Κυνηγετικές Πυρίτιδες Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Έχω περιέργεια για την PSB 2 special. Σκέφτομαι να πάρω λίγη και ας είναι αχρείαστη. Σε πίνακες είδα ότι την δίνουν από 38 έως 41 γραμμάρια. Ισχύει ότι είναι μόνο για αυτό το εύρος; Ξέρει κάποιος να γράψει δυο λόγια; Εύρος, προοδευτικότητα, χαρακτηριστικά;
Κανένας; Giannis K ακούει;

Παρτην με κληστα ματια.πολη ανωτερη απο την απλη.γεμηζετε με αστερη απο 36 μεχρη 42 σε κρυο.και μεχρει 44 σε ρελη.τωρα στα χαμηλα και στα 34 φορτομενο κοντρα κεγετε αψογα
Ευχαριστώ Γιάννο. Αύριο πέφτει παραγγελία.

Γιαννη η granular τι λεει γεμιζεται στα 28 γρ η να παρω καμια psb 5
Sorry που μπαινω σφίνα αλλα εγω που την εχω δουλεψει στο 1.40-1.50 × 28 με 688 και 616 μια χαρα μου βαραγε. Και δεν ειχα ακαυτη.
Θα σου πει και ο Γιαννης τι ειναι καλυτερο να αγορασεις βεβαια!

τωρα που διαθετη,η νομπελ σπορτ,τις psb,θα εινα ι ιδιες?η θα πρεπη να ξαναγινουν δοκιμες?και να αλαξουμε τα σεταπ?

Δεν ειναι τοσο δυσκολο να βρεις την διαφορες της ''νεας'' πυριτιδας....Εαν εχεις εστω και ενα δοκιμασμενο
σεταπ σε στοχο....ξερεις τα αποτελεσματα...ακομα καλυτερα εαν εχεις μετρησει και ταχυτητες.
Στηνεις το ιδιο σεταπ με την ''νεα'' πυριτιδα.....Αναλογα το τι θα σου δωσει....κανεις τις τροποποιησεις
σου!!!
ΠΧ. Εαν σου δωσει 10 -15 μ/δ λιγοτερα ανεβαινεις 0,05 πυριτιδα...Ο στοχος και ο ταχογραφος...''ξεβρακωνει''
ολες τις πυριτιδες....και σου κανει την ζωη ποιο ''ευκολη'' !!! :)

Status
Not open for further replies.
Back