Kostas ContraDosi
Moderator
Αυτο διεγραψε το απο τη μνημη σου για το UEE...καμια σχεση με 616 κ cx2000.και κάπου αλλού ότι ειναι ανάμεσα στο 616 και στο cx2000.
Αυτο διεγραψε το απο τη μνημη σου για το UEE...καμια σχεση με 616 κ cx2000.και κάπου αλλού ότι ειναι ανάμεσα στο 616 και στο cx2000.
Υπάρχει όμως και το 616 Silver & Gold που είναι πιό ισχυρό απ όλα.Αυτο διεγραψε το απο τη μνημη σου για το UEE...καμια σχεση με 616 κ cx2000.
Κανένας; Giannis K ακούει;Έχω περιέργεια για την PSB 2 special. Σκέφτομαι να πάρω λίγη και ας είναι αχρείαστη. Σε πίνακες είδα ότι την δίνουν από 38 έως 41 γραμμάρια. Ισχύει ότι είναι μόνο για αυτό το εύρος; Ξέρει κάποιος να γράψει δυο λόγια; Εύρος, προοδευτικότητα, χαρακτηριστικά;
Παρτην με κληστα ματια.πολη ανωτερη απο την απλη.γεμηζετε με αστερη απο 36 μεχρη 42 σε κρυο.και μεχρει 44 σε ρελη.τωρα στα χαμηλα και στα 34 φορτομενο κοντρα κεγετε αψογαΚανένας; Giannis K ακούει;
Ευχαριστώ Γιάννο. Αύριο πέφτει παραγγελία.Παρτην με κληστα ματια.πολη ανωτερη απο την απλη.γεμηζετε με αστερη απο 36 μεχρη 42 σε κρυο.και μεχρει 44 σε ρελη.τωρα στα χαμηλα και στα 34 φορτομενο κοντρα κεγετε αψογα
Πιος εχει???και ποσο??Ευχαριστώ Γιάννο. Αύριο πέφτει παραγγελία.
Ο κενταυρος εχει Γιαννη αν θυμαμαι καλα καπου στα 23 ευρωΠιος εχει???και ποσο??
ΩρεοταταΟ κενταυρος εχει Γιαννη αν θυμαμαι καλα καπου στα 23 ευρω
Γιαννη η granular τι λεει γεμιζεται στα 28 γρ η να παρω καμια psb 5Ωρεοτατα
Sorry που μπαινω σφίνα αλλα εγω που την εχω δουλεψει στο 1.40-1.50 × 28 με 688 και 616 μια χαρα μου βαραγε. Και δεν ειχα ακαυτη.Γιαννη η granular τι λεει γεμιζεται στα 28 γρ η να παρω καμια psb 5
Απο 26 μεχρει 34 γεμηζετε.τρομερο πολεμηκο υληκο.την εχω φουλεψη πολη.παρτην καμια σχεση με την psd5Γιαννη η granular τι λεει γεμιζεται στα 28 γρ η να παρω καμια psb 5
Που τα θυμηθεικες αυτα τα καψουλια...;;;;Υπάρχει όμως και το 616 Silver & Gold που είναι πιό ισχυρό απ όλα.
Που τα θυμηθεικες αυτα τα καψουλια...;;;;
Ηταν καπου/καποτε....
PSB-1 [ ΝΕΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ - ΝΕΑ ΔΙΑΘΕΣΗ - NOBEL SPORT ] | 23.00 € |
τωρα που διαθετη,η νομπελ σπορτ,τις psb,θα εινα ι ιδιες?η θα πρεπη να ξαναγινουν δοκιμες?και να αλαξουμε τα σεταπ?
Εγώ δεν τα βρηκα μάζη της την έδωσα στης κότες…!!!!!Από τη Drago είστε ευχαριστημένοι;
Για 32γρ σκέφτομαι.