Κυνηγετικές Πυρίτιδες Αρχείο

Status
Not open for further replies.
εκεινο που με φρεναρει να παρω υλικα απο fantom , και ειδικα σκαγια που ζυγηζουν και αρκετα κιλα ειναι τα μεταφορηκα εδω στο νησι που θα τα πληρωσο χρυσα εαν παρω 3 τσουβαλια , γιατι λεει οτι
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 60€ (Εξαιρούνται Υλικά Ιδιογόμωσης , ενω εγω θελω μονο υλικα ιδιογωμοσης , θα προτιμουσα δωρεαν μεταφορηκα απο οποιαδηποτε αγορα ανω το 200 ευρω , ακομα και 300 , παρα αυτο, οποτε ητε θελω , ητε δεν θελω , ειναι μονοδρομος το μαγαζι που θα επιλεξω για την αγορα μου σε σκαγια , αλλα λογο του δωρεα μεταφορηκων ανω των 200 ευρω , ευκαιρια να παρω και αλλα υλικα

Last edited by a moderator:
Στον fantom που πέρασα μια βόλτα,για την f2 kαι την gp μου ειπε για τη τιμή τους, δεν μπορούσε να πάρει καλύτερη , λόγο της μικρής ποσότητας της παραγγελίας.
Επίσης πριν λίγες μέρες που πήγα κ εγώ στο Fantom είδα πως είχε γεμίσει το μαγαζί με συγκεντρωτήρες Z2M cal.12 & Z2M cal.20:)

Επίσης πριν λίγες μέρες που πήγα κ εγώ στο Fantom είδα πως είχε γεμίσει το μαγαζί με συγκεντρωτήρες Z2M cal.12 & Z2M cal.20:)
Z2m ειχε Κωστα αν θυμαμαι..του χα παρει καλη ποσοτητα αλλα εχει πολλα καλουδια και αρκετους ελκηνικους που μου εχουν κεντρισει το ενδιαφερον

Z2m ειχε Κωστα αν θυμαμαι..του χα παρει καλη ποσοτητα αλλα εχει πολλα καλουδια και αρκετους ελκηνικους που μου εχουν κεντρισει το ενδιαφερον
Ναι όντως. Έφερνε ούτως η άλλως....Απλά μου έκανε εντύπωση η ποσότητα που είχε εκεί....Πολλές κούτες από z2m cal.20.......Κ αναρωτήθεικα πως: Μα τόσο πολύ πέραση έχει το διαμέτρημα αυτό...:rolleyes:

Ναι όντως. Έφερνε ούτως η άλλως....Απλά μου έκανε εντύπωση η ποσότητα που είχε εκεί....Πολλές κούτες από z2m cal.20.......Κ αναρωτήθεικα πως: Μα τόσο πολύ πέραση έχει το διαμέτρημα αυτό...:rolleyes:
Να ξέρατε τι χανεται

Κωστα εχει και αυτο ειναι πολυ καλο..το καταλαβε αργα ο Ελληνας κυνηγος οτι δεν θες πολλα γραμμαρια να σκοτωσεις τα θηραματα της χωρας μας..και το δελεαρ του χαμηλου βαρους στα πραγματικα 20αρια δημιουργησαν τη ζητηση και σε υλικα ιδιογομωσης

Κωστα εχει και αυτο ειναι πολυ καλο..το καταλαβε αργα ο Ελληνας κυνηγος οτι δεν θες πολλα γραμμαρια να σκοτωσεις τα θηραματα της χωρας μας..και το δελεαρ του χαμηλου βαρους στα πραγματικα 20αρια δημιουργησαν τη ζητηση και σε υλικα ιδιογομωσης
Αυτό είναι καλό... Πως παλιότερα κυνηγούσαν και με 36άρι....
Όλα πέφτουν όταν είμαστε επάνω στο πουλί κ με τη συνεισφορά πάντα ενός καλού φυσιγγίου....

Πραγματικά εικοσαριά δεν υπάρχουν στην Ελλάδα ειναι πολυ λίγα. Ειδικά σε δικκανα και μόνοκανα δεν .......
Υπάρχουν καραμπίνες αλλα ειναι απλησίαστες
Δικαννα ναι δεν υπαρχουν πολλα και οσα βρισκεις ειναι πανακριβα αλλα καραμπινες υπαρχουν και οικονομικες επιλογες οπως η affinity και η m2..παντως εγω ανετα θα χτυπαγα μια raffaelo cal 20 με τη slug καννη και τα σκοπευτικα απο τις argo

Αυτό είναι καλό... Πως παλιότερα κυνηγούσαν και με 36άρι....
Όλα πέφτουν όταν είμαστε επάνω στο πουλί κ με τη συνεισφορά πάντα ενός καλού φυσιγγίου....
Αυτο πρεπει να καταλαβουμε οτι ενα οπλο στα μετρα μας και ρυζι να χει μεσα το πηρες το θηραμα..δεν μπορεις να φανταστεις τι κανουν στις τσιχλες τα 24αρια τραποφυσιγγα..ριχνεις τσουβαλια χωρις να μελανιαζει ο ωμος και απο καρπωση ισαξια με πολλα 32+ γρ

Status
Not open for further replies.
Back