Για ίδια γραμμάρια πάρε πληροφορίες για ΜΒ36, MG2, M92SΆλλο ένα πρόβλημα, τουλάχιστον για εμένα που είμαι άπειρος, είναι ότι δεν ξέρω με ποια μπορώ να την αντικαταστήσω.
Για ίδια γραμμάρια πάρε πληροφορίες για ΜΒ36, MG2, M92SΆλλο ένα πρόβλημα, τουλάχιστον για εμένα που είμαι άπειρος, είναι ότι δεν ξέρω με ποια μπορώ να την αντικαταστήσω.
Παιδιά το έχουμε ξαναπεί ότι έχει σχέση με την nsi παραλαβές από το 2023 και μετά.Όλοι το ίδιο πρόβλημα έχουμε.... Περίμενα τον Ιούνιο παραλαβή τεκνα τελικά δεν ήρθε ποτέ... Τωρα ψάχνουμε μηπως έχει κανένας κάνα μισό κιλό να βγάλουμε τη σεζόν αλλά δε βλέπω φως...
1,70*33που την δουλευο σε φουλ υγρασιες δεν την λες και πυραγμενο σεταπ…Μονο σε πηραγμενα σεταπ παει καλα
Η ΑΑΑ ΠΟΙΌΤΗΤΑ από ασφακα...Σήμερα μίλησα με Κένταυρο και ζήτησα Τecna και μου είπε ότι θα αργήσει πολύυυυυυ να έρθει και να βρω άλλη.
Το 1821 φτιάχναμε τις δικές μας πυρίτιδες στη Δημητσάνα, τώρα περιμένουμε να μας ελεήσουν οι ιταλοί. Να μη μας φέρουν ποτέ, είμαστε κατώτεροι.
Δεν τους λες να βρούμε κανα κουτί για την συλλογήΑυτούς που έχουν τους μπαρουτομυλους στη Δημητσάνα,τώρα βγάζουν εκρηκτικά για έργα οδοποιίας ,τους γνωρίζω προσωπικά. Αφοί Μάλεβιτη λέγονται ,τους είχα καθημερινούς πελάτες σε μια ταβέρνα που είχα εκεί....
Την g3000 δεν την έχεις σε υπόληψη κ Νίκο? Δύσκολα βρίσκω φυσιγγιο γεμισμενο με αυτήν που να μην μου αρέσει. Για πιο λάιτ καταστάσεις από αυτά που παρουσιάζεις συνήθως
Οι Ιταλοί δεν θα ξανά πουλήσουν Tecna Sipe και Gm3 στην Ελλάδα θα τις κρατάνε μόνο για να γεμίζουν οι ίδιοι με αυτές όσοι τις γουστάρουν και γεμίζουν φυσίγγια ας κάνουν τα κουμάντα τους
Όταν ήμουν εκεί 2010-2013 φόρτωναν στη Δημητσάνα εκρηκτικά και Φερνάν και νταλίκες με πρώτες ύλες..... Τώρα δεν ξέρω....Δεν τους λες να βρούμε κανα κουτί για την συλλογή![]()
Εγω γνώρισα τον οδηγο τους το 2013 έκλεισαν το μπαρουτομυλο.... δεν νομίζω να παράγει στο χωριό πυρίτιδα... για λατομεία... Ίσως σε Πάτρα μηπως έχουν κάποιο μαγαζί..αλλα δεν νομίζω.
Τότε ναι εγώ έλεγα πρόσφατα... ήθελε οδηγό για νταλίκα θυμάμαι και ελεγε ο θείος μου να βγάλει το ADR εκρηκτικών υλών για να πάει για δουλειά τότε... τωρα ειναι μουσεία οι μπαρουτόμυλοι άλλοι ξενοδοχείο..Όταν ήμουν εκεί 2010-2013 φόρτωναν στη Δημητσάνα εκρηκτικά και Φερνάν και νταλίκες με πρώτες ύλες..... Τώρα δεν ξέρω....
Το πρόβλημα με την TECNA μάλλον είναι στον εισαγωγέα μου έχουν πει.
Με 7€ οι 100 μαλλίνες κετσες μόνο μπα και τα πέρασα τα 15€Πολύ φοβαμε την ιδιογωμοση θα την φτάσουν σε σημιο μη ανατρεψιμο… αν το Κόστος φτάσει τα 15 € το κουτι .. θα την σταματήσουν πολλοί…τουλαχηστον στα τσιχλοφυσηγγα
Θα αρχίσω να φτιάχνω μόνος μου μάλλινες τάπες μου φαίνεται, και καιρός να εκπαιδευτώ στο πίτουρο.Με 7€ οι 100 μαλλίνες κετσες μόνο μπα και τα πέρασα τα 15€
Θα αρχίσω να φτιάχνω μόνος μου μάλλινες τάπες μου φαίνεται, και καιρός να εκπαιδευτώ στο πίτουρο.
Ρε τον veganΚολπα και τερτιπια του Ναυπλιωτη ειναι....Θελει να σταματησει η ιδιογομωση..
Αν δεν κόψεις τα αλεύρια, θα φτιάξω με πίτουρο, απειλώ.Αστο το πιτουρο....Προς Θεου,,,,δεν σε υποτιμω.....Αλλα οτι σου δινει το πιτουρο το παιρνεις ανετα με
γνησια μαλλινη...και με αλλα βυσματα χωρις να κινδυνευεις να στραβωθεις !!!
Αλευρια ακουο πυτουρα ακουο.παξιμαδια δεν βλεποΑν δεν κόψεις τα αλεύρια, θα φτιάξω με πίτουρο, απειλώ.
![]()
Ρε αφήστε τα τρόφιμα στα φυσίγγια έρχεται πείναΑν δεν κόψεις τα αλεύρια, θα φτιάξω με πίτουρο, απειλώ.
![]()