Κυνηγετικές Πυρίτιδες Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Θα σε χω υπόψιν.!! Στα 32 γρ. για τρυγόνια, με 35 βαθμους έχεις κατέβει?
Στα 32 την εχω γεμισει σε 67αρη καλυκα αλλα δεν θυμαμαι ακριβως το σεταπ.
Αν το βρω θα το στειλω.
Το παραπανω του Ηλια πρεπει να ειναι καλο.
Την βρηκα πολυ καλη την F232, ενω λενε οτι ειναι ιδιες με την mb32, εμένα για εναν περιεργο λογο η δευτερη δεν...

Καλησπέρα στην παρέα. Μου έδωσε ένας φίλος F2X32 .δεν γνωρίζει lot . Γνωρίζετε γομωσεις ? Ευχαριστώ.
απλα πραγματα , γεμισε την ακριβος το ιδιο με την ΜΒ32 και θα δεις οτι ειναι και λιγο καλυτερη απο την ΜΒ32

Στα 32 την εχω γεμισει σε 67αρη καλυκα αλλα δεν θυμαμαι ακριβως το σεταπ.
Αν το βρω θα το στειλω.
Το παραπανω του Ηλια πρεπει να ειναι καλο.
Την βρηκα πολυ καλη την F232, ενω λενε οτι ειναι ιδιες με την mb32, εμένα για εναν περιεργο λογο η δευτερη δεν...
Η f2 είναι λίγο ποιο γκαζιαρα
η 28αρα δεν έχει αντίπαλο στα 28 γραμμάρια, μόνο η γκρανουλαρ στέκι διπλα της, κατά την γνώμη μου πάντα.

165X32 - z2m 18 - καλυκας 67αρις καψουλι 616 σκάγια νο 7 1/2 κλείσιμο αστέρι 67mm-56mm
φωτοβολίδα φονικότατο.
Αυτο με sg και 686 στα 55.5-7 πηγε πολυ καλα Γεναρη - Φλεβάρη.
Νομιζω 19αρη ειχα βαλει. Εχουμε χασει το μπουσουλα απο τις πολλες συνταγές
Την 28αρα στο 1.50x29 ή πιο κατω; εχω μισο κιλο.

Αυτο με sg και 686 στα 55.5-7 πηγε πολυ καλα Γεναρη - Φλεβάρη.
Νομιζω 19αρη ειχα βαλει. Εχουμε χασει το μπουσουλα απο τις πολλες συνταγές
Την 28αρα στο 1.50x29 ή πιο κατω; εχω μισο κιλο.
1,40/45 με 28 την έβαζα με καρδαρα 24 καψουλι cx2000,,,

Άρα δε νομίζω να ασχοληθώ ακόμα με τέτοια βάρη. Ευχαριστώ πολύ. Έχει ένα φιλαράκι μου και είπε μήπως κάναμε ανταλλαγή ή να μου τη δώσει τέλος πάντων. Ψάχνει διβασικη φυσικά.
Την ψαχνο αυτηννν.για το 36ρη.τη μπαρουτη θελη για ανταλαγη???

Για 12ρη ξεχασετο δεν κεγετε κατω απο 62 γρ.οπωτε μονο 3μηση ιντζες.αλιος στα 50+ με στρομα.που την βρηκες αυτηννννννννννδ
δύσκολα γρ ρε γιαννη στα 50+ και στρωμα με την SP2 δοκιμαζα πριν χρόνια και κοντεψα να γινω συγγενείς με τον Παπαφλέσσα ,αυτην ιδια με την SP2 δεν είναι η ακομα ποιο προοδευτικη?

Αρκετά πιο αργή και δύσκολη στο αναμα, είναι
δεν εχω την εμπειρία του γιαννη ουτε το εχω ψαξει οπως εσυ Λευτέρη με την SP2 δοκιμαζα πριν χρόνια ,θα ξανά επιχειρήσω κάποια στιγμή μονο με ντιανα και αρκετά φιδολα στο υπόστρωμα απο τα 45γρ.

Status
Not open for further replies.
Back