Κυνηγετικές Πυρίτιδες Αρχείο

Status
Not open for further replies.
View attachment 68894
Αυτό το έχει ο αδελφός μου σε .50.....Αγορασμένο κάποια φεγγάρια πίσω ,από τον Ναυπλιωτη με όλα τα αξεσουάρ...... για την εμπειρία.....Τώρα πλέον άχρηστο.
Αφού δεν ξανά έφερε αναλώσιμα το λαμογιο

αφου το γραφει επανω στις δοσεις!!
Μην στέκεσαι στις ενδεικτικές δόσεις , το θέμα είναι το μέγεθος του κόκκου που μετράτε με τα f . Ξεκινάει απο fg και φτάνει στο f f f f g (όσο μεγαλώνει το f ο κόκκος μικραίνει ) . Ανάλογα με το f είναι για διαφορετικό τύπο όπλου / χρήση .

Μην στέκεσαι στις ενδεικτικές δόσεις , το θέμα είναι το μέγεθος του κόκκου που μετράτε με τα f . Ξεκινάει απο fg και φτάνει στο f f f f g (όσο μεγαλώνει το f ο κόκκος μικραίνει ) . Ανάλογα με το f είναι για διαφορετικό τύπο όπλου / χρήση .
δεν με απασχολει αυτο! εγω ειπα οτι ειδα επανω στο μπουκαλι! οτι ειναι για .44-54 καλ , ξερω οτι οι αμερικανοι δεν γραφουν π@@@@ιες πανω , στο λεει κιολας ειναι οι μαξιμουμ δοσεις μην τις ξεπερασεις !

δεν με απασχολει αυτο! εγω ειπα οτι ειδα επανω στο μπουκαλι! οτι ειναι για .44-54 καλ , εγω ξερω οτι οι αμερικανοι δεν γραφουν π@@@@ιες πανω , στο λεει κιολας ειναι οι μαξιμουμ δοσεις μην τις ξεπερασεις !
Ποτέ δεν γράφουν παραμύθια, ιδιαίτερα σε ότι εχει να κάνει με πυρίτιδες/όπλα .

Status
Not open for further replies.
Back