Κυνηγετικές Πυρίτιδες Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Την GP δν τη είχα ξανά ακούσει είναι η αλήθεια.....
Αυτή η πυρίτιδα τη γεμισιές παίρνει.....Δηλαδή από πόσα μέχρι πόσα γραμμάρια μπορούμε να τη γεμίσουμε..;;;
Και με ποιό καιρό πιστεύεται πως αποδίδει ιδανικά..;
(ενημερωτικά ρωτάω)...
Ούτε κατά διάνοια έτσι πυρίτιδες εδώ στο χωριό ;)
Αν κρίνω απο ένα εμπορικό στα 30 γρ γαζώνει είναι γεγονός .

Να και ενα δειγμα απο τις Ιταλιδες μου..ωρα για πολυ παιχνιδι θα παρουν φωτια τα κλειστρα!
τωρα περνω τον Αντωνη να παραγκηλο , γιατι φοβαμε οτι τον αυγουστο που ειχα σκοπο να παραγκηλο , γιατι τωρα ειναι πολυ νωρης , τοτε θα ειναι πολυ αργα , και θα της παρετε ολες της MB32 kai F2X32

.......χωρίς παρεξήγηση, αλλά με βάση το 56/2012 Π.Δ. εκρηκτικά υλικά εμπορικής χρήσης πρέπει να διαθέτουν συστημα ιχνηλασιμότητας, από την παραγωγή μέχρι τον τελικό καταναλωτή. Ακόμα και σε κυπελλάκι παγωτού να αγοράσεις πυρίτιδα πρέπει να γράφει LOT

τωρα περνω τον Αντωνη να παραγκηλο , γιατι φοβαμε οτι τον αυγουστο που ειχα σκοπο να παραγκηλο , γιατι τωρα ειναι πολυ νωρης , τοτε θα ειναι πολυ αργα , και θα της παρετε ολες της MB32 kai F2X32
Παρε τωρα γιατι αν περιμενεις τον αυγουστο ουτε το καπακι απο τα βαρελια τους δεν θα βρεις

.......χωρίς παρεξήγηση, αλλά με βάση το 56/2012 Π.Δ. εκρηκτικά υλικά εμπορικής χρήσης πρέπει να διαθέτουν συστημα ιχνηλασιμότητας, από την παραγωγή μέχρι τον τελικό καταναλωτή. Ακόμα και σε κυπελλάκι παγωτού να αγοράσεις πυρίτιδα πρέπει να γράφει LOT
Νικο εδω εισαι λαθος..αλλο πραμα αφορα η οδηγια αυτη..μιλανε για εκρηκτικες υλες ακαριαια θρυαλιδα πυροκροτητες και αλλα τετοια..οι καθ αυτου κυνηγετικες πυριτιδες ειναι προωθητικα υλικα..οσο για την ιχνιλασιμοτητα λεει για την μεταφορα δηλαδη οτιδηποτε ερχεται σε ενα μερος το φορτηγο που την μεταφερει δεν ανοιγει περα απο τον τελικο προορισμο και παρακολουθειται απο gps στην εταιρια επισης συνοδευεται απο οχημα καθ ολη τη μεταφορα

λάθος δεν είμαι..... και τα προωθητικά υλικά είναι εκρηκτικά....... άλλο πράγμα είναι η ιχνηλασιμότητα.

λάθος δεν είμαι..... και τα προωθητικά υλικά είναι εκρηκτικά....... άλλο πράγμα είναι η ιχνηλασιμότητα.
Αν ξερεις κατι παραπανω τοτε οκ..απλα εχω ασχοληθει πολυ με αυτες τις νομοθεσιες και τις προδιαγραφες τους γιατι ειχα πολλες παρτιδες με τις αποθηκες της maxam στην Ελλαδα

δεν ειναι εκρητικα οι πυρητηδες , ευφλεκτες ειναι οπως, η βενζηνα , το οινοπνευμα , το πετρελαιο , που εχουμε και ενα τονο στην πολυκατοικια , τα λιπαζματα , σπρεοι , κτλ

Την GP δν τη είχα ξανά ακούσει είναι η αλήθεια.....
Αυτή η πυρίτιδα τη γεμισιές παίρνει.....Δηλαδή από πόσα μέχρι πόσα γραμμάρια μπορούμε να τη γεμίσουμε..;;;
Και με ποιό καιρό πιστεύεται πως αποδίδει ιδανικά..;
(ενημερωτικά ρωτάω)...
Ένα μνμ που έστειλα στην b&p σχετικά με την gp μου απαντησανε πως για ψιλά σκάγια στα 32 γραμμάρια 1,57 πυρίτιδα συγκεντρωτηρα ζ2μ 24 και κλείσιμο στα 57.9 για καψυλιο δεν μου είπαν αν και ρώτησα.

Ένα μνμ που έστειλα στην b&p σχετικά με την gp μου απαντησανε πως για ψιλά σκάγια στα 32 γραμμάρια 1,57 πυρίτιδα συγκεντρωτηρα ζ2μ 24 και κλείσιμο στα 57.9 για καψυλιο δεν μου είπαν αν και ρώτησα.
Το 616 καίει καλά τίς b&p Βαγγέλη.. παίξε με αυτό και με το 2χιλιαρο

Status
Not open for further replies.
Back