Κυνηγετικές Πυρίτιδες Αρχείο

Status
Not open for further replies.
ΣΕ καμμια περιπτωση δεν ειναι 84αρα η δοσολογια ειναι στο 2.50 επισης εχει καποια δισκια που παραπεμπουν σε 86 nobel glascow εχω ολη την σειρα nobel και τις δουλευω

Για πες...Λες να πιασαμε ''αδιαβαστο'' τον κουζουλο ???!!!:)

Για πες...Λες να πιασαμε ''αδιαβαστο'' τον κουζουλο Φιλε νικο αυτη ειναι επισης με συχρονα υλικα περαν του φερμε και του 6.45 δουλευει αψογα με καψυλιο 686 και ΜΟΝΟ Η συγκεριμενη σειρα (80) της νομπελ θελει πιεση επι της πυριτιδος 25 λιμπρες περιπου για να καει σωστα εννοω το χαρτονακι επι της πυριτιδος βελτιστο δε ειναι το χαρτονακι να ειναι 2.5 η 3 χιλ

Σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες Σπυρο μου !!!!
Εδωσαν σε εναν καλο μου φιλο 4-5 κουτια με τετοια φυσιγγια...και δεν τα εμπιστευοταν να ριξει..
Εχουν σκουριασει οι καλυκες και θα γινει αναγομωση....
Επισεις ορισμενα εχουν LB6 οχι σαν αυτους που κυκλοφορουν τωρα...εχουν πεταλα απο την μανα τους
και ''χτενι'' κατω απο την φουστα !!
Και παλι χιλια ευχαριστω φιλε μου !!!

Σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες Σπυρο μου !!!!
Εδωσαν σε εναν καλο μου φιλο 4-5 κουτια με τετοια φυσιγγια...και δεν τα εμπιστευοταν να ριξει..
Εχουν σκουριασει οι καλυκες και θα γινει αναγομωση....
Επισεις ορισμενα εχουν LB6 οχι σαν αυτους που κυκλοφορουν τωρα...εχουν πεταλα απο την μανα τους
και ''χτενι'' κατω απο την φουστα !!
Και παλι χιλια ευχαριστω φιλε μου !!!
Νικο προσοχη φιλε μου σε συγχρονα υλικα αλλαζσι η δοσολογια να ξερεις θελει προσοχη αυτοι που λες δεν ειναι σαν lb6 ειναι πατεντα τα χτενια ειναι για να καθετε ποιο ψηλα το βυσμα αφου κλεινανε με ρελι στους συγκεκριμενουν καλυκες

Τ

το πετρέλαιο έχει φτάσει στα πιο χαμηλά όπως ήταν το 2021 και εμείς ακόμα πληρώνουμε παραπάνω! Α ρε ματσουκι που θέλουνε!!
Μόνο το πετρέλαιο ;
Εδώ κόπηκε η υποχρεωτικότητα για μάσκες ακόμη καί στο αεροπλάνο
αλλά τα ζώα αυτόβουλα την φοράνε καί μόνοι οδηγώντας το αυτοκίνητο τους .
Όλες οι χώρες κήρυξαν λήξη πανδημίας αλλά σε Κύπρο -Ελλάδα υποχρεώνουν κόσμο
να κάνει ακόμη .......rapid test σε κάποιους χώρους !
Είμαστε καλά προβατάκια τελικά ,μας πήραν χαμπάρι τα λαμόγια .

Ευχαριστώ ήθελα να είμαι σίγουρος γιατί όταν είπα πέρυσι εδώ ότι δεν θα ξανά έρθουν πετάχτηκαν κάποιοι και με βρίσανε λές και εγω έκοψα την εισαγωγή χαχαχαχα
Δε σε εβρισε κανενας ρε Σταύρακα!!
Απλως, ειμαστε αισιοδοξοι πως ισως ερθουν...κι αν ερθουν καλοδεχουμενες φυσικα, αλλα δεν θα ειμαστε σπαταλοι...
Γιατι βρε Κωστη μου θολωνει το τοπιο στην ιδιογομωση ???
Τα εμπορικα πιστευεις οτι θα ειναι ποιο φτηνα ??
Μια η αλλη θα ειναι. φιλε....Απλα καποιοι θα κοψουν τις τριπλετες.... ;) :)
Συμφωνω, αλλα το "θολώνει" το λεω μρταφορικα λογο των τιμων...καταλαβες.
Τ

το πετρέλαιο έχει φτάσει στα πιο χαμηλά όπως ήταν το 2021 και εμείς ακόμα πληρώνουμε παραπάνω! Α ρε ματσουκι που θέλουνε!!
Αστο Κωστα μη το ψαχνεις......

ΣΕ καμμια περιπτωση δεν ειναι 84αρα η δοσολογια ειναι στο 2.50 επισης εχει καποια δισκια που παραπεμπουν σε 86 nobel glascow εχω ολη την σειρα nobel και τις δουλευω
Εσυ αλομονο, κι αν δεν τις ειχες.....yel.

Φορτωστε πυριτιδες, γιατι τα υλικα ξανα περνουν επανω....π.χ. οι LB6 αυτη τη στιγμη, λανσαρωνται στην αγορα προς 9.90€ τα 100τμχ...Ελλαδα ετσι...
Οι πυριτιδες οι σκοπευτικες θα φτασουν το 30€....οι δε πυριτιδες τις N.S. ...αστο, καλυτερα να μην εισαχθουν...εν ολιγης, οι τιμες των πυριτιδων που πωλούνται ΤΩΡΑ σε τιμή κιλού, θα πωλούνται σε τιμη ΜΟΝΟ των 500gr....το κιλο θα ξεπερασει το 100€...χρυσός..
Δυστιχώς, θολώνει το τοπίο για τον ιδιογομωτη.
Κώστα το έμαθες από κάπου αυτό…, αν είναι από έτσι ιδιογωμοση τέλος

Μίλησα με Κένταυρο πυρητιδες Νόμπελ σπορτ από καλοκαίρι και αν.. ούτε ξέρουν τι τιμες θα έρθουν αν ερθουν
τα ιδια μου ειπε και μενα ,καλοκαιρι αλλα μου ειπε δεν θα ειναι παρα πολυ πιο πανω απο τιμες.

Νικο προσοχη φιλε μου σε συγχρονα υλικα αλλαζσι η δοσολογια να ξερεις θελει προσοχη αυτοι που λες δεν ειναι σαν lb6 ειναι πατεντα τα χτενια ειναι για να καθετε ποιο ψηλα το βυσμα αφου κλεινανε με ρελι στους συγκεκριμενουν καλυκες

Αυτον τον LB6 ειχαν τα φυσιγγια μεσα...κλεισμενα σε αστερι απο την μαμα τους.
LB6 Εναι...το θεμα ειναι οτι δεν ξερω εαν υπαρχουν σημερα...και εαν ο φελλος μεσα ειναι απο τον
ιδιογομωτη η απο την εταιρεια....Το σιγουρο ειναι οτι οι εγκοπες για τα πεταλα ειναι απο κατασκευη του
βυσματος !!

εικόνα_Viber_2023-03-26_17-45-49-485.jpg

εικόνα_Viber_2023-03-26_17-46-02-358.jpg

Οπως και νάχει......Σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες σου Σπυρο μου !! :)

τα ιδια μου ειπε και μενα ,καλοκαιρι αλλα μου ειπε δεν θα ειναι παρα πολυ πιο πανω απο τιμες.
Μακαρι να ερθουν....ετσι κι αλλιως δεν θα τη σταματησω (πιστεύω) την ιδιογομωση, γιατι καθε χρονο, ριχνω δε ριχνω 10 κουτια απ'ολα τα θηραματα...οποτε λιγα κ καλα.

Μακαρι να ερθουν....ετσι κι αλλιως δεν θα τη σταματησω (πιστεύω) την ιδιογομωση, γιατι καθε χρονο, ριχνω δε ριχνω 10 κουτια απ'ολα τα θηραματα...οποτε λιγα κ καλα.
Αν η χρονιές είναι σαν αυτές 3 που πέρασαν ούτε 10 δεν ριχνο αν έχει πουλια όμως και τα υλικά πάνε στον θεο μόνο χοντρά θα φτιάχνω για κυχλα αγοραστα

Status
Not open for further replies.
Back