Κυνηγετικές Πυρίτιδες Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Με στεναχωρει το γεγονός που πρεπει να βάζουμε το( παλια )μπροστα απο καπιες καποτε εξερετικες πυριτιδες
Παραδειγμα ηταν μεταξυ πυριτιδων,ευτυχως υπαρχουν πολλες ακομα με εξαιρετικα αποτελεσματα αρκει
να εχουν γινει οι δοκιμες.Ενα καλο φυσιγγι δικο μου δεν παει να πει οτι ταιριαζει στον αλλο και το αναποδο.
Ο ιδιογομωτης εχει την ευκαιρια να στησει ενα φυσιγγι ακομα και με τα σκοπευτικα του χουγια π.χ μπηχτες
προσκοπευση.

μου αναφερεις σε παρακαλω μερικές μόνο βασικές σε παρακαλω γύρο απο τα 36 γρ για χειμωνα φιλέ Alex37

μου αναφερεις σε παρακαλω μερικές μόνο βασικές σε παρακαλω γύρο απο τα 36 γρ για χειμωνα φιλέ Alex37
Αφου ειπες ποιο πανω για Ν7 σε 36γρ θα σου ελεγα ΜΒ36 και ΑΟ,οι ιδιες πυριτιδες θα σου δωσουν την δυνατοτητα να στησεις με Ν6 και κατω στα 38γρ.
Η ΑΟ δεν σταματαει εκει,δινει αριστα αποτελεσματα ακομα και στα 42γρ.

Αφου ειπες ποιο πανω για Ν7 σε 36γρ θα σου ελεγα ΜΒ36 και ΑΟ,οι ιδιες πυριτιδες θα σου δωσουν την δυνατοτητα να στησεις με Ν5 και κατω στα 38γρ.
Η ΑΟ δεν σταματαει εκει,δινει αριστα αποτελεσματα ακομα και στα 42γρ.
Σε ευχάριστο πολυ ορθά κοφτα ασε απο mb 36 τη δουλεψα πάρα ππολύ και μου τα χάλασε περιση αλλά αυτή την AO όλο την ακούω και όλο την αποφευγω λοιπον τώρα θα ορμησω γτ στα γραμμάρια μου ερχετε και τα 7άρια ήταν παραδειγμα βλητηκης φύσης μονο στην έναρξη τ χρισιμοποιω κι αυτά στα νεαρά πουλια που θ έρθουν σε αποστασης μικρομεσαίες θα δωκιμασω AO για φασσα στα 36 και αργότερα απο ιανουάριο κ μετά στα 38 γτ ξερεις εμείς εδώ έχουμε ένα θέμα με την υγρασία μεγαλο ερε να μπαιλτανε κάτι φυσίγγια φουρνελα επωνυμα να δεις εσύ να τουφεκας τ φασσα τρις να δεινει κ ο φίλος σου δυο και να κυνιγας παλι

Last edited:
Θα σου ελεγα και την JK6 bofors αλλα ειναι δυσκολο να την βρεις πια.
Η ΜΒ36 θελει υπομονη αλλα εαν την βρεις δεν την αλλαζεις!
Πολλα υποσχομενη και η MG2 αλλα το παλευουμε ακομα....

Θα σου ελεγα και την JK6 bofors αλλα ειναι δυσκολο να την βρεις πια.
Η ΜΒ36 θελει υπομονη αλλα εαν την βρεις δεν την αλλαζεις!
Πολλα υποσχομενη και η MG2 αλλα το παλευουμε ακομα....
Φιλέ έχω ένα κουτί jk6 bofors του κενταυρου σε 2 αρι τα κραταω για καμία χήνα στο γκιαουρ αντα πρωτά ο θεός φέτος να παω μετά απο ενημέρωση παντα

Φιλέ έχω ένα κουτί jk6 bofors του κενταυρου σε 2 αρι τα κραταω για καμία χήνα στο γκιαουρ αντα πρωτά ο θεός φέτος να παω μετά απο ενημέρωση παντα
πόλη καλή δε λέω η MB 36 αλλά πιστεψεμε θέλω να έχω μια κατοσταδα φυσίγγια καβατζα συγκεκριμένα μέχρι την επομενη γεμισια μου κ να έχω το κεφάλι μου ησυχω με καταλαβενεις τι θέλω να πω απο απόψη σετ απ και δεν μου κανει τρως φολα σε καπιες καιρικές συνθήκες αλοπροσαλες μόνο η m92 s τραβάει γερά πρωι βράδι μεσιμερι βρέχει χιωνιζει φορτομενα καλά βεβαια και ξελαφρομενη τσεπη

Και ένα τελευταίο καλές πυριτηδες είναι αυτές που δεν μας τις πουλανε οπως προσφατος m92s ε σας τα πριξα μ αυτήν αλλά αδυναμιες βλεπετε

Οι χηνες στην Ελλαδα θελουν BB και setup για 50-60+ μετρα.Τα 2αρια ειναι καλα για καμια Ουγγαρια
και αν πας Αμερικη θα κανεις την δουλεια σου και με 5-6 καλα τουβλα.Ειναι θεμα αποστασης και μονο!

Οι χηνες στην Ελλαδα θελουν BB και setup για 50-60+ μετρα.Τα 2αρια ειναι καλα για καμια Ουγγαρια
και αν πας Αμερικη θα κανεις την δουλεια σου και με 5-6 καλα τουβλα.Ειναι θεμα αποστασης και μονο!
σωστός αλλά όταν θα πέχουν η χήνες και εγώ θα με την άλλη μέρα εκεί που ει ναι απονηρευτες ακόμα τις περνω και με πενταρια μετα απο δυο μέρες θέλουν αυτά που ανεφερες και λίγο τους είναι απλα τις τουφεκατε σε λάθος μέρος εαν ενωεις μέσα στο γκιαουρ αντα οπιός ξέρει δεν παει μέσα για χήνες άλλου είναι το πανιγιρι

Μην ακούω για αμερικανούς που ψάχνουν το σουπερ ντουπερ φυσιγγι τσοκ οπλο για να τουφεκισουν μπρωτά στα ποδια τους γ αυτούς το long range εινε 25 μετρα

σωστός αλλά όταν θα πέχουν η χήνες και εγώ θα με την άλλη μέρα εκεί που ει ναι απονηρευτες ακόμα τις περνω και με πενταρια μετα απο δυο μέρες θέλουν αυτά που ανεφερες και λίγο τους είναι απλα τις τουφεκατε σε λάθος μέρος εαν ενωεις μέσα στο γκιαουρ αντα οπιός ξέρει δεν παει μέσα για χήνες άλλου είναι το πανιγιρι
Δεν ξερω φιλε μου,οσες χηνες εχω παρει στην Ελλαδα ειχαν τσιπλα στο ματι,τις επιασα στον υπνο.
Μετα αρχιζα τα αντιεροπορικα πυρα με ομοβροντιες φουρνελων 40-42γρ.

Δεν ειναι θεμα Ισπανικο-Ιταλικο αλλα θεμα setup.Με την παλια Αquila στις φασσες με Βορια κοβοντουσαν καρωτιδες.
Οσο δουλευουμε ετοιμα βυσματα-κυαθια τα χερια μας θα ειναι δεμενα,ανοιχτο μυαλο και πατεντες μπορουν να μας
πανε ποιο μπροστα στην ιδιογομωση,το πιο ευκολο ειναι να χρεωνουμε τις πυριτιδες χωρις να βλεπουμε το υπολοιπο
90% του στησιματος οπως το ποιο απλο τα στροφεια που εχουμε και τις πιεσεις που δινουμε.
.my man..my man..my man.

Δεν ξερω φιλε μου,οσες χηνες εχω παρει στην Ελλαδα ειχαν τσιπλα στο ματι,τις επιασα στον υπνο.
Μετα αρχιζα τα αντιεροπορικα πυρα με ομοβροντιες φουρνελων 40-42γρ.
Εγώ που εχω κανει 8 χρόνια εβρο πηγενα για χήνες με το που μπαινανε το επομενο πρωι ειμουν καρτερι μια δυο μέρες το πολυ μετά αστο δεν ασχολιομουν με φουρνελα στα τα δικά σας είχαμε και τους πομακους απο Κομοτηνη ξανθη οι οπιοί ριχναν ακουσων ακουσων μονοβολα και δραμια στης χήνες γιατι έτυχε ένας να πάρει χήνα σε αποσταση τρελη με μονοβολο που οταν επεσε το πουλι κάτω δυελυσε απο την προσκρουση στο εδαφος μιλάμε για εξωφρενικα επικυνδινα πραγματα οποτε και δεν ξανάπηγενα

εδώ Δράμα φιλέ μου έχουμε τους γκιουμεδες που δυστηχως τις σφαζουνε κάθε βράδυ κατεβάζουν το κοπαδι μπρωστά τους με ζωντανές εκπαιδευμενες και το σφάζουν στην κυριολεξία 200 πουλια περισι ο ένας απο ενα κοπαδι καθιστες 8 οπλα 10σφαιρα αδειασανε ντροπη τους και δε χορτενουνε με τπτ

Η ssb κυκλοφορει εδω και κανα δυο χρονια στα μαγαζια..την gsb δεν την εχω ξανακουσει..παντως απο τον καταλογο μου αρεσει μια δοσολογια που δινει στα 36 γρ σε 76αρη με 425..αρκετα υποσχομενη την βρισκω την κυρια

Η ssb κυκλοφορει εδω και κανα δυο χρονια στα μαγαζια..την gsb δεν την εχω ξανακουσει..παντως απο τον καταλογο μου αρεσει μια δοσολογια που δινει στα 36 γρ σε 76αρη με 425..αρκετα υποσχομενη την βρισκω την κυρια
Μιλτο εσύ ποια θεωρείς ως καλύτερη πυρίτιδα για πολύ κρύο κ υγρασία;; για βάλτο κ μακρινές τουφέκιες;; ας γράψουν κ άλλοι τις γνώμες τους

Status
Not open for further replies.
Back