Ρε τον vigan![]()
Δεν εχει και το καλυτερο ονομα στην αγορα και στην πιατσα!!!
Εγω εχω ραμματα για την γουνα του....

Ρε τον vigan![]()
ο εισαγωγέας της τεκνα ΜΑΛΛΟΝ δεν είναι ο ναυπλιώτης αλλά η μετπλαστ;;;;;Ναι οπως ακριβως το λες....Κολπα και τερτιπια του Ναυπλιωτη ειναι....Θελει να σταματησει η ιδιογομωση..
Τεκνα εχει...απλα δεν την δινει ακομα στην αγορα....Στο τελος θα δωσει....με ανεβασμενη τιμη...απο την
μια για να μας πιασει το κωλο...και απο την αλλη για να μην λεμε οτι η ιδιογομωση συμφαιρει σε
θεμα οικονομιας !!!
Με τις Ισπανικες δεν ξερουμε ακομα τι θα γινει....Ψηφισαν νομο...οποιος εισαγει πυριτιδες πρεπει να εχει
ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΙ 24 ωρες το 24ωρο....Ο σημερινος εισαγωγεας...προβληματιστηκε...πολλα τα εξοδα...και δεν
ξερουμε ακομα τι θα αποφασισει...
Ολα αυτα απο εγκυρη ''πηγη'' δλδ απο ανθρωπο που ειναι μεσα στα πραγματα !!!
ο εισαγωγέας της τεκνα ΜΑΛΛΟΝ δεν είναι ο ναυπλιώτης αλλά η μετπλαστ;;;;;
https://www.idiogomosi.com/media/idiogomosi/pyritides/2018/TECNAN0.JPG
εκτός αν η ετικέτα είναι λάθος
γιατί τι δουλειά έχει η μετπλαστ με την NSI;
οεο;
Τι σου απάντησαν φίλε γιατί κάποιοι τυχαίοι λένε ότι τα λέω απο το μυαλό μουΚαλησπέρα σας,
Ήδη έστειλα μήνυμα παραπόνων στη Nobel Sport, για ότι συμβαίνει με τις πυρίτιδες της (ειδικά με τις πιο δημοφιλείς) στην Ελλάδα.
Αναφέρθηκα στο μηδενικό στοκ, στις φήμες που κυκλοφορούν στην κυνηγετική κοινότητα στην Ελλάδα και τους ζήτησα να μας δώσουν λύση.
Επίσης στην πίεση που πιθανόν να μας ασκούν στο ξεκίνημα της κυνηγετικής περιόδου, όσοι μετέχουν σε αυτή την αλυσίδα.
Προτείνω να στείλετε και εσείς παρόμοια μηνύματα διαμαρτυρίας και να τιμωρήσουμε με τον δικό μας τρόπο τους υπεύθυνους, αν φυσικά ποτέ τους μάθουμε.
Με εκτίμηση
Μήπως AS?Ξέρει κάποιος την πυρίτιδα NS?
NS δεν την ξέρει κανένας?Μήπως AS?
ή είναι τα αρχικά της Nobel Sport.
Γκούγκλαρέ την και ανέβασε φωτό να δούμε τι ειν' τούτο παλι.....NS δεν την ξέρει κανένας?
Δεν έχω κάτι ονειρεμένα φυσίγγια την είχαν μέσαΓκούγκλαρέ την και ανέβασε φωτό να δούμε τι ειν' τούτο παλι.....
Δυστυχώς, δεν έχω απάντηση ακόμη, παρόλο που έχω στείλει το μήνυμα και συνεχόμενες υπενθυμίσεις, τρεις φορές.Τι σου απάντησαν φίλε γιατί κάποιοι τυχαίοι λένε ότι τα λέω απο το μυαλό μου
Εστειλα και εγω mail στην Nsi για την Τεκνα....καμια απαντηση ακομαΔυστυχώς, δεν έχω απάντηση ακόμη, παρόλο που έχω στείλει το μήνυμα και συνεχόμενες υπενθυμίσεις, τρεις φορές.
Θα δοκιμάσω να επικοινωνήσω μαζί τους και τηλεφωνικώς.
Στην ιστοσελίδα τους υπάρχει τηλ. επικοινωνίας.
Φίλε λογικό είναι δεν θα δίνουν αυτοί τα μπαρούτια τους για να τους αντιγράφει ο κάθε ναυπλιωτης αντε να σου απαντήσουν να το βουλώσει ο εξυπνάκιας πoυ μου είπε ότι τα βγάζω από το μυαλό μου λες και με ξέρει και από χθεςΔυστυχώς, δεν έχω απάντηση ακόμη, παρόλο που έχω στείλει το μήνυμα και συνεχόμενες υπενθυμίσεις, τρεις φορές.
Δεν το έβγαλα από το μυαλό μου φίλε για να μην απαντάνε έτσι θα είναιΕστειλα και εγω mail στην Nsi για την Τεκνα....καμια απαντηση ακομα
Ωραία πυρητιδα… μια κουτάλια το προι μια το βράδι μου είπε ο γιατρός.. δεν θέλει υπερβολές!!!!Ξέρει κάποιος την πυρίτιδα NS?
Εσυ ξέρεις πολλα τελικά..........Ωραία πυρητιδα… μια κουτάλια το προι μια το βράδι μου είπε ο γιατρός.. δεν θέλει υπερβολές!!!!
Έτσι είναι, από τον καινούργιο χρόνο.Εγώ πήρα τηλ σε πολλά μαγαζιά σήμερα και ζητούσα τέκνα. Οι μισοί μου είπαν ότι δεν έχει ο εισαγωγέας και ότι δεν ξέρουν ποτε θα φέρει. Οι άλλοι μισοί μου είπαν ότι ο εισαγωγέας θα φέρει με το νέο έτος. Κανεις δεν μου είπε ότι δεν θα ξαναέρθουν οι πυριτιδες της NS ή η τέκνα συγκεκριμένα που με ενδιαφέρει.
Και ούτε πρόκειται να σού απαντήσουν, είχαν συμβούλιο διοικούσας επιτροπής είχαν απεργίες είχαν ανατιμήσεις πήγαν η εξαγωγές όλες πίσω και τώρα από 2023 και μετά Και μάλλον θα έχει τελειώσει και το κυνήγι.Δυστυχώς, δεν έχω απάντηση ακόμη, παρόλο που έχω στείλει το μήνυμα και συνεχόμενες υπενθυμίσεις, τρεις φορές.
GM3 SIPE και Tekna δεν θα ξανά δώσουν οι Ιταλοί το NS είναι πυρίτιδαΕγώ πήρα τηλ σε πολλά μαγαζιά σήμερα και ζητούσα τέκνα. Οι μισοί μου είπαν ότι δεν έχει ο εισαγωγέας και ότι δεν ξέρουν ποτε θα φέρει. Οι άλλοι μισοί μου είπαν ότι ο εισαγωγέας θα φέρει με το νέο έτος. Κανεις δεν μου είπε ότι δεν θα ξαναέρθουν οι πυριτιδες της NS ή η τέκνα συγκεκριμένα που με ενδιαφέρει.