gvp9000
Banned
περισσότερα δεν ξέρω ...Ναι Σπυρο....66 βολια 4/0 ειναι 35 γραμμαρια φιλε !!
περισσότερα δεν ξέρω ...Ναι Σπυρο....66 βολια 4/0 ειναι 35 γραμμαρια φιλε !!
εφοσον πηρε ο ναυπλιωτης ολοι θα παρουν σειρα .ο ναυπλιωτης δεν πουλαγε πυριτιδες.[το καλοκαιρι θα διατεθουν στην αγορα]Εμαθα οτι ο Ναπλιωτης εφερε διβασικες πυριτιδες ς4 - SIPE - Tecna- Aλλα δεν ξερουμε ακομα εαν τις
δωσει στο εμποριο..
περισσότερα δεν ξέρω ...
Αυτά γίνονται όταν δεν υπάρχει εισαγωγέας που να έχει τη ματιά του στραμμένη και στην ιδιογομωση...Εχθες το βραδυ ηπιαμε ενα κρασι με εναν καλο φιλο....που εχει πολλα χρονια που ασχοληται
με την κατασκευη φυσιγγιων...
Μεγαλος γνωστης στο χωρο αυτον...φυσιγγια - οπλα - κυνηγι...
Εμαθα οτι ο Ναπλιωτης εφερε διβασικες πυριτιδες ς4 - SIPE - Tecna- Aλλα δεν ξερουμε ακομα εαν τις
δωσει στο εμποριο..
Θελει να σταματησει η ιδιογομωση....και να αγοραζουμε τα φυσιγγια του...
Οπως και ν'αχει.....Ευχομαι να κανει λαθος ο φιλος μου....διαφορετικα θα πρεπει να βγαλει σωστα φυσιγγια
και ολο αυτο ειναι προς οφελος και δικο του και των κυνηγων...!!!
Εδω θα ειμαστε...και θα δουμε τι φυσιγγια θα βγαλει...παλικαρια μου !!!![]()
![]()
Θα αναγκαστει ο Ναυπλιωτης να σπασει προς τα εξω τα βαρελια...δεν νομιζω να την κρατησει ολη για παρτη του....αλλα δεν αποκλειω κ τη μη διανομη των διβασικων στα ραφια.Εχθες το βραδυ ηπιαμε ενα κρασι με εναν καλο φιλο....που εχει πολλα χρονια που ασχοληται
με την κατασκευη φυσιγγιων...
Μεγαλος γνωστης στο χωρο αυτον...φυσιγγια - οπλα - κυνηγι...
Εμαθα οτι ο Ναπλιωτης εφερε διβασικες πυριτιδες ς4 - SIPE - Tecna- Aλλα δεν ξερουμε ακομα εαν τις
δωσει στο εμποριο..
Θελει να σταματησει η ιδιογομωση....και να αγοραζουμε τα φυσιγγια του...
Οπως και ν'αχει.....Ευχομαι να κανει λαθος ο φιλος μου....διαφορετικα θα πρεπει να βγαλει σωστα φυσιγγια
και ολο αυτο ειναι προς οφελος και δικο του και των κυνηγων...!!!
Εδω θα ειμαστε...και θα δουμε τι φυσιγγια θα βγαλει...παλικαρια μου !!!![]()
![]()
Drago S μήπως;;;;;Ναι Σπυρο....66 βολια 4/0 ειναι 35 γραμμαρια φιλε !!
Με την σειρά D20-206S-DRAGO
Απλά τα αρχεία έχουν περισσότερες φωτό
View attachment 71871
View attachment 71872
View attachment 71873
Αυτά γίνονται όταν δεν υπάρχει εισαγωγέας που να έχει τη ματιά του στραμμένη και στην ιδιογομωση...
Δυστυχώς παίρνουμε απο τα περισσεύματα των μεγάλων κατασκευαστων φυσιγγιων, απο τις εταιρείες που αντιπροσωπευουν αυτοί και δουλεύουν...
Συνήθως των μεγάλων Ιταλικών ομίλων Nobel Sport, Baschieri&Pellagri-FIOCCHI και παλαιότερα της Ισπανικής ΜΑΧΑΜ...
Υπάρχουν όμως στην Ευρώπη εταιρείες που κατασκευαζουν πυριτιδες -και μάλιστα και σε συσκευασία μισοκιλου για ιδιογομωση- που δεν υστερούν (μη πω είναι ποιοτικότερες) από τις γνωστές Ιταλοισπανικες...
Η Φιλανδική Vihtavuori, η τσέχικη Explosia με τις πυριτιδες Lovex (είναι η εταιρεία που κατασκευάζει τις γνωστές "Ιταλικές" διβασικες S4N, SipeN, TecnaN), η ουγγρική Rexplo με τις πυριτιδες REX, δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα ως προς το προσφερόμενο προϊόν τους...
Αυτές γιατί δεν έρχονται στην Ελλάδα από κανέναν έμπορο που δραστηριοποιείται στο εμπόριο φυσιγγίων και πρώτων υλών;
Πιστεύω κανένας δε βλέπει με καλό μάτι την ιδιογομωση και όχι μόνο ο Ναυπλιωτης...
Πιο ίδιες δεν γίνεταιΣε ευχαριστω φιλαρα μου !!!
Ολες σχεδον ιδιες οι καριολες....αντε να τις ξεχωρισεις οπτικα...!!!
Πιο ίδιες δεν γίνεται![]()
Την πουλάς?Ναι δεν περαζει....Δεν θα παει χαμενη....Θα μπει και αυτη στο βαζο που εχω τις πυριτιδες αχταρμα...
Οτι σφαζω απο εμπορικα ολες οι πυριτιδες σε αυτο το βαζο πανε....Εχει πανω 40 διαφορετικες πυριτιδες..
Θα κλεισω φυσιγγια για παγανα... Μια χαρα ΜΠΑΜ θα κανουν !!!![]()
Κάνε ένα ανακάτεμα και βρες τες!Με την σειρά D20-206S-DRAGO
Απλά τα αρχεία έχουν περισσότερες φωτό
View attachment 71871
View attachment 71872
View attachment 71873
Την πουλάς?
Στην ιδιογομωση τίποτα δεν πάει χαμένο!! Μπορεί αργότερα στο μέλλον να μην έχουμε υλικά, οπότε και ό αχταρμας μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμοςΠως σου ηρθε αυτο ??
Kαι βεβαια οχι...
Τιποτα δεν πουλαω....Με αχταρμα πυριτιδες εβγαλα 30 γραμμαρια τσιχλοφυσεκι που γαζωνει...
Και οσο την ανακατευω τοσο καλυτερη γινεται !!
Εχω και βαζο με αχταρμα σκαγια...Απο Ν3 μεχρι Ν9,5....Με τετοια σκαγια τα γεμιζω...και οταν ριχνω...
πιστεψε με....ο χαρος βγηκε παγανια !!!![]()