Κυνηγετικές Πυρίτιδες Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Όλοι το ίδιο πρόβλημα έχουμε.... Περίμενα τον Ιούνιο παραλαβή τεκνα τελικά δεν ήρθε ποτέ... Τωρα ψάχνουμε μηπως έχει κανένας κάνα μισό κιλό να βγάλουμε τη σεζόν αλλά δε βλέπω φως...
Παιδιά το έχουμε ξαναπεί ότι έχει σχέση με την nsi παραλαβές από το 2023 και μετά.

Προχτές δεν ανέβασε ο Νίκος ένα πολύ ωραίο σεταπ στα ποιο χαμηλα της όρια με υγρασι 80%η ΚΑ παραπανο δεν θυμάμαι… ολλα είναι θέμα μαγηρεματος δεν λεο ότι είναι σιπε η s4 αλλά είναι μια εξερετικη πυρητιδα με τεράστια ιστορία στα εδώ κυνηγότοπους ο ντόπιος κατασκευαστής εδώ την φτιάχνει στα 33/34 γρ.. Τα καλητερα του φυσηγγια το ίδιο και ο ρουμελιοτης

Σήμερα μίλησα με Κένταυρο και ζήτησα Τecna και μου είπε ότι θα αργήσει πολύυυυυυ να έρθει και να βρω άλλη.
Το 1821 φτιάχναμε τις δικές μας πυρίτιδες στη Δημητσάνα, τώρα περιμένουμε να μας ελεήσουν οι ιταλοί. Να μη μας φέρουν ποτέ, είμαστε κατώτεροι.

Η ΑΑΑ ΠΟΙΌΤΗΤΑ από ασφακα...
Το μεροκάματο 8δρχ ο ντενεκες..

Αυτούς που έχουν τους μπαρουτομυλους στη Δημητσάνα,τώρα βγάζουν εκρηκτικά για έργα οδοποιίας ,τους γνωρίζω προσωπικά. Αφοί Μάλεβιτη λέγονται ,τους είχα καθημερινούς πελάτες σε μια ταβέρνα που είχα εκεί....
Δεν τους λες να βρούμε κανα κουτί για την συλλογή .my man.
Εγω γνώρισα τον οδηγο τους το 2013 έκλεισαν το μπαρουτομυλο.... δεν νομίζω να παράγει στο χωριό πυρίτιδα... για λατομεία... Ίσως σε Πάτρα μηπως έχουν κάποιο μαγαζί..αλλα δεν νομίζω.

Την g3000 δεν την έχεις σε υπόληψη κ Νίκο? Δύσκολα βρίσκω φυσιγγιο γεμισμενο με αυτήν που να μην μου αρέσει. Για πιο λάιτ καταστάσεις από αυτά που παρουσιάζεις συνήθως

Δεν την εχω δουλεψει Κωστη μου !!!
Διαβαζω και ακουω πολυ καλα λογια απο οσους την εχουν δουλεψει φιλε!!!

Οι Ιταλοί δεν θα ξανά πουλήσουν Tecna Sipe και Gm3 στην Ελλάδα θα τις κρατάνε μόνο για να γεμίζουν οι ίδιοι με αυτές όσοι τις γουστάρουν και γεμίζουν φυσίγγια ας κάνουν τα κουμάντα τους

Συνονοματε απο που προερχονται αυτες οι πληροφοριες ???
Αυτο που λες ειναι τεκμηριωμενο....η το εβγαλες απο το κεφαλι σου ???

Δεν τους λες να βρούμε κανα κουτί για την συλλογή .my man.
Εγω γνώρισα τον οδηγο τους το 2013 έκλεισαν το μπαρουτομυλο.... δεν νομίζω να παράγει στο χωριό πυρίτιδα... για λατομεία... Ίσως σε Πάτρα μηπως έχουν κάποιο μαγαζί..αλλα δεν νομίζω.
Όταν ήμουν εκεί 2010-2013 φόρτωναν στη Δημητσάνα εκρηκτικά και Φερνάν και νταλίκες με πρώτες ύλες..... Τώρα δεν ξέρω....

Όταν ήμουν εκεί 2010-2013 φόρτωναν στη Δημητσάνα εκρηκτικά και Φερνάν και νταλίκες με πρώτες ύλες..... Τώρα δεν ξέρω....
Τότε ναι εγώ έλεγα πρόσφατα... ήθελε οδηγό για νταλίκα θυμάμαι και ελεγε ο θείος μου να βγάλει το ADR εκρηκτικών υλών για να πάει για δουλειά τότε... τωρα ειναι μουσεία οι μπαρουτόμυλοι άλλοι ξενοδοχείο..

Το πρόβλημα με την TECNA μάλλον είναι στον εισαγωγέα μου έχουν πει.

Ναι οπως ακριβως το λες....Κολπα και τερτιπια του Ναυπλιωτη ειναι....Θελει να σταματησει η ιδιογομωση..
Τεκνα εχει...απλα δεν την δινει ακομα στην αγορα....Στο τελος θα δωσει....με ανεβασμενη τιμη...απο την
μια για να μας πιασει το κωλο...και απο την αλλη για να μην λεμε οτι η ιδιογομωση συμφαιρει σε
θεμα οικονομιας !!!
Με τις Ισπανικες δεν ξερουμε ακομα τι θα γινει....Ψηφισαν νομο...οποιος εισαγει πυριτιδες πρεπει να εχει
ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΙ 24 ωρες το 24ωρο....Ο σημερινος εισαγωγεας...προβληματιστηκε...πολλα τα εξοδα...και δεν
ξερουμε ακομα τι θα αποφασισει...
Ολα αυτα απο εγκυρη ''πηγη'' δλδ απο ανθρωπο που ειναι μεσα στα πραγματα !!!

Πολύ φοβαμε την ιδιογωμοση θα την φτάσουν σε σημιο μη ανατρεψιμο… αν το Κόστος φτάσει τα 15 € το κουτι .. θα την σταματήσουν πολλοί…τουλαχηστον στα τσιχλοφυσηγγα
Με 7€ οι 100 μαλλίνες κετσες μόνο μπα και τα πέρασα τα 15€

Θα αρχίσω να φτιάχνω μόνος μου μάλλινες τάπες μου φαίνεται, και καιρός να εκπαιδευτώ στο πίτουρο.

Αστο το πιτουρο....Προς Θεου,,,,δεν σε υποτιμω.....Αλλα οτι σου δινει το πιτουρο το παιρνεις ανετα με
γνησια μαλλινη...και με αλλα βυσματα χωρις να κινδυνευεις να στραβωθεις !!!

Αστο το πιτουρο....Προς Θεου,,,,δεν σε υποτιμω.....Αλλα οτι σου δινει το πιτουρο το παιρνεις ανετα με
γνησια μαλλινη...και με αλλα βυσματα χωρις να κινδυνευεις να στραβωθεις !!!
Αν δεν κόψεις τα αλεύρια, θα φτιάξω με πίτουρο, απειλώ.
🥳

Status
Not open for further replies.
Back