Κυνηγετικές Πυρίτιδες Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Παιδιά δν φοβαστε να αγορασετε χωρις να την δοκιμάσετε μηπως ειναι σκάρτη ή αλλαγμένη παρτίδα κλπ ή εχει αλλη προοδευτικοτητα και σας χαλασει την συνταγή και θελει παλι ψαξιμο; Ειναι τοσο σταθερες οι συγκεκριμενες πυριτιδες;

Την ΜΒ μια φορα τη δοκιμασα και εκτοτε δεν ξανακανα δοκιμες σε πινακα. Δεν εχω δει ομως και διαφορες στο αποτελεσμα ή παρτιδες να μη δουλευουνε

Ε πιστευω θα μας φτασει..τι να κανουμε που ειναι πολυ αγαπητες στον χωρο μας αυτες οι b&p..αν και εγω περιμενω πως και πως την εναρξη να δοκιμασω την gp στο κυνηγι

Θα δεις ωραια πραματακια, trust me

Το βασικοτερο ειναι οντως να ειναι η πυριτιδα που αγοραζεις αλλα στα 2 μεγαλα καταστηματα που εμπορευονρε υλικα ιδιογομωσης υπαρχει αξιοπιστια..οσο για το λοτ εμενα προσωπικα μου ειναι αχρειαστο αρκει να ξερω την χρονια που παρασκευαστηκε η πυριτιδα..εχω και αυθεντικη συσκευασια sipe αλλα τι να το κανω;ποιος θα μου ξαναφερει το συγκεκριμενο λοτ;ενω σαν χρονια παρασκευης ολο και κατι γινεται καπου θα βρεις..παντως για τον φαντομ οι συσκευασιες του ειναι πολυ καλες σε πλαστικο δοχειο οπως ειναι και των αυθεντικων συσκευασιων και σφραγισμενο..για παρτιδα και τετοια εγω τουλαχιστον που ηθελα για την psb1 που ειχα παρει περσυ αλλα δεν θυμομουν το λοτ και χρονια τον πηρα τηλεφωνο και μου ειπε ακριβως γιατι ειχα σημειωμενη την ημερομηνια αγορας
συμφωνο για τον Αντωνη , αλλα δεν ειναι και πολυ δυσκολο να γραφει πανω στο πλαστικο δοχειο μαζη με την μαρκα της πυρητηδας , και το λοτ μαζη με την ημερομηνια , του βαρελιου που ανοιξε την πυρητηδα , το μονο που θα ξοδεψη λιγο χρονο παραπανω , και το μελανι απο τον μαρκαδορο , η να κολαει μια ωραια ετηκετα που να γραφωντε ολα αυτα , για να ξερουμε εαν η επομενη αγορα μας απο την αγαπημενη μας πυτητηδα ειναι απο το ιδιο βαρελι η οχι

Ψαξτην στα 30-31 γρ. Με μαλακο Ζ2Μ βυσμα
Ζ2μ θα ειναι σιγουρα το βυσμα και μαλλινη επισης..για το βαρος θα δω τι ζηταει το στομαχι της ss και θα πραξω αναλογα..κριμα που δεν εχω σκοπευτηριο κοντα αλλιως θα πηγαινα επιτοπου για δοκιμες

συμφωνο για τον Αντωνη , αλλα δεν ειναι και πολυ δυσκολο να γραφει πανω στο πλαστικο δοχειο μαζη με την μαρκα της πυρητηδας , και το λοτ μαζη με την ημερομηνια , του βαρελιου που ανοιξε την πυρητηδα , το μονο που θα ξοδεψη λιγο χρονο παραπανω , και το μελανι απο τον μαρκαδορο , η να κολαει μια ωραια ετηκετα που να γραφωντε ολα αυτα , για να ξερουμε εαν η επομενη αγορα μας απο την αγαπημενη μας πυτητηδα ειναι απο το ιδιο βαρελι η οχι
Θα σου πω και το αλλο επειδη εχει το μυαλο λου την ταση να σκεφτεται και λιγο που..κα..και που ξερεις αν του τελειωνε το βαρελι και δεν εβγαινε μισοκιλο να συμπληρωσει βαζακι και σου εβαζε καμια 250 γρ απο αλλο βαρελι που ανοιξε με το σκεπτικο ελα μωρε ιδια πυριτιδα ειναι ποιος θα το παρει χαμπαρι;εκει τι να το κανω το να μου τα γραφει ολα αυτα;

Στα 32-33 σκεφτομαι να την ριξω..θα δοκιμασω και απο τα 30 αλλα πιστευω εκει θα την βρω γι αυτα που τη θελω
βαλε cx 2000 ΜΒ32 1,65 x32 με πεντε σταδια συγκερωτηρα zmn 21 , στα 56,50 ,εαν θες με δυο σταδια βαλε ζμν 23 και κλεινης στα 58 , και cx 2000 1,70X33 δρακον 20 με πεντε σταδια στα 56,50 αστερι , η συκερωτηρα 22 αρι στα δυο σταδια και στα 58 αστερι

βαλε cx 2000 ΜΒ32 1,65 x32 με πεντε σταδια συγκερωτηρα zmn 21 , στα 56,50 ,εαν θες με δυο σταδια βαλε ζμν 22 και κλεινης στα 58 , και cx 2000 1,70X33 δρακον 20 με πεντε σταδια στα 56,50 αστερι , η συκερωτηρα 22 αρι στα δυο σταδια και στα 58 αστερι
Γαι την mb32 ξερω τι θα γεμισω για gp μιλαμε με τον Βικτωρα..αλλα παρενθεση στην mb εισαι χαμηλα τουλαχιστον για ρα δικα μου γουστα

Θα σου πω και το αλλο επειδη εχει το μυαλο λου την ταση να σκεφτεται και λιγο που..κα..και που ξερεις αν του τελειωνε το βαρελι και δεν εβγαινε μισοκιλο να συμπληρωσει βαζακι και σου εβαζε καμια 250 γρ απο αλλο βαρελι που ανοιξε με το σκεπτικο ελα μωρε ιδια πυριτιδα ειναι ποιος θα το παρει χαμπαρι;εκει τι να το κανω το να μου τα γραφει ολα αυτα;
ενταξη συμβενη και αυτο , αλλα μονο σε ενα βαζακι , που ποιος ξερει ποιος θα ειναι ο τυχερος

ενταξη συμβενη και αυτο , αλλα μονο σε ενα βαζακι , που ποιος ξερει ποιος θα ειναι ο τυχερος
Γι αυτο το λογο κανεις λιγες δοκιμες να εχεις το κεφαλι σου ησυχο..ποσο να ξοδεψεις;20 γραμμαρια βαρια αλλα ξερεις τι ριξια θα εχεις

Την GP δν τη είχα ξανά ακούσει είναι η αλήθεια.....
Αυτή η πυρίτιδα τη γεμισιές παίρνει.....Δηλαδή από πόσα μέχρι πόσα γραμμάρια μπορούμε να τη γεμίσουμε..;;;
Και με ποιό καιρό πιστεύεται πως αποδίδει ιδανικά..;
(ενημερωτικά ρωτάω)...

Status
Not open for further replies.
Back