Κυνηγετικές Πυρίτιδες Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τα μπαρ τους όντως είναι ιδανικά για δίκανο. Αυτό που μου τη σπάει στην psb1 είναι τα κατάλοιπα που αφήνει...όχι ακαυστη πυρίτιδα...σαν να έχει χώμα μέσα το όπλο.
Ενώ οταν βάζω mb 32 και σιπε....καμία σχέση.
Ναι όντως αφήνουν λιγα κατάλοιπα . Ένα περίεργο πράγμα σαν στάχτες κάπως. Αλλά προσωπικά δεν με πειράζει τόσο. Εξάλλου καθάρισμα κάνω κάθε φορά μόλις επιστρέψω σπίτι.

Σίγουρα το 5σταδιακο αυξάνει τις ταχύτητες.
Όλα παίζουν το ρόλο τους. Για χειμώνα θα το έβαζα 1,75*32 , όχι όμως 1,70*32. Δοκίμασε το στις τσιχλες ....μου άφησε θετικές εντυπώσεις με 4 άστρα στην 155.
Χειμωνα καντο 1.70×31 με UEE...κ πατατο στα 57.00 Στράτο...

Ναι...τη UEE, τη G1000 το πεις, το ιδιο καψουλι ειναι.
Ευχαριστώ. Αυτό σε δύναμη σε ποια κατηγορία ειναι ακριβώς. Κάπου είχα διαβάσει ότι ειναι πιο δυνατό απο το 688 και κάπου αλλού ότι ειναι ανάμεσα στο 616 και στο cx2000. Τι ισχύει τελικά?

Ευχαριστώ. Αυτό σε δύναμη σε ποια κατηγορία ειναι ακριβώς. Κάπου είχα διαβάσει ότι ειναι πιο δυνατό απο το 688 και κάπου αλλού ότι ειναι ανάμεσα στο 616 και στο cx2000. Τι ισχύει τελικά?
Στα ισχυρά κατατάσσεται το g1000 Μανώλη. Πιο δυνατό από 616 (το απλό) και το cx2000. Ιδια κατηγορία με το 688.

Στα ισχυρά κατατάσσεται το g1000 Μανώλη. Πιο δυνατό από 616 (το απλό) και το cx2000. Ιδια κατηγορία με το 688.
Οπότε μήπως με το UEE οι ισπανικές μου δώσουν λίγο μεγαλύτερες ταχύτητες γιατί μέχρι τώρα τις γέμιζα με cx2000 και 616.

Οπότε μήπως με το UEE οι ισπανικές μου δώσουν λίγο μεγαλύτερες ταχύτητες γιατί μέχρι τώρα τις γέμιζα με cx2000 και 616.
Με το καψουλι τους θα σου δωσουνε 10-20 μ/δ παραπανω απο οτι με ολλα τα αλλα καψουλια ακομα και απο το 688

Λοιπον....κοιτα.
Το UEE ειναι λιγο ισχυροτερο απο το 688..λιγο που βλεπεις τη διαφορα στην κατανομη του χαρτονιου αν το τεσταρεις με το 688...

ΤΩΡΑ:
Να ξερεις πως οταν σεταρεις με UEE, απεφευγε τελικα πατηματα, κατω του 57.5mm....οχι πως υπαρχει κυνδινος, αλλα εχει την ταση να αναβει την πυριτιδα με βία σε σχεσει με το 688...αρα θα εχεις ανοιχτες κατανομες...σπανια με UEE παταω στα 57.00..κι αν το κανω, μου το επιτρεπουν αλλοι παραγωντες.

Status
Not open for further replies.
Back