Κυνηγετικές Πυρίτιδες Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Έχεις δίκιο σ αυτό. Αν δε ψάχνεσαι και λίγο με κάτι καινούργιο...χάνει το νόημα της η ιδιογομωση.
...σωστό , αλλα και με την ίδια πυρίτιδα , όταν την παλεύεις , ψάξιμο ειναι, και βγαίνει και κατι καλύτερο, την εξαντλείς ... φέτος το κατάλαβα με την ΜΒ Χ 32... ;) ...

Last edited:
Για την NOBEL 62 τι γνωμη εχετε ; Εχω κατι κουτακια λεω να σφαξω κανενα αν ακουσω καλα λογια
Μπαρουταρα
Για απαντά ρε μάστορα στην ερώτηση ...
Πρόσεχε τι θα απαντήσεις ....σε διαβάζουν πολλοί σιποφιλοι....
1,80χ32 με 616 1,85χ34 με 615 1,90χ35 με 615 ολα σε αστερη.32γρ z2m21 τα αλα δυο με 18

Γιατί την έχω δουλέψει εγώ 😂
Ο pit έγραψε παραπάνω
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Κυνηγετικές-πυρίτιδες.2043/page-144#post-774832

Νομίζω ότι τα παλιά Rem γεμίζονταν με αυτή.

Δεν ήξερα πάντως ότι η Tecna γεμίζεται από 28gr μέχρι 52gr
Η 800x είναι από 28 μέχρι 56 . Και εγώ αυτήν θα έλεγα ,σαν δεύτερη επιλογή sipe.
Οποιος ψαχνει βρισκει Νικο εισαγοτανε πιο παλια οι πιο παλιοι ξερουν

Για αυτή εδώ μιλάτε παλικάρια;; (Shop)
1664739988785.png

Last edited:
Ερώτηση:
Αν έπρεπε να πάρετε/χρησιμοποιήετε ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ πυρίτιδα για κυνήγι παντός είδους και παντός καιρού, δηλ. κρύο/ζέστη, ξηρασία/υγρασία, φτερωτά/τριχωτά, μονόβολα/σκαγια/δράμια, ποιά θα χρησιμοποιούσατε;

Η ερώτηση μπορεί να τεθεί και αλλοιώς: αν σας έλεγαν ότι από αύριο θα παράγεται παγκοσμίως ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ κυνηγετική πυρίτιδα, ποιά θα έπρεπε να είναι κατά την γνώμης σας;

Παρακαλώ απαντήσεις χωρίς "ναι μεν, αλλά", γράψτε απλά και μόνο την πυρίτιδα. Ευχαριστώ.
Τέκνα λεμεεε..terror..terror.

Για αυτή εδώ μιλάτε παληκάρια;; (Shop)
View attachment 56996
Ναι

Product Overview​

This product has been discontinued.
This large-grained flake powder was designed for heavy field loads from 10- to 28-gauge.
In handgun cartridges, 800-X performs superbly in cartridges like the 10mm auto and 44 Remington Magnum. Excellent velocity and uniformity translate into top accuracy.
This powder was discontinued in 2020.

Αν βρεις φέρε ένα μισόκιλο σε εμένα.

Last edited:
Λογικο που τσιμπησανε και απαντησανε σχεδον μονο ιδιογομωτες.
Η παραπανω δευτερη διατυπωση , αφορα ολους.
Επισης ενδιαφερουσα θα ηταν η απαντηση, αν απαγορευοταν η ιδιογομωση, με ποια μια θα θελαμε τα εμπορικα (ξεροντας πως και γιατι τα φτιαχνουν οι εταιριες )
Τεκναααα λεμεέε. :) :) :)

Για αυτή εδώ μιλάτε παλικάρια;; (Shop)
View attachment 56996
Ναι Θεόδωρε, και όταν την βρεις θυμήσου προηγουμαι στην διανομή, πρώτα στέλνεις σε μένα καμιά δεκαριά λιμπρες και μετά στους υπόλοιπους 500 που θα σου ζητήσουν.

Status
Not open for further replies.
Back