Κυνηγετικές Πυρίτιδες Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δεν ακούει Σταύρο. Όποιος συνηθίσει με σκορποσκαγιαστρα, μετα δεν καταλαβαίνει μπιτι! Μα να έχει δει πως σβήνουν τα θηράματα ( με 1187) και να πάρει τον κακόν τον δρόμον( μπενελι) μετά; Απαράδεκτοννννν
Αδερφέ στο δρόμο να τη βρω τη benelli δεν καταδεχομαι να την πιάσω θα της ρίξω μια κλωτσιά να πάει στο χαντακα να μην μαγαριζει τον δρομο

Ναι...την σεζον που μας ερχετε...θα ριχνω Ν9 - Ν10 στον λαγο να εχω μπολικα σκαγια....και θα τον ξετομαριαζω
στα 80 μετρα ...βασικα τα 100 μετρα ψαχνω να τον περναω ''σουβλακι''... :D
Αν δεν τον περνανε ''σουβλακι''....θα εχω μαζι μου στιποχαρτο να τον μαζευω !!!:):D
1679335752687.gif

Ν

Νασε καλα για της πληροφοριες,θα την στησο με ελαφρη φορτιο στα 28 γρ.αν δο οτη ειναι πολη αγρια θα παει για τρυγωνακια το πασχα
Γιάννη ίσως με λίγα γραμμάρια να είναι ακόμη πιο επικίνδυνη λόγω καθυστερημένης ανάφλεξης, γενικά το θεωρώ ΠΟΛΎ επικίνδυνη και αχρείαστη τακτική, η διαφορά προοδευτικοτητας ακόμη και από πυριτιδες για μαγκνουμ γομώσεις είναι τεράστια.

Αδερφέ στο δρόμο να τη βρω τη benelli δεν καταδεχομαι να την πιάσω θα της ρίξω μια κλωτσιά να πάει στο χαντακα να μην μαγαριζει τον δρομο
Και πολύ καλά θα της κάνεις Σταύρο μου! Εγώ θα την έβαφα και παραλλαγή να μην τη βρει ποτέ ο παλιό μπενελακιας όταν γυρίσει πίσω λαχανιασμενος από το κοψοφτερο

Θα περιμένω να βρεις τις χαμένες φωτογραφίες πρώτα.
Μην μπω σε έξοδα τζάμπα.
Ανε βρεις καμία τσίμπα την γιατι αυτές δεν είναι 302 που υπάρχουν πολλές ασε που κάποιοι τις μαζεύουν μα αυτή πουλιέται εύκολα αν δεν σου κανει αλλά αν κυνηγήσεις με τέτοιο τουφέκι δεν θα ξανά αλλάξεις

Ανε βρεις καμία τσίμπα την γιατι αυτές δεν είναι 302 που υπάρχουν πολλές ασε που κάποιοι τις μαζεύουν μα αυτή πουλιέται εύκολα αν δεν σου κανει αλλά αν κυνηγήσεις με τέτοιο τουφέκι δεν θα ξανά αλλάξεις
Σταύρο καλιμπράρισε το αποστασιόμετρο του μυαλού σου και τα ξαναλέμε.
Και η πλάκα κουράζει μερικές φορές.

Αυτα τα οπλα κλωτσατε βρε παλικαρια....
Για βαλτε ΜΙΑ δοκιμη σας να την δουμε...να δουμε τι ψαρια πιανετε ...λεω εγω τωρα....:)

View attachment 68849
View attachment 68851 :)
Ναι αλλά δεξιοτουφεκανε από ότι βλέπω και εγώ είμαι κεντρώος 😂

Σταύρο καλιμπράρισε το αποστασιόμετρο του μυαλού σου και τα ξαναλέμε.
Και η πλάκα κουράζει μερικές φορές.
Μια χαρα ειναι το αποστασιομετρο μου τώρα φυσικό σε κάποιους να φαίνονται δύσκολο να τα πιστεψει όταν δεν τα εχει δει και εγώ αν δεν τα έβλεπα μπροστά μου από εμένα και από άλλους έτσι όπως εσύ θα απαντούσα τέλεια και παύλα πολλά είπαμε για το συγκεκριμένο θέμα πάμε παρακάτω

Φυσίγγι για benelli έχω βγάλει προ πολλού.......το έχω ανεβάσει και στο φόρουμ..... Και ήταν το εξής
Fiocchi 12/70 616 anigrina lamerale1,65x32,5 sg22 6* 58,00
Με το οποίο έπαιρνα 66% με 3* και το χρησιμοποιούσα σε πέρδικα με μεγάλη επιτυχία..........και δεν ήταν το μόνο.....
Θα δοκιμαστεί κι αυτό και μην έχεις καμία αμφιβολία για το 10%+++- διαφορά από την benelli με οποιοδήποτε τσοκ.......
Αυτές οι δοκιμές γίναν με ένα απλό φυσίγγι αντίγραφο του rotweill του γερμανικού με απλά μολύβδινα σκάγια, χωρίς Μπάφερ η αλεύρι. Και δείχνουν πρώτον ότι υπάρχει διαφορά μεγάλη σε συγκέντρωση ανάμεσα σε τρία άστρα τσοκ και ένα άστρο τσοκ και ότι το 85% είναι κάτι το πολύ εύκολο να πετύχεις με beretta ........
Ρε Βαγγο....η ΑL τη ταχυτητες βγαζει στο 1.65×32...;;;

Άκου, λίγο έχω παρακολούθηση την συζήτηση, και μάλλον σε κάποια πράγματα που λέει ο Νικος Π έχει δίκιο, το θέμα αποστάσεων είναι μεγάλη κουβέντα και ο κάθε ένας το βλέπει και το βιώνει διαφορετικά. Όταν όμως υπάρχουν αποδείξεις καλό είναι να ακούμε και να μελετάμε τα στοιχεία που μας παραθέτουν. Δεν θα σου έγραφα, δεν έχει και νόημα γιατί από τα γραφόμενα σου καταλαβαίνω ότι είσαι απόλυτος στης απόψεις σου.
Με ενόχλησε αυτό που γράφεις για της μπενελι, το βρήκα πολύ προσβλητικό για όλους τους κατόχους μπενελι, δεν ξέρω γιατί αλλά με ενόχλησε. Στα χρόνια που κυνηγούσα με την 121 cal12 δεν είχα κανένα πρόβλημα, μια χαρά έκανε την δουλειά της.

Άκου, λίγο έχω παρακολούθηση την συζήτηση, και μάλλον σε κάποια πράγματα που λέει ο Νικος Π έχει δίκιο, το θέμα αποστάσεων είναι μεγάλη κουβέντα και ο κάθε ένας το βλέπει και το βιώνει διαφορετικά. Όταν όμως υπάρχουν αποδείξεις καλό είναι να ακούμε και να μελετάμε τα στοιχεία που μας παραθέτουν. Δεν θα σου έγραφα, δεν έχει και νόημα γιατί από τα γραφόμενα σου καταλαβαίνω ότι είσαι απόλυτος στης απόψεις σου.
Με ενόχλησε αυτό που γράφεις για της μπενελι, το βρήκα πολύ προσβλητικό για όλους τους κατόχους μπενελι, δεν ξέρω γιατί αλλά με ενόχλησε. Στα χρόνια που κυνηγούσα με την 121 cal12 δεν είχα κανένα πρόβλημα, μια χαρά έκανε την δουλειά της.
Την Μπενελι θα την σέβεστε ! ΤΗΝ ΜΠΕΝΕΛΙ ! .-

Status
Not open for further replies.
Back