Αυτή είναι μαύρη για καριοφιλια?
Εξελιγμένη μαυρη θα την έλεγα .
Αυτή είναι μαύρη για καριοφιλια?
Για 0.50 είναι όντως , αλλά πως το κατάλαβες ;ναι 50 αρια![]()
![]()
Στην Ελλάδα ούτε της Δημητσάνας δεν δικαιούμαστε.Εξελιγμένη μαυρη θα την έλεγα .
Πολυ όμορφο.View attachment 68894
Αυτό το έχει ο αδελφός μου σε .50.....Αγορασμένο κάποια φεγγάρια πίσω ,από τον Ναυπλιωτη με όλα τα αξεσουάρ...... για την εμπειρία.....Τώρα πλέον άχρηστο.
View attachment 68894
Αυτό το έχει ο αδελφός μου σε .50.....Αγορασμένο κάποια φεγγάρια πίσω ,από τον Ναυπλιωτη με όλα τα αξεσουάρ...... για την εμπειρία.....Τώρα πλέον άχρηστο.
αφου το γραφει επανω στις δοσεις!!Για 0.50 είναι όντως , αλλά πως το κατάλαβες ;
Αφού δεν ξανά έφερε αναλώσιμα το λαμογιοView attachment 68894
Έγινε απαγόρευση απο το κράτος για αυτό δεν έφεραν πάλι.Αφού δεν ξανά έφερε αναλώσιμα το λαμογιο
Μην στέκεσαι στις ενδεικτικές δόσεις , το θέμα είναι το μέγεθος του κόκκου που μετράτε με τα f . Ξεκινάει απο fg και φτάνει στο f f f f g (όσο μεγαλώνει το f ο κόκκος μικραίνει ) . Ανάλογα με το f είναι για διαφορετικό τύπο όπλου / χρήση .αφου το γραφει επανω στις δοσεις!!
Ναι λεία κάνη.Πολυ όμορφο.
Λεία κάννη?
Η απαγόρευση της μαύρης έκανε την ζημιά Νίκο.Αφού δεν ξανά έφερε αναλώσιμα το λαμογιο
Μερακλήδικο !Ναι λεία κάνη.
δεν με απασχολει αυτο! εγω ειπα οτι ειδα επανω στο μπουκαλι! οτι ειναι για .44-54 καλ , ξερω οτι οι αμερικανοι δεν γραφουν π@@@@ιες πανω , στο λεει κιολας ειναι οι μαξιμουμ δοσεις μην τις ξεπερασεις !Μην στέκεσαι στις ενδεικτικές δόσεις , το θέμα είναι το μέγεθος του κόκκου που μετράτε με τα f . Ξεκινάει απο fg και φτάνει στο f f f f g (όσο μεγαλώνει το f ο κόκκος μικραίνει ) . Ανάλογα με το f είναι για διαφορετικό τύπο όπλου / χρήση .
Ποτέ δεν γράφουν παραμύθια, ιδιαίτερα σε ότι εχει να κάνει με πυρίτιδες/όπλα .δεν με απασχολει αυτο! εγω ειπα οτι ειδα επανω στο μπουκαλι! οτι ειναι για .44-54 καλ , εγω ξερω οτι οι αμερικανοι δεν γραφουν π@@@@ιες πανω , στο λεει κιολας ειναι οι μαξιμουμ δοσεις μην τις ξεπερασεις !
πολυ πιο καλη.MB36
ΜΒ36 ρε Billy....Ποιά πυρίτιδα θα προτιμούσατε για αγορά. MB36 ή PSB2 παραγωγής maxam; Θα χρησιμοποιηθεί για φυσίγγια 34 γρ έως 37 γρ σε νο5 και νο6.
Mb36 δαγκοτωΠοιά πυρίτιδα θα προτιμούσατε για αγορά. MB36 ή PSB2 παραγωγής maxam; Θα χρησιμοποιηθεί για φυσίγγια 34 γρ έως 37 γρ σε νο5 και νο6.