Κυνηγετικές Πυρίτιδες Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εχθές παρέλαβα και εγώ τα πρώτα υλικά για να ξεκινήσω. Τα πήρα από φάντομ, αν και δεν έχω πάρει από κάποιον άλλον υλικά, μπορώ να πω ότι είναι είναι άψογος. κλεισμένα όλα προσεκτικά και τακτοποιημένα μέσα σε μια κούτα.mb32, κάλυκες cheditte, συγκεντρωτήρες διάφορους, σκάγια ....και περιμένω τη ζυγαριά ακριβείας να μου έρθει (αγορά από ebay) .
παρόλο που ήμουν πολύ κουρασμένος χθες το βράδυ δεν ήθελα να φύγω από την αποθήκη... οπότε καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει μόλις αρχίσουν οι δοκιμές.... .terror..terror..terror..............

Μια ακομα ερωτηση. Αναγραφει Lot και λοιπα χαρακτηριστικα, ή μονο το ονομα της πυριτιδας ;
Βίκτωρα!! Αν δν έχει Lot. σημαίνει πως είναι χύμα η πυρίτιδα και τη συσκευάζει σε τεμάχια/μπουκάλι ο ίδιος...;;

Πυρίτιδα Κυνηγίου MB 32
MB X 32 Medium burning powder for medium-heavy loads
Composition
Colour Gravimetric
Density
Gauge 12 Gauge 16 Gauge 20 Gauge 24 Gauge 28 Gauge 32 Gauge 36
modified laminated nitrocellulose brown 530 g/l 1,70 x 32/35 * 1,45 x 28/29 * 1,25 x 24/26 * 1,10x21/22 * 0,95 x 19 * 0,81 x 15/16 * 0,53 x 10 *
....αυτα γράφει στη σελίδα του κάτω απο την πυρίτιδα...

μήπως για να γράφει το λοτ πρέπει να αγοράσεις τη πυρίτιδα σε αυθεντική συσκευασία? αυτή που παρέλαβα δε γράφει πάντως...

Το βαρελακι το γραφει το λοτ. Η ετικετα που ειναι στη συσκευασια που παρελαβες ειναι φτιαγμενη απο τον ιδιο, οποτε εκει μπορει να γραφει μονο το ονομα ή και το λοτ. Μην αγχωνεσαι παντως, το σημαντικο ειναι να ειναι η πυριτιδα αυτη που λεει οτι ειναι, που στις μερες μας δεν υφισταται τετοια περιπτωση, τουλαχιστον οχι απο τα μεγαλα μαγαζια που πουλανε υλικα

Το βαρελακι το γραφει το λοτ. Η ετικετα που ειναι στη συσκευασια που παρελαβες ειναι φτιαγμενη απο τον ιδιο, οποτε εκει μπορει να γραφει μονο το ονομα ή και το λοτ. Μην αγχωνεσαι παντως, το σημαντικο ειναι να ειναι η πυριτιδα αυτη που λεει οτι ειναι, που στις μερες μας δεν υφισταται τετοια περιπτωση, τουλαχιστον οχι απο τα μεγαλα μαγαζια που πουλανε υλικα
Το βασικοτερο ειναι οντως να ειναι η πυριτιδα που αγοραζεις αλλα στα 2 μεγαλα καταστηματα που εμπορευονρε υλικα ιδιογομωσης υπαρχει αξιοπιστια..οσο για το λοτ εμενα προσωπικα μου ειναι αχρειαστο αρκει να ξερω την χρονια που παρασκευαστηκε η πυριτιδα..εχω και αυθεντικη συσκευασια sipe αλλα τι να το κανω;ποιος θα μου ξαναφερει το συγκεκριμενο λοτ;ενω σαν χρονια παρασκευης ολο και κατι γινεται καπου θα βρεις..παντως για τον φαντομ οι συσκευασιες του ειναι πολυ καλες σε πλαστικο δοχειο οπως ειναι και των αυθεντικων συσκευασιων και σφραγισμενο..για παρτιδα και τετοια εγω τουλαχιστον που ηθελα για την psb1 που ειχα παρει περσυ αλλα δεν θυμομουν το λοτ και χρονια τον πηρα τηλεφωνο και μου ειπε ακριβως γιατι ειχα σημειωμενη την ημερομηνια αγορας

Νομιζω παντως πως προεχει η αξιοπιστια του καταστηματος, απο το ταμπελακι της συσκευασιας, για μενα. Δηλαδη να τον εμπιστευομαι πως αυτο που παει να μου πουλησει ειναι αυτο που ζητω. Τωρα το ταμπελακι, φανταζομαι καποια στιγμη ισως και ο ιδιος θελησει να το εμπλουτισει με πληροφοριες απο την αυθεντικη συσκευασια.

Υ.Γ. Κανονιστε να μαζεψετε ολη την ΜΒ32. Μονο αυτο σας λεω :)

Νομιζω παντως πως προεχει η αξιοπιστια του καταστηματος, απο το ταμπελακι της συσκευασιας, για μενα. Δηλαδη να τον εμπιστευομαι πως αυτο που παει να μου πουλησει ειναι αυτο που ζητω. Τωρα το ταμπελακι, φανταζομαι καποια στιγμη ισως και ο ιδιος θελησει να το εμπλουτισει με πληροφοριες απο την αυθεντικη συσκευασια.

Υ.Γ. Κανονιστε να μαζεψετε ολη την ΜΒ32. Μονο αυτο σας λεω :)
Το πες λιγο αργα ηδη μαζευτηκε αρκετη τουλαχιστον απο μενα..ας μην ειχα να πληρωσω εφορια και θα εκανα σκουπα κανονικη..θα μπει φωτο αργοτερα οταν ξεπακεταρω το δεματακι μου..αλλα τι να την κανεις την mb32 χαλια ειναι ασε που με το 1.65 που την γεμιζεις ενα μισοκιλο σου φτανει..τι να πω και γω που θελω 2.00 - 2.10 στο φυσιγγι;

Ε πιστευω θα μας φτασει..τι να κανουμε που ειναι πολυ αγαπητες στον χωρο μας αυτες οι b&p..αν και εγω περιμενω πως και πως την εναρξη να δοκιμασω την gp στο κυνηγι

Παιδιά δν φοβαστε να αγορασετε χωρις να την δοκιμάσετε μηπως ειναι σκάρτη ή αλλαγμένη παρτίδα κλπ ή εχει αλλη προοδευτικοτητα και σας χαλασει την συνταγή και θελει παλι ψαξιμο; Ειναι τοσο σταθερες οι συγκεκριμενες πυριτιδες;

Παιδιά δν φοβαστε να αγορασετε χωρις να την δοκιμάσετε μηπως ειναι σκάρτη ή αλλαγμένη παρτίδα κλπ ή εχει αλλη προοδευτικοτητα και σας χαλασει την συνταγή και θελει παλι ψαξιμο; Ειναι τοσο σταθερες οι συγκεκριμενες πυριτιδες;
Παντα κανεις 2-3 φυσιγγια για δοκιμη και εκει καταλαβαινεις αν ολα ειναι οπως τα ξερεις..τρελες διακυμανσεις δεν γινεται να βρεις που θα κανουν επικινδυνο ενα φυσιγγι..αλλα υπαρχουν και πυριτιδες με τρομερη οπως η sipe και οι πυριτιδες της b&p

Status
Not open for further replies.
Back