Κυνηγετικές Πυρίτιδες Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ναι οπως ακριβως το λες....Κολπα και τερτιπια του Ναυπλιωτη ειναι....Θελει να σταματησει η ιδιογομωση..
Τεκνα εχει...απλα δεν την δινει ακομα στην αγορα....Στο τελος θα δωσει....με ανεβασμενη τιμη...απο την
μια για να μας πιασει το κωλο...και απο την αλλη για να μην λεμε οτι η ιδιογομωση συμφαιρει σε
θεμα οικονομιας !!!
Με τις Ισπανικες δεν ξερουμε ακομα τι θα γινει....Ψηφισαν νομο...οποιος εισαγει πυριτιδες πρεπει να εχει
ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΙ 24 ωρες το 24ωρο....Ο σημερινος εισαγωγεας...προβληματιστηκε...πολλα τα εξοδα...και δεν
ξερουμε ακομα τι θα αποφασισει...
Ολα αυτα απο εγκυρη ''πηγη'' δλδ απο ανθρωπο που ειναι μεσα στα πραγματα !!!
ο εισαγωγέας της τεκνα ΜΑΛΛΟΝ δεν είναι ο ναυπλιώτης αλλά η μετπλαστ;;;;;
https://www.idiogomosi.com/media/idiogomosi/pyritides/2018/TECNAN0.JPG
εκτός αν η ετικέτα είναι λάθος
γιατί τι δουλειά έχει η μετπλαστ με την NSI;
οεο;

ο εισαγωγέας της τεκνα ΜΑΛΛΟΝ δεν είναι ο ναυπλιώτης αλλά η μετπλαστ;;;;;
https://www.idiogomosi.com/media/idiogomosi/pyritides/2018/TECNAN0.JPG
εκτός αν η ετικέτα είναι λάθος
γιατί τι δουλειά έχει η μετπλαστ με την NSI;
οεο;

Ναι μαλλον δικιο εχεις....Αλλα οποιος και αν ειναι....Εαν δεν πουλαει πυριτιδες σε ολο τον ''κοσμο''...και
πεσουν οι πωλησεις.....Πιστευεις οτι οι Ιταλοι θα κατσουν με ''στραυρωμενα'' χερια ???
Τον καθε κατασκευαστη τον ενδιαφερουν οι πωλησεις....δεν τους ενδιαφερει εαν ο αγοραστης ειναι
βιοτεχνης ....εταιρεια κατασκευης φυσιγγιων...η ιδιογομωτης...Πωλησεις θελουν και ανεβασμενους τζιρους!!!
Εαν δουν πτωση....ξερεις για ποτε αλλαζουν αντιπροσωπους ??? Αυτο συμβαινει σε οτι κυκλοφορει στην
αγορα...Απο καραμελες μεχρι και αυτ/τα και οτι αλλο μπορεις να φανταστεις!!!
Απ' οτι ξερω...Ολοι οι κατασκευαστες δινουν ενα μπλαφον πωλησεων στο καθε αντιπροσωπο...εαν το
πιασει το οριο....Τον αλλαζουν ''εν μια νυκτι''... !!!

Αυτα που διαβαζω....οτι οι Ιταλοι δεν θελουν να μας πουλησουν πυριτιδες τα θεωρω εξωπραγματικα
και ανοησιες!!!
Ολα ειναι δρομολογημενα με κριτηριο την κονομα....και το μεγαλυτερο κερδος!!!
Εδω αλλαζουν την χημικη συσταση των πυριτιδων ωστε να βαζουμε περισσοτερη πυριτιδα και
να βγαζουμε ΠΧ αντι 250 - 243 φυσιγγια στο μισο κιλο ...δλδ απο την μυγα ξυγκι....και μου λετε
οτι δεν θα πουλανε πυριτιδες ???
30 Αργυρια σταυρωσαν τον Χριστό....Αυτο να θυμαστε !!!
Οτι υπαρχουν καποιοι που αντιδρουν και θελουν να σταματησει η ιδιογομωση ναι υπηρχαν και
υπαρχουν....αλλα οτι καταφεραν στο παρελθον θα καταφερουν και τωρα...!!!

Καλησπέρα σας,
Ήδη έστειλα μήνυμα παραπόνων στη Nobel Sport, για ότι συμβαίνει με τις πυρίτιδες της (ειδικά με τις πιο δημοφιλείς) στην Ελλάδα.
Αναφέρθηκα στο μηδενικό στοκ, στις φήμες που κυκλοφορούν στην κυνηγετική κοινότητα στην Ελλάδα και τους ζήτησα να μας δώσουν λύση.
Επίσης στην πίεση που πιθανόν να μας ασκούν στο ξεκίνημα της κυνηγετικής περιόδου, όσοι μετέχουν σε αυτή την αλυσίδα.
Προτείνω να στείλετε και εσείς παρόμοια μηνύματα διαμαρτυρίας και να τιμωρήσουμε με τον δικό μας τρόπο τους υπεύθυνους, αν φυσικά ποτέ τους μάθουμε.
Με εκτίμηση

Καλησπέρα σας,
Ήδη έστειλα μήνυμα παραπόνων στη Nobel Sport, για ότι συμβαίνει με τις πυρίτιδες της (ειδικά με τις πιο δημοφιλείς) στην Ελλάδα.
Αναφέρθηκα στο μηδενικό στοκ, στις φήμες που κυκλοφορούν στην κυνηγετική κοινότητα στην Ελλάδα και τους ζήτησα να μας δώσουν λύση.
Επίσης στην πίεση που πιθανόν να μας ασκούν στο ξεκίνημα της κυνηγετικής περιόδου, όσοι μετέχουν σε αυτή την αλυσίδα.
Προτείνω να στείλετε και εσείς παρόμοια μηνύματα διαμαρτυρίας και να τιμωρήσουμε με τον δικό μας τρόπο τους υπεύθυνους, αν φυσικά ποτέ τους μάθουμε.
Με εκτίμηση
Τι σου απάντησαν φίλε γιατί κάποιοι τυχαίοι λένε ότι τα λέω απο το μυαλό μου

Τι σου απάντησαν φίλε γιατί κάποιοι τυχαίοι λένε ότι τα λέω απο το μυαλό μου
Δυστυχώς, δεν έχω απάντηση ακόμη, παρόλο που έχω στείλει το μήνυμα και συνεχόμενες υπενθυμίσεις, τρεις φορές.
Θα δοκιμάσω να επικοινωνήσω μαζί τους και τηλεφωνικώς.
Στην ιστοσελίδα τους υπάρχει τηλ. επικοινωνίας.

Δυστυχώς, δεν έχω απάντηση ακόμη, παρόλο που έχω στείλει το μήνυμα και συνεχόμενες υπενθυμίσεις, τρεις φορές.
Εστειλα και εγω mail στην Nsi για την Τεκνα....καμια απαντηση ακομα

Φίλε λογικό είναι δεν θα δίνουν αυτοί τα μπαρούτια τους για να τους αντιγράφει ο κάθε ναυπλιωτης αντε να σου απαντήσουν να το βουλώσει ο εξυπνάκιας πoυ μου είπε ότι τα βγάζω από το μυαλό μου λες και με ξέρει και από χθες

Εγώ πήρα τηλ σε πολλά μαγαζιά σήμερα και ζητούσα τέκνα. Οι μισοί μου είπαν ότι δεν έχει ο εισαγωγέας και ότι δεν ξέρουν ποτε θα φέρει. Οι άλλοι μισοί μου είπαν ότι ο εισαγωγέας θα φέρει με το νέο έτος. Κανεις δεν μου είπε ότι δεν θα ξαναέρθουν οι πυριτιδες της NS ή η τέκνα συγκεκριμένα που με ενδιαφέρει.

Εγώ πήρα τηλ σε πολλά μαγαζιά σήμερα και ζητούσα τέκνα. Οι μισοί μου είπαν ότι δεν έχει ο εισαγωγέας και ότι δεν ξέρουν ποτε θα φέρει. Οι άλλοι μισοί μου είπαν ότι ο εισαγωγέας θα φέρει με το νέο έτος. Κανεις δεν μου είπε ότι δεν θα ξαναέρθουν οι πυριτιδες της NS ή η τέκνα συγκεκριμένα που με ενδιαφέρει.
Έτσι είναι, από τον καινούργιο χρόνο.

Και ούτε πρόκειται να σού απαντήσουν, είχαν συμβούλιο διοικούσας επιτροπής είχαν απεργίες είχαν ανατιμήσεις πήγαν η εξαγωγές όλες πίσω και τώρα από 2023 και μετά Και μάλλον θα έχει τελειώσει και το κυνήγι.

GM3 SIPE και Tekna δεν θα ξανά δώσουν οι Ιταλοί το NS είναι πυρίτιδα

Status
Not open for further replies.
Back