Κυνηγετικές Πυρίτιδες Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Να την χεραισε την κορακλα σου.ευχαρηστοοο,για να δουμε τη εχουν μεσα αυτα.απο σηνταγες τωρα που θα ανηξη η αδεια θα το ξεσκονησοοοο θα βρο πολεςςςςς
Σε ευχαριστώ πολύ Γιάννη,και εγώ θα το ψάξω πολύ το θέμα και θα τις βγάλω ωραία φυσιγγακια,μην σου πω ότι θα κυνηγισω και εγώ ,με εξέπληξε μπορώ να πω.....

Αυτο το διαμετρημα ειναι αψακτο ακομα στην ιδιογομωση,καιρος να ψαχτη καλα τωρα,θα του αλαξο τον αδοξαστο .hunter. .very funny.
Ο μακαριτης ο παππους μου γεμιζε και για το .410
Εχω ακομη φυσιγγια του
Και για το 12αρι και για το 410
Μαλιστα εχω απο καλυκες που του πηγα εγω οταν εριχνα στα πρωτα μου χρονια με το 12αρι
Δεν τα ριχνω επ ουδενι ειναι απ τα χερια του και ειναι ανεκτιμητα

Με 19,20 γρ στο 36ρη δεν τα λες και ληγα για βολες 30,35 μετρα.οποτε τσιχλες περιστερια,και φασσα ακομα σε αυτα τα μετρα πηστεβο δεν χαρηζη
Μέχρι να το συνηθίσεις στην σκόπευση, θα πάει το κλαμπανι συνεφοοοοο....

Μόλις μίλησα στο τηλ. με ΑΦΟΙ Θεοδωρίδη (Κένταυρος). Για τις πυρίτιδες που περιμένουμε (με λαχτάρα), μου είπε να του ξανατηλεφωνήσω μετά τις 15 Σεπτέμβρη....Ακόμα κανένα νέο...
Και πέρυσι τέτοια εποχή ακριβώς αυτό μου είχε πει.
Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρει. Κανένας δεν ξέρει.
Είναι κάτι που γνωρίζουν μόνο η εταιρεία (NS) και ο εισαγωγέας (Αργολιδιώτης).

Και πέρυσι τέτοια εποχή ακριβώς αυτό μου είχε πει.
Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρει. Κανένας δεν ξέρει.
Είναι κάτι που γνωρίζουν μόνο η εταιρεία (NS) και ο εισαγωγέας (Αργολιδιώτης).

Σπασιμο νευρων μας κανουν....
Εγω με την λογικη...οτι το χρημα Σταυρωσε τον Χριστό....Λεω ...οτι πυριτιδες θα φερουν ( που πιστευω οτι εδω
τις εχουν ) αλλα ακομα δεν δινουν....και οταν θα δωσουν...θα μας πιασουν ολιγον τι...τον κωλο !!!

Σπασιμο νευρων μας κανουν....
Εγω με την λογικη...οτι το χρημα Σταυρωσε τον Χριστό....Λεω ...οτι πυριτιδες θα φερουν ( που πιστευω οτι εδω
τις εχουν ) αλλα ακομα δεν δινουν....και οταν θα δωσουν...θα μας πιασουν ολιγον τι...τον κωλο !!!
Δε σπαει βαρελια προς τα εξω ο Ναυπλιώτης....τις πυρίτιδες τις εχει όλες δεσμευμένες για την πάρτη του....αυτος ο "κύριος" ευθύνετε για την ολη φασαρία...μη μπω σε λεπτομέρειες....

Δε σπαει βαρελια προς τα εξω ο Ναυπλιώτης....τις πυρίτιδες τις εχει όλες δεσμευμένες για την πάρτη του....

Να παρει...και μερικα βαρελια βαζελινη πες του...γιατι θα την χρειαστει για τα φυσιγγια του!! ;) :)

ΥΓ. Εαν εχει ''αντερα'' ας μην δωσει....Κωστη μου !!:)

Μόλις μίλησα στο τηλ. με ΑΦΟΙ Θεοδωρίδη (Κένταυρος). Για τις πυρίτιδες που περιμένουμε (με λαχτάρα), μου είπε να του ξανατηλεφωνήσω μετά τις 15 Σεπτέμβρη....Ακόμα κανένα νέο...
Και ούτε θα έρθουν!! Το παιχνηδι είναι μεγάλο θέλει το μονοπολιο και τα κατάφερε σε λίγο καιρό η ιδιογωμοση θα είναι για Τους ρομαντικούς… άσε που θα κλησει και πολλους μικρούς βιοτεχνες

Σίγουρα!
Έχει κλείσει γύρω στα 10.000 φυσίγγια!
Και καθολου να μην ξαναφερουν στα @ρδι@ μου.ταξερα απο πολη πρην αυτα και φορτοσα ποληηηη.μονο πρωδευτηκες για το 36ρη την πατισα αλα και εκει βρηκα τριπακη.την φηλανδικη 110 οποτε νααααα .very funny. .big smile.

γερος να ειναι ο άνθρωπος μεγια του με χαρα του όποιος μπηκε στην διαδικασία να τον προσπεράσει γεμίζοντας τα δικα φυσίγγια θα βρει τον τρόπο,πρωσοπικα εχω πυρίτιδα για πολλα χρόνια αν ποτέ χρειαστεί θα προσαρμόστω με υπάρχει διαθέσιμο .

Status
Not open for further replies.
Back