Κυνηγετικές Πυρίτιδες Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αυτον τον LB6 ειχαν τα φυσιγγια μεσα...κλεισμενα σε αστερι απο την μαμα τους.
LB6 Εναι...το θεμα ειναι οτι δεν ξερω εαν υπαρχουν σημερα...και εαν ο φελλος μεσα ειναι απο τον
ιδιογομωτη η απο την εταιρεια....Το σιγουρο ειναι οτι οι εγκοπες για τα πεταλα ειναι απο κατασκευη του
βυσματος !!

View attachment 69276

View attachment 69277

Οπως και νάχει......Σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες σου Σπυρο μου !! :)
Ναι αυτοι οι συγκεντρωτηρες ετσι εβγαιναν

Μάλλον η πολύ παλιά είναι αυτή Νίκο, και από ότι φαίνεται δεν πρόκειται να ξαναδούμε διβασικές.

Δεν γινεται να κυκλοφορουν στην υπολοιπη Ευρωπη και εδω οχι...
Αυτο πιστευω εγω...και δεν βλεπω για ποιον λογο να μην τις ξανα δουμε...
Το θεμα τιμης ειναι αλλο !!

Μάλλον η πολύ παλιά είναι αυτή Νίκο, και από ότι φαίνεται δεν πρόκειται να ξαναδούμε διβασικές.
Το έχω πει από πέρυσι Σιπε Τέκνα και GM3 δεν θα ξανά έρθουν Ελλάδα και φταίει ο γνωστός αντιγραφεας των Ιταλικών φυσιγγίων old news

Δεν γινεται να κυκλοφορουν στην υπολοιπη Ευρωπη και εδω οχι...
Αυτο πιστευω εγω...και δεν βλεπω για ποιον λογο να μην τις ξανα δουμε...
Το θεμα τιμης ειναι αλλο !!
Ολλα γίνονται στην Ελλάδα… άλλοι έχουν το καρπούζι και το μαχαίρι νικο… απλος δεν θα της ξαναβγάζουν για ιδιογωμοση αυτό πυστευω

Ολλα γίνονται στην Ελλάδα… άλλοι έχουν το καρπούζι και το μαχαίρι νικο… απλος δεν θα της ξαναβγάζουν για ιδιογωμοση αυτό πυστευω

Μην εισαι απολυτος....Το χρημα σταυρωσε τον Χριστό .....Πιστευω οτι ολες θα κυκλοφορησουν...απλα
η τιμη τους μπορει να ειναι τετοια που το σκεπτεσαι να την αγορασεις...
Δεν με πολυ απασχολει.....Εχω καλη ''καβα'' απο S4 - SIPE- και ΤΕΚΝΑ 1 κιλο...
Με λιγη καλη διαχειρηση.... απο αυτες τις πυριτιδες θα βρουν και οι κληρονομοι !!! :)

Γειά σας! Έχει σφάξει τώρα τελευταία κάποιος από αυτά, b&p Nike 34 gr, για να μου πεί τι πυρίτιδα έχουν μέσα? Ρωτώ γιατί κάποιος φίλος μου είπε ότι η ΝΙΚΕ έχει σταματήσει να παράγεται προ πολλού!. Είναι έτσι? Ή απλά…δεν έρχεται στην Ελλάδα!.

Status
Not open for further replies.
Back