Κυνηγετικές Πυρίτιδες Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καμμία σχέση Αφού οι ίδιοι μας το είπαν ότι καταργήθηκε, την κατάργησε η Nobel sport για αυτό όλοι psb φέτος.
Αν ισχύει αυτό τότε πολύ κρίμα. Και δεν καταλαβαίνω και τον λόγο. Δεν είχε κέρδος απο αυτές τις πυρίτιδες? Τι να πω; Είναι περίεργο πάντως γιατί και στο site τις έχει κανονικά διαθέσιμες. Μου φαίνεται παράξενο και απίθανο. Θα δείξει ο καιρός.

Πηρα τηλεφωνο χθες στον Κενταυρο για να ρωτησω για τα 28αρια του και ρωτησα τι μπαρουτες εχει διαθεσημες.
Εχει την Drago - MB32 - MB36 - G3000 - AQUILLA - PSB κ.α.
Οι τιμες τους αυτες που θυμαμαι ειναι στα 64ευρω η g3000 - 74euro η mb32 και mb36 και 52 η 56ευρω η drago. Οι τιμες ειναι για 1 κιλο.
Παντως οταν ειπα τις τιμες στον πατερα μου που γεμιζει μονος του, μου ειπε οτι πηραν μεγαλη αυξηση. Επισης τα σκαγια τωρα τα εχει 3,80ευρω αλλα απο μεθαυριο που περιμενει μια μεγαλη παραγγελια μπορει να πανε 4,00ευρω.

Αν ισχύει αυτό τότε πολύ κρίμα. Και δεν καταλαβαίνω και τον λόγο. Δεν είχε κέρδος απο αυτές τις πυρίτιδες? Τι να πω; Είναι περίεργο πάντως γιατί και στο site τις έχει κανονικά διαθέσιμες. Μου φαίνεται παράξενο και απίθανο. Θα δείξει ο καιρός.
Προχθες παιδες περασα απο τον Λασκαρη.....τον ρωτησα εαν εχει csb5....μου λεει...ολη η σειρα c καταργηθηκε....καταλαβα λεω....να καψω αλλα 250γρ. που εχω και να επιστρεψω στην granular....

Καλησπέρα.. Γνωρίζει κανείς τα χαρακτηριστικά της Α1 speciale (vectan) και για τι καιρους ενδείκνυται? Η απορία είναι για το φυσιγγιο της λαμπρο το A1 36 speciale σε τι καιρό να το ρίξω? Με κρυο ή νορμαλ και σε ξηρό ή υγρό καιρό?

Καλησπέρα.. Γνωρίζει κανείς τα χαρακτηριστικά της Α1 speciale (vectan) και για τι καιρους ενδείκνυται? Η απορία είναι για το φυσιγγιο της λαμπρο το A1 36 speciale σε τι καιρό να το ρίξω? Με κρυο ή νορμαλ και σε ξηρό ή υγρό καιρό?
Παντού ριξτο με όλους τους καιρούς να το δοκιμάσεις.

Ιδια συμπεριφορα με την απλη Α1 εχει....
Αυτο που αλλαζει ειναι η προωθητικοτητα...η σπεσιαλ παει και στα 38 γραμμαρια...μεχρι εκει την
εχω παει εγω..Κωστή !!!

Ιδια συμπεριφορα με την απλη Α1 εχει....
Αυτο που αλλαζει ειναι η προωθητικοτητα...η σπεσιαλ παει και στα 38 γραμμαρια...μεχρι εκει την
εχω παει εγω..Κωστή !!!
Ειναι αξιολογη σαν πυριτιδα;;;
Τη ειδες απο τις δοκιμες σου Νικολα;;;
(Κουβεντα να γινεται).

Η vectan δεν τα πάει καθόλου καλά στην υγρασία

Αυτή την πρόθεση είχα αλλά μετά το σφάξιμο δεν με έπεισε. Αύριο αν μπορέσω θα το κάνω και καμιά δοκιμη στο χαρτί να το δούμε..

Δεν θελω να σε στεναχωρησω.....Αλλα αυτο που λεει ο κουζουλος ποιο πανω '' Σε πειραγμενα σεταπ''
δουλευει...Εχει δικιο!!!
Πριν 20 χρονια που την δουλευα....σε κατι ρεματιες που πηγαινα τοτε....την φορτωνα με την σεσουλα
για να δουλεψει....
Τωρα τι δοσογια εχουν τα εμπορικα δεν ξερω Κωστη μου !!!

Ειναι αξιολογη σαν πυριτιδα;;;
Τη ειδες απο τις δοκιμες σου Νικολα;;;
(Κουβεντα να γινεται).

Κωστή μου αλλοι υποκλινονται μπροστα και στις δυο Α1 ...Απλη και σπεσιαλ ...οκ...ο καθε ενας μας
με τα γουστα του !!!
Εγω και τις δυο τις εχω πολυ κατωτερες απο την ΜΒ32 - ΜΒ36...
Θα σου πω το εξης....Σε συζητηση που ειχα εχθες με καλο φιλο...ειχε ερθει σπιτι μου και γεμιζαμε...με
ρωτησε εαν ανταλλασω μισο κιλο Α1 απλη με μισο κιλο Τεκνα.... :oops:
Σκεψου αυτος που εχει την Τεκνα...σε ποσο μεγαλη εκτιμηση εχει την Α1 !!!

Ειπαμε....ο καθε ενας μας....με τα θελω του και τα γουστα του...φιλε !!!:)

Κάνε καμιά δοκιμή πρώτα Νίκο, να δεις σε τι κατάσταση είναι η tecna που θέλει να ανταλλάξει.

Ειναι σφαγισμενη Βασιλη...Και ΤΕΚΝΑ που θα στειλει...και Α1 που θα στειλω εγω..

Παλευω 17 ή 18 πυριτιδες...Το εκανα απο ιδιογομωτικη ''ανησυχια''....αποφασισα να κρατησω μονο
5 πυριτιδες...Απο τις αλλες οταν τελειωσουν δεν τις ξανα αγοραζω !!!

Status
Not open for further replies.
Back