Ρε αφήστε τον κοσμο να ρίχνει σκάγια
Σε πιστεύω για αυτό που λες Μίλτο και το υποστηρίζω. Π.χ. 32gr σε τσίχλα δν ρίχνω εδώ και μια 5ετία. Έχω κολλήσει στα 30gr κ μου φένεται δύσκολο να κατέβω πιο κάτω, πόσο μάλλον στα 24grΑυτο πρεπει να καταλαβουμε οτι ενα οπλο στα μετρα μας και ρυζι να χει μεσα το πηρες το θηραμα..δεν μπορεις να φανταστεις τι κανουν στις τσιχλες τα 24αρια τραποφυσιγγα..ριχνεις τσουβαλια χωρις να μελανιαζει ο ωμος και απο καρπωση ισαξια με πολλα 32+ γρ
Ριξε και δεν θα χασεις..μπορει να αστοχησεις σε ορισμενες λογω μικρου φορτιου αλλα θα τις ξαναβρεις και σιγουρα τα σκοτωματα που θα κανεις θα σε εντυπωσιασουνΣε πιστεύω για αυτό που λες Μίλτο και το υποστηρίζω. Π.χ. 32gr σε τσίχλα δν ρίχνω εδώ και μια 5ετία. Έχω κολλήσει στα 30gr κ μου φένεται δύσκολο να κατέβω πιο κάτω, πόσο μάλλον στα 24gr
(Αν δν ρίξω καμιά 10αριά κουτιά trap σε τσίχλες να πάρω μια ιδέα, δν θα ξεκολλήσω από τα 30άρια)...![]()
Με τοσα που ριχνουν ορισμενοι και γεμιζουν τον τοπο σκαγια αν φυτρωναν στο εδαφος θα χαμε γινει αμαζονιοςΡε αφήστε τον κοσμο να ρίχνει σκάγια
Αμαζόνιος λίγο το κακό....Μην τα πατάμε και γλυστράμε να λέτε...Με τοσα που ριχνουν ορισμενοι και γεμιζουν τον τοπο σκαγια αν φυτρωναν στο εδαφος θα χαμε γινει αμαζονιος
Θα φέρει και ο Κένταυρος μερικές της b&p από τι βλέπω .
Μιχαλε καλη η αυθεντικη συσκευασια σε περιπτωση που σου αρεσε το λοτ που πηρες να ξαναπαρεις με τον αριθμο παρτιδας παλι την ιδια..και γω ο αδαης ρωταω..θα σου ξαναφερει παλι ή θα σου πει α δεν γινεται δεν βρισκω και αλλα τετοια ωραια?εχω παρει sipe σε αυθεντικη θα μου την ξαναφερουν ομως την ιδια?και το αλλο που δεν μου αρεσει ειναι και η διαδικασια αγορας οχι τοσο στο κομματι που μου ζητειται η αδεια θηρας αλλα στης ταυτοτητας το οποιο δεν προβλεπεται πουθενα απο το νομοΑυτό που με προβληματίζει είναι οι τιμές του σε κάποιες πυρίτιδες .
TecnaN αυθεντική συσκευασία 62€/Kg & 54€/Kg από βαρέλι .
Από πέρυσι μέχρι φέτος +10€/Kg η αυθεντική συσκευασία και +6€/Kg από βαρέλι .think
ουτε εμενα μου αρεσει , σε φακελονουν , και εαν συμβη κατι , θα μας τρεχουν ολους στο τμημα για υποπτους, και καλα ξεμπερδεματα , με ρεζηλικια , χαμενο χρονο , και ψυχικη οδηνη , και εαν σου κατση στραβη χωρης να φτες , τρεχα και πληρωνε και δηκηγορουςκαι το αλλο που δεν μου αρεσει ειναι και η διαδικασια αγορας....
δεν ειναι φακελωμα καλα κανει οσο αφορα την αδεια θηρας ή το δελτιο κατοχης..προβλεπεται αν δεις στο αρθρ. 6 παρ.5δ του Ν.2168/93 γιατι και αυτους στο κρατος που ζουμε τους περναν απο κοσκινο για την εισαγωγη των υλικωνουτε εμενα μου αρεσει , σε φακελονουν , και εαν συμβη κατι , θα μας τρεχουν ολους στο τμημα για υποπτους
..άλλο τυποποιημένη τσικουδιά και άλλο από βαρέλι...Αυτό που με προβληματίζει είναι οι τιμές του σε κάποιες πυρίτιδες .
TecnaN αυθεντική συσκευασία 62€/Kg & 54€/Kg από βαρέλι .
Από πέρυσι μέχρι φέτος +10€/Kg η αυθεντική συσκευασία και +6€/Kg από βαρέλι .think
++++++++++++++++++++++++++Για μενα ειναι ενα μετρο εντελως αχρηστο. Η κυνηγετικη πυριτιδα εχει μια και μονη χρηση, ολες οι αλλες που και καλα εχουν στο μυαλο τους στην Αστυνομια γινονται απο υλικα απειρως πιο αποτελεσματικα που δε βρισκονται παντα στο εμποριο ή με νομιμες οδους. Παντως παρομοια "ευαισθησια" δε βλεπω να γινεται για την πωληση βενζινης που φτιαχνουν τις μολοτοφ
Μην πουμε για τα λοιπα μεσα κοινωνικης δικτυωσης που γραφουμε τι, ποτε, πως τρωμε κ.α....Αυτή την ψευδαίσθηση που έχουν ορισμένοι με την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων, τα στοιχεία κλπ....Εδώ στο βενζινάδικο της γειτονιάς μας πάμε και δίνουμε όλα τα στοιχεία μας να βγάλουμε κάρτα για πόντους...
Ποια προσωπικά δεδομένα...
![]()
Έτσι ακριβώς...Μην πουμε για τα λοιπα μεσα κοινωνικης δικτυωσης που γραφουμε τι, ποτε, πως τρωμε κ.α....