Κυνηγετικές Πυρίτιδες Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Περημενο πακετακι εκλεμπερ .big smile. vidrauori 110.hunter..love.
Vihtavuori N110 ... Μάλλον για το 36αρι την προορίζεις, ε ??? Από ότι καταλαβαίνω, από ότι λέει η εταιρεία δηλαδή, είναι η πιο γρήγορη (ταχύκαυστη) πυρίτιδα της για ραβδωτά ... Οπότε μάλλον είναι πολύ αργή για λειόκαννα μεγάλων διαμετρημάτων. Περίπου σαν την Sp3 φαντάζομαι ...
https://www.vihtavuori.com/powder/n110-rifle-powder/

Vihtavuori N110 ... Μάλλον για το 36αρι την προορίζεις, ε ??? Από ότι καταλαβαίνω, από ότι λέει η εταιρεία δηλαδή, είναι η πιο γρήγορη (ταχύκαυστη) πυρίτιδα της για ραβδωτά ... Οπότε μάλλον είναι πολύ αργή για λειόκαννα μεγάλων διαμετρημάτων. Περίπου σαν την Sp3 φαντάζομαι ...
https://www.vihtavuori.com/powder/n110-rifle-powder/
Αρηβος αυτο,1κληκ πιο αργη απο την sp3 ανεβενη ανετα σε magnum 22γρ .love. .hunter.

Νομίζω πως είναι ένα κλικ πιο γρήγορη από την sp3, πάντως λένε ότι βγάζει τις ψηλότερες ταχύτητες σε .410 και πάνω από 19 γραμμάρια.
Γιαυτο φαγοθηκα να την βρο.και χαμηλοτερα μπαρ απο την sp3 αποτη λενε

Γιαυτο φαγοθηκα να την βρο.και χαμηλοτερα μπαρ απο την sp3 αποτη λενε
Αν θα πας στα περιστερια με το μπαικαλ 410 κοιτα ριξτο να το μαθεις
Πρωτον ριχνει χαμηλα σαν οπλο και θελει ψαξιμο και φτιαξιμο
Δευτερον ειναι πολυ πιο στενη η κατανομη του και δυσκολη η σκοπευση του
Θελει συνηθεια
Τριτον εχει αρκετα βαρια σκανδαλη και στην βολη χαμηλωνει στο πατημα χωρις να το αντιλαμβανεσαι οποταν καλυτερα να ριχνεις λιιιγο ψηλωτερα οταν το φτιαξεις

Αυτη αφιερωμενη για να ξερεις οτι εχει και δυναμη και δυνατοτητες
Απλα πρεπει να το μαθεις

Attachments

• 2B68448A-F583-4145-8814-B6853F8A263E.jpeg
    2B68448A-F583-4145-8814-B6853F8A263E.jpeg
    666 KB · Προβολές: 41
Αν θα πας στα περιστερια με το μπαικαλ 410 κοιτα ριξτο να το μαθεις
Πρωτον ριχνει χαμηλα σαν οπλο και θελει ψαξιμο και φτιαξιμο
Δευτερον ειναι πολυ πιο στενη η κατανομη του και δυσκολη η σκοπευση του
Θελει συνηθεια
Τριτον εχει αρκετα βαρια σκανδαλη και στην βολη χαμηλωνει στο πατημα χωρις να το αντιλαμβανεσαι οποταν καλυτερα να ριχνεις λιιιγο ψηλωτερα οταν το φτιαξεις

Αυτη αφιερωμενη για να ξερεις οτι εχει και δυναμη και δυνατοτητες
Απλα πρεπει να το μαθεις
Απο τρωποποιησης αστο πανο μου θα το φτιαξο εγω να πηγενη κεντρο.το μονο προβλιμα θανε στη σκοπευση λογο πρεζβιοπιας.οποτε εκει θα καντιλιαζο τον οφθαλμιατρο οχη εμενα η το οπλο .very funny. .hunter.

Με 19,20 γρ στο 36ρη δεν τα λες και ληγα για βολες 30,35 μετρα.οποτε τσιχλες περιστερια,και φασσα ακομα σε αυτα τα μετρα πηστεβο δεν χαρηζη
Η κουρουνα που βλεπεις ηταν απομακρυνομενη λοξη δεξια τραβερσα στα 30 μετρα περιπου
Το πουλι ηταν ζωντανο αλλα ανικανο να κινηθει
Με 14γρ νουμερο 9( δεν θυμαμαι 100 για το νουμερο σκαγιου)

Δυναμη εχει
Το θεμα ειναι η ατρακτος και η συγκεντωση της βολης σου

Θελει μεγαλυτερη προσκοπευση η σκουπισμα και να εισαι πανω του πολυ καλα

Στα ακοτωματα θα δεις τα δυο ακρα συνηθως

το πουλι η θα σκαει η θα πεφτει με τις ´´ακρεσ´´ της βολης σου

Τα ´´καπνισματά´ του 410 ειναι εντυπωσιακα ομορφα

Το θεμα ειναι να τα βρεις μαζι του αλλιως θα ξεκαπνιζουν τα αυτια σου απο τα νευρα

Θα ηταν πιο ευκολη η μεταβαση εαν ηταν ενα δικαννο 410 κανονικης μορφης με τα 12αρια πχ με σωστες μετρημενες σκαδαλες

Το οπλο μας ειναι κυριως για καθιστα θηραματα και οχι στο φτερο

Μονοκαννο με βαρια σκανδαλη που χαμηλο τουφεκαει
Σκεψου το λιγο;)

IMG_20220211_183036.jpg
14 γρ. Νο. 9,5 με Sp3, σε κάλυκα 63,5mm ... από μετατροπή του Lambro Field Magnum 19γρ. - λόγω της πυρίτιδας. ;) Δυστυχώς το κατάργησε ο μ...ς !!! Φαίνεται ότι σε μάγκνουμ βγάζει μόνο το μονόβολο πλέον, με tecna ...
Κάννη 61cm κύλινδρος (δεν έχει τσοκάκια). Για κοντινές τουφεκιές στις απογευματινές είναι ΟΚ. Φέτος θεού θέλοντος, κι αν έρθουν πουλάκια, λέω να του δώσω περισσότερες ευκαιρίες. Και με 11-12 γρ. Έχω μαζέψει πολλά εμπορικά (Lambro, Club, Rio, 3A κλπ.) από παλιά και πρέπει να φεύγουν, πριν μπαγιατέψουν πολύ!!! .yel.
Το κακό είναι ότι τα περισσότερα είναι Νο.8 γιατί δεν έβρισκα εδώ σε πιο ψιλό νούμερο. :( Θα ήταν πολύ καλύτερα σε Νο.10 για αυτή τη δουλειά.:cool:

Last edited:
View attachment 76354
14 γρ. Νο. 9,5 με Sp3, σε κάλυκα 63,5mm ... από μετατροπή του Lambro Field Magnum 19γρ. - λόγω της πυρίτιδας. ;) Δυστυχώς το κατάργησε ο μ...ς !!! Φαίνεται ότι σε μάγκνουμ βγάζει μόνο το μονόβολο πλέον, με tecna ...
Κάννη 61cm κύλινδρος (δεν έχει τσοκάκια). Για κοντινές τουφεκιές στις απογευματινές είναι ΟΚ. Φέτος θεού θέλοντος, κι αν έρθουν πουλάκια, λέω να του δώσω περισσότερες ευκαιρίες. Και με 11-12 γρ. Έχω μαζέψει πολλά εμπορικά (Lambro, Club, Rio, 3A κλπ.) από παλιά και πρέπει να φεύγουν, πριν μπαγιατέψουν πολύ!!! .yel.
Το κακό είναι ότι τα περισσότερα είναι Νο.8 γιατί δεν έβρισκα εδώ σε πιο ψιλό νούμερο. :( Θα ήταν πολύ καλύτερα σε Νο.10 για αυτή τη δουλειά.:cool:
Πολύ το ζάχαρο αυτό το όπλακι Αλλά πολύ υπερτιμημένο

View attachment 76354
Το 9410 ειναι Στελιο;
Τελειο παιγνιδι ρε φιλε !
Πολυ θα θελα να το ριξω ειδικα με μονοβολα

Τα Rio magnum θελο ναδο τη εχουν βαλη μεσα.πηθανολογο ssb150
Γιάννη θα τα έχω εγώ σε λίγες μέρες, πήρα ενός φίλο το 36αρι του(δεν το χρειζοτανε πια)και θα ξεκινήσει η Πελαγία μου με αυτό σιγά σιγά φέτος,θα τα σφάξω και θα σου πω,θέλω να δω με τι ειναι γεμισμενα για να παραγγείλω υλικά και να ξεκινήσω να γεμίζω και από αυτά...

Γιάννη θα τα έχω εγώ σε λίγες μέρες, πήρα ενός φίλο το 36αρι του(δεν το χρειζοτανε πια)και θα ξεκινήσει η Πελαγία μου με αυτό σιγά σιγά φέτος,θα τα σφάξω και θα σου πω,θέλω να δω με τι ειναι γεμισμενα για να παραγγείλω υλικά και να ξεκινήσω να γεμίζω και από αυτά...
Να την χεραισε την κορακλα σου.ευχαρηστοοο,για να δουμε τη εχουν μεσα αυτα.απο σηνταγες τωρα που θα ανηξη η αδεια θα το ξεσκονησοοοο θα βρο πολεςςςςς

Status
Not open for further replies.
Back