Νικολα αρχησε 1,60χ32 κιαν σου δοση 340 ειναι αυτη.δοσης μετα εχο πολες
Το 340 ειναι ταχυτητα κουζουλε ??
Ναι.να δουμε αν ειναι αυτη.παντα σε ασφαλες πλεσια μην ειναι καμια σκοπευτηκη τηπου jk6Το 340 ειναι ταχυτητα κουζουλε ??
Ναι.να δουμε αν ειναι αυτη.παντα σε ασφαλες πλεσια μην ειναι καμια σκοπευτηκη τηπου jk6
1,80χ33,1,85χ35 αλα κανε προτα την δοκιμη
Καλησπέρα κ.Νίκο .Αυτή την πυρίτιδα την έχω ξαναδεί αλλά πολύ -πολύ παλιά αν θυμάμαι καλά .Καλησπερα και απο εδω παλικαρια !!!
Τις γνωσεις σας....και τα ''φωτα'' σας χρειαζομαι !!!
ΠΟΙΑ πυριτιδα ειναι αυτη ???
View attachment 55503
View attachment 55504
Ευχαριστω εκ των προτερων παιδες !!!![]()
Ακρηβος 25,30 χρονων ειναι.και η παλια η νεοτερη παρομια ειναι,απλος ληγο πιο ανηκτοχρομη.αλα η κενουρια ειναι η παλια ειδιες δοσης ειναι απλος η παλια πιο ελαστηκη.οτη ειναι psb1 ειναι σηγουραΚαλησπέρα κ.Νίκο .Αυτή την πυρίτιδα την έχω ξαναδεί αλλά πολύ -πολύ παλιά αν θυμάμαι καλά .
Παίζει νάναι 25 χρόνων ;
Μπαααα....δεν νομιζω Κρητικε μου....Psb1 παλια μιαζη πολη
Εχεις ανηξη κουτακι παλιο πλαστικο του δορκα να γραφη πανο ροτβαηλ πυριτηδα και να ειναι psb1????αν εχεις βαλτες δηπλα και κανε σηνκρηση μαυτηνΜπαααα....δεν νομιζω Κρητικε μου....
Η παλια psb1 ηταν πιο χοντρα κ φαρδια τα κομματια της...
Καλησπέρα κ.Νίκο .Αυτή την πυρίτιδα την έχω ξαναδεί αλλά πολύ -πολύ παλιά αν θυμάμαι καλά .
Παίζει νάναι 25 χρόνων ;
Οχι δεν εχω ανοιξει....εχω στο πατρικο μου παλια psb1...αλλα βεβαια δεν ξερω χρονολογια....τοτε αυτη που εχω ισως να'ναι του '90 με 2000...θα σου στειλω φωτο της οταν ξανα παω....Εχεις ανηξη κουτακι παλιο πλαστικο του δορκα να γραφη πανο ροτβαηλ πυριτηδα και να ειναι psb1????αν εχεις βαλτες δηπλα και κανε σηνκρηση μαυτην![]()
Η νεοτερη του 2000 ειναι ακριβος οπως λες.η πολη παλια ειναι σαν αυτηνΟχι δεν εχω ανοιξει....εχω στο πατρικο μου παλια psb1...αλλα βεβαια δεν ξερω χρονολογια....τοτε αυτη που εχω ισως να'ναι του '90 με 2000...θα σου στειλω φωτο της οταν ξανα παω....![]()
Παίζει να είναι η ίδια με αυτή ????Ακρηβος 25,30 χρονων ειναι.και η παλια η νεοτερη παρομια ειναι,απλος ληγο πιο ανηκτοχρομη.αλα η κενουρια ειναι η παλια ειδιες δοσης ειναι απλος η παλια πιο ελαστηκη.οτη ειναι psb1 ειναι σηγουρα
Εχεις ανηξη κουτακι παλιο πλαστικο του δορκα να γραφη πανο ροτβαηλ πυριτηδα και να ειναι psb1????αν εχεις βαλτες δηπλα και κανε σηνκρηση μαυτην![]()
Οχι δεν εχω ανοιξει....εχω στο πατρικο μου παλια psb1...αλλα βεβαια δεν ξερω χρονολογια....τοτε αυτη που εχω ισως να'ναι του '90 με 2000...θα σου στειλω φωτο της οταν ξανα παω....![]()
Παίζει να είναι η ίδια με αυτή ????
View attachment 55508View attachment 55509View attachment 55510View attachment 55511View attachment 55512
![]()