Πεζη και αυτο.αλα οπως πανε της τημες μαλον αυτοι θα χασουνΔεν θα τις φάνε ρε φίλε απλά θα γεμίζουν τα δικά τους φυσίγγια που είναι πλέον πανάκριβα και δεν θα έχουν τον Λάμπρο να τους αντιγράφει
Πεζη και αυτο.αλα οπως πανε της τημες μαλον αυτοι θα χασουνΔεν θα τις φάνε ρε φίλε απλά θα γεμίζουν τα δικά τους φυσίγγια που είναι πλέον πανάκριβα και δεν θα έχουν τον Λάμπρο να τους αντιγράφει
Μάλλον δεν θα χάσουν δεν είναι όλοι του μεροκάματου σαν εμάς υπάρχουν και οι βολεμένοι και αυτοί θα παίρνουν αυτά τα φυσίγγια όσο και αν έχουν και αυτοί κάνουν την κατανάλωση όχι εσύ που ξαμωνεις μια ώρα για να μην πάει άδικα το φυσεκιΠεζη και αυτο.αλα οπως πανε της τημες μαλον αυτοι θα χασουν
Εμποριου παο πασο.αλα ιδιογομοση οχη.απο ευροπαηκες η τεκνα ειναι η πιο σταθερη σε κερηκες σηνθηκες.αλα της τουφεκιες που βγαζουν η αμερικανηκες δεν σηνκρινοντε με καμιαΕγώ για πάρτη μου με μερικά που έχουν τεκνα είμαι υπέρ ευχαριστημένος ούτε αμερικανικά ούτε ίδιο γομωσεις ούτε τίποτα μπροστά σε αυτά
Για λέγε,σε ποιες αναφέρεσαι ;Εμποριου παο πασο.αλα ιδιογομοση οχη.απο ευροπαηκες η τεκνα ειναι η πιο σταθερη σε κερηκες σηνθηκες.αλα της τουφεκιες που βγαζουν η αμερικανηκες δεν σηνκρινοντε με καμια
H-skor800 ,bloot dot, herco.για βαριες και ελαφριες μεχρει 33γρ.h-skor700 red dotΓια λέγε,σε ποιες αναφέρεσαι ;
Εγω βλεπω...με τον πανικο (δικαιολογημενο) που μας εχει πιασει για τις ελλειψεις...να αγοραζουμε και τις πυριτιδες για τις οποιες δεν εχουμε σετ απ....και μετα....να "εμφανιστουν" και οι απουσες με 60€ το μισοκιλο....![]()
Από φυσίγγια δικά του και μη τι είδες; Τιμές συγκράτησες ενδεικτικά για κάποια;Έχω υπέροχα νέα για όλους τους λάτρεις των διβασικών.
Sipe Yiok, S4 Yiok, Tecna Yiok!
Πήγα σήμερα στον Κένταυρο για αγορές και μου είπε Διβασικές Yiok.
Θα ξαναέλθουν Αν και Όταν θελήσει και μπορέσει η εταιρεία που τις παράγει.![]()
Όχι δυστυχώς δεν ασχολήθηκα καθόλου με τα δικά του φυσίγγια. Είχα πάει να αγοράσω SIPE και είχα όλη τη συνταγή στο μυαλό μου και μόλις μου είπε ότι δεν έχει άρχισα να σκέφτομαι την εναλλακτική και πως θα τροποποιήσω τη συνταγή και να μην ξεχάσω κάποιο υλικό και ξανατρέχω στη Νίκαια και έτσι δε σκεφτόμουν τίποτα άλλο παρά μόνο τα υλικά μου.Από φυσίγγια δικά του και μη τι είδες; Τιμές συγκράτησες ενδεικτικά για κάποια;
Οκ, καλά γεμίσματα!Όχι δυστυχώς δεν ασχολήθηκα καθόλου με τα δικά του φυσίγγια. Είχα πάει να αγοράσω SIPE και είχα όλη τη συνταγή στο μυαλό μου και μόλις μου είπε ότι δεν έχει άρχισα να σκέφτομαι την εναλλακτική και πως θα τροποποιήσω τη συνταγή και να μην ξεχάσω κάποιο υλικό και ξανατρέχω στη Νίκαια και έτσι δε σκεφτόμουν τίποτα άλλο παρά μόνο τα υλικά μου.
Τους είπες ότι τους κράζει το μοναδικό φόρουμ της Ελλάδας![]()
Καλησπέρα σε όλους!Καλησπέρα σας,
Ήδη έστειλα μήνυμα παραπόνων στη Nobel Sport, για ότι συμβαίνει με τις πυρίτιδες της (ειδικά με τις πιο δημοφιλείς) στην Ελλάδα.
Αναφέρθηκα στο μηδενικό στοκ, στις φήμες που κυκλοφορούν στην κυνηγετική κοινότητα στην Ελλάδα και τους ζήτησα να μας δώσουν λύση.
Επίσης στην πίεση που πιθανόν να μας ασκούν στο ξεκίνημα της κυνηγετικής περιόδου, όσοι μετέχουν σε αυτή την αλυσίδα.
Προτείνω να στείλετε και εσείς παρόμοια μηνύματα διαμαρτυρίας και να τιμωρήσουμε με τον δικό μας τρόπο τους υπεύθυνους, αν φυσικά ποτέ τους μάθουμε.
Με εκτίμηση
Μπραβο Βαγγελη! Αλλα κατι ειχε ακουστει οτι αγορασαν και τις Ισπανικες.....!! Μην ξαναπω την αποψη μου για την nsi...ειναι μια εταιρεια που ποτε δεν απαντουσε, το οποιο σημαινει οτι δεν σεβεται τους πελατες της....στειλτε π.χ στην B&P, στην Fiocchi ή στις Αμερικανικες....θα λαβετε σιγουρα απαντηση!Καλησπέρα σε όλους!
Μετά από συνεχείς υπενθυμίσεις στη Nobel Sport,
Αναγκάστηκα και τους πήρα τηλέφωνο.
Ομολογώ ότι ήταν πολύ ευγενικοί να με εξυπηρετήσουν και μου υποσχέθηκαν να προωθήσουν το μήνυμα μου στο αρμόδιο τμήμα πωλήσεων για να το μελετήσουν και να μου απαντήσουν.
Προχθές έλαβα γραπτή απάντηση αλλά ουσιαστικά μια απάντηση που δεν λέει τίποτα…..
«Οι πωλήσεις μας στην περιοχή σας, προωθούνται μέσω intragroup”
I have gathered info for your request form our Export Dept, unfortunately we do not hve any chance to send to our importer in Greece any powders since we work in that area as intragroup.
Unquote
Σήμερα τους έστειλα διευκρινιστικό μήνυμα και τους ζητώ να απαντήσουν ευθέως και όχι με όρους μάρκετινγκ.
Τους ζήτησα να μας πουν τι ακριβώς συμβαίνει και μια επίσημη απάντηση αντάξια του μεγέθους και του κύρους της Nobel Sport.
ΕπΙσης τους ενημέρωσα ότι οι Έλληνες κυνηγοί στρέφονται πλέον στις Ισπανικές πυρίτιδες με ότι αυτό συνεπάγεται….
Είμαι σε αναμονή.
Εντίμως σας μιλώ, θα τερματίσω μέχρι να μάθουμε την αλήθεια.
Psb1 παλια μιαζη πολη
Νικολα αρχησε 1,60χ32 κιαν σου δοση 340 ειναι αυτη.δοσης μετα εχο πολεςΟπως θα καταλαβατε....ειμαι και λιγο αγχωμενος...
Οποιος την γνωριζει ....εαν εχει και καποιο σεταπ ''μπουσουλα''.....θα το ηθελα για να μην ψαχνομαι
απο την αρχη !!!
Και παλι σας ευχαριστω πολυ !!!