απο 32 γραμμαρια μεχρι τα 34 σε ρελι ομως τα ποιο πολλα με 1,75 πυριτηδα και μαχ 1,80Καλημερα και απο εδω! Να σας ρωτησω..... Η καινουρια psb1 τα ποσα γραμμαρια εχει ταβανι?
απο 32 γραμμαρια μεχρι τα 34 σε ρελι ομως τα ποιο πολλα με 1,75 πυριτηδα και μαχ 1,80Καλημερα και απο εδω! Να σας ρωτησω..... Η καινουρια psb1 τα ποσα γραμμαρια εχει ταβανι?
Για csb1 φαίνονται και η 2
Κανονίστε να έχουμε κανονιοβολισμούς.Συμφωνώ!!!!
Οκ! Ευχαριστω!απο 32 γραμμαρια μεχρι τα 34 σε ρελι ομως τα ποιο πολλα με 1,75 πυριτηδα και μαχ 1,80
.....μεχρι 35gr το πολύ...Καλημερα και απο εδω! Να σας ρωτησω..... Η καινουρια psb1 τα ποσα γραμμαρια εχει ταβανι?
Για csb1 φαίνονται και η 2
Συμφωνώ!!!!
Δοκιμασε κ στα 35γρ με 1.75-1.77 με 20αρη jiovanni κλεισμενο στα 57χιλ.
Με καψουλι cx1000 η και 2000 αναλογα τον καιρο κ εισαι γυρω στα 395-405 m/sec με πολυ καλη φονικοτητα.
Ευχαριστω παιδες!.....μεχρι 35gr το πολύ...
Στελιο σε τι καιρικες συνθηκες την εχεις δουλεψει?Δοκιμασε κ στα 35γρ με 1.75-1.77 με 20αρη jiovanni κλεισμενο στα 57χιλ.
Με καψουλι cx1000 η και 2000 αναλογα τον καιρο κ εισαι γυρω στα 395-405 m/sec με πολυ καλη φονικοτητα.
Νορμαλ συνθηκες κ κρυο μεχρι 5-7 βαθμους.Στελιο σε τι καιρικες συνθηκες την εχεις δουλεψει?
Εχω 300 γραμ .Σοκολ μου εχουν πει οτι ειναι .Αλλα δεν αναβει καλα .Με ρωσικο καψουλι που δοκιμασα .Δεν ξερω ,την παρατησαΘυμάται κανένας ποιες κυνηγετικές πυρίτιδες είναι σε μορφή μακαρόνι?
Για Σοκολ λέμε και εμείς αλλά δεν έχω ξαναδεί σε μορφή μακαρόνι.Εχεις καμία φώτο από την δική σου να συγκρίνουμε?Εχω 300 γραμ .Σοκολ μου εχουν πει οτι ειναι .Αλλα δεν αναβει καλα .Με ρωσικο καψουλι που δοκιμασα .Δεν ξερω ,την παρατησα
Δεν την εχω προχειρη .θΑ βαλω αυριο αν μπορεσω .Θελω να την δοκιμασω με 688Για Σοκολ λέμε και εμείς αλλά δεν έχω ξαναδεί σε μορφή μακαρόνι.Εχεις καμία φώτο από την δική σου να συγκρίνουμε?
Δεν ξερω ,μηπως ειναι για ραβδωτο;Δεν την εχω προχειρη .θΑ βαλω αυριο αν μπορεσω .Θελω να την δοκιμασω με 688
Ποντικοφάρμακο είναι?
Ξηρα τροφή για τα κουνέλια ειναι..Ποντικοφάρμακο είναι?
Ποντικοκουραδα !!!!Ποντικοφάρμακο είναι?
Είναι η νέα ψαροτροφη κόκκος λαχανικών για ψάρια vegan, σαλπες,γοπες κλπ...Ποντικοφάρμακο είναι?