Kostas ContraDosi
Moderator
Το να ριξω εμπορικα στην τσίχλα, σκασίλα μου....Για να στραφούν στα εμπορικα όσοι γεμίζουν
Στα τρυγόνια, το ιδιο.....
Για παπί και μπεκατσα, εχω στοκαρει υλικά, για την επομενη 15 ετία-20 ετία......
Το να ριξω εμπορικα στην τσίχλα, σκασίλα μου....Για να στραφούν στα εμπορικα όσοι γεμίζουν
Για υδρόβιο και κανένα τριγωνάκι ιδιογωμοση….για τσίχλα εμπορικα… και εγώ το ίδιο Κώστα υλικα έχω για αυτά που θέλωΤο να ριξω εμπορικα στην τσίχλα, σκασίλα μου....
Στα τρυγόνια, το ιδιο.....
Για παπί και μπεκατσα, εχω στοκαρει υλικά, για την επομενη 15 ετία-20 ετία......
Αν μας πεις σε τι φυσιγγια ηταν μπορει να βρουμε καμια ακρη !!View attachment 84238Καλημερα παιδιά και καλή χρονιά να έχουμε!! Γνωρίζει κάποιος ποιες είναι αυτές οι δύο πυρίτιδες??
Σε χάρτινα τις βρήκα!!Αν μας πεις σε τι φυσιγγια ηταν μπορει να βρουμε καμια ακρη !!
Πολύ δύσκολο να αναγνωρίστει Έτσι. Υποθέτω αριστερή jk6 δεξιά psb1View attachment 84238Καλημερα παιδιά και καλή χρονιά να έχουμε!! Γνωρίζει κάποιος ποιες είναι αυτές οι δύο πυρίτιδες??
Η αριστερη μαλον για καποια δυβασικη μοιαζει η δεξια psb η σοκολ!!Πολύ δύσκολο να αναγνωρίστει Έτσι. Υποθέτω αριστερή jk6 δεξιά psb1
Αν δυσκολο απο φωτο να τις αναγνωρίζουμε η αλήθεια είναι, οπτικά φενονται για την παλια psb-1 στα δεξιά και ΣΑΝ τη Sidna να μοιαζει η αριστερά...View attachment 84238Καλημερα παιδιά και καλή χρονιά να έχουμε!! Γνωρίζει κάποιος ποιες είναι αυτές οι δύο πυρίτιδες??
Είναι πολύ χοντροκομμένη για sidna.Αν δυσκολο απο φωτο να τις αναγνωρίζουμε η αλήθεια είναι, οπτικά φενονται για την παλια psb-1 στα δεξιά και ΣΑΝ τη Sidna να μοιαζει η αριστερά...
Εκεί πάει και μένα το μυαλό μου.ροτβαιλ την αλλη .
νομιζω γιαννη εχεις δικιο για την πρώτη η sinda ειχε το μισο πέταλο ξανθο η κανω λάθος?Εκεί πάει και μένα το μυαλό μου.
Για την παλιά λέω.
Την θυμάμαι πολυ πιο λεπτοκοκκη και "μεταλιζε"στην απόχρωση της.νομιζω γιαννη εχεις δικιο για την πρώτη η sinda ειχε το μισο πέταλο ξανθο η κανω λάθος?
τοτε εγω την μπερδεύω με αλλη .Την θυμάμαι πολυ πιο λεπτοκοκκη και "μεταλιζε"στην απόχρωση της.
Σκούρο γκρι με γυαλαδα.
Είχε το κόψιμο της c7 αλλά ήταν ποιο σκουρα.. το ίδιο κόψιμο έχει η psb1 η καινουργιαΤην θυμάμαι πολυ πιο λεπτοκοκκη και "μεταλιζε"στην απόχρωση της.
Σκούρο γκρι με γυαλαδα.