Κυνηγετικές Πυρίτιδες Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα παιδιά ειχα δει πριν αοο καιρό στην Αμερική κάποια μικρά φυσιγγια minishellsView attachment 84294 , έχει κανείς ιδεα καμιά συνταγή για αυτα (κατά προτίμηση με mb 32)
Αν έβλεπα τη συσκευασία σε ράφι, θα έλεγα πως είναι οδοντόκρεμα.....
Γουστο εχουν τα μικρούλια πάντος!!!

Που θα βρούμε κανα κιλό τέκνα ρε παιδιά έχει κάποιος υποψιν κάπου;🤔
Κάποτε, ήταν ενας Έλληνας, ένας Πέρσης κι ενας πρόπερσης......sarcastic.
Μακαρι να βρεις φιλάρα!!
Εγω ψαχνω για ψιλους στα αχερα παντος....Sipe...

Και η sipe μου κάνει αλλά που είναι και αυτή...
Μου χε φτιάξει φίλος ένα 36αριμε μαλινη και μου χε ταιριάξει μούρλια στη περδικα έκαψα κάμποσα αλλά φέτος δεν είχα αλλά γιατί δεν βρίσκαμε πλεον

Παιδιά έχετε μάθει η ακούσει τπτ τι θα γίνει θα φέρουν καμία πυρίτιδα??
Έχω μιλήσει με πάνω απο 20 οπλοπωλεία, μου ανέφεραν ότι το βλέπουν χλωμό για φέτος ο Καλκαντζάκος φέρνει μόνο Drago αν σας ενδιαφέρει, πυρίτιδες από όσο μου είπε ο ίδιος αβέβαιο προς το παρόν από καλοκαίρι και βλέπουμε οπότε αναμονή μερικούς μήνες για νέα.

Έχω μιλήσει με πάνω απο 20 οπλοπωλεία, μου ανέφεραν ότι το βλέπουν χλωμό για φέτος ο Καλκαντζάκος φέρνει μόνο Drago αν σας ενδιαφέρει, πυρίτιδες από όσο μου είπε ο ίδιος αβέβαιο προς το παρόν από καλοκαίρι και βλέπουμε οπότε αναμονή μερικούς μήνες για νέα.
Περίεργα πράγματα δεν μας τα λένε καλά

Παιδιά έχετε μάθει η ακούσει τπτ τι θα γίνει θα φέρουν καμία πυρίτιδα??
Παναγιώτη, στον κένταυρο που ρώτησα μου είπε μετά το Πάσχα, και ότι μπορεί να λείπουν και κάποιες πυριτηδες , να μην έρθουν όλες.

Περίεργα πράγματα δεν μας τα λένε καλά
Είναι το ουκρανικό ειναι και οτι πολλά φυσίγγια-πυρίτιδες κατέληξαν στην αμερική και σε άλλες χωρες στην ΕΕ, το 80% απο τα οπλοπωλεία στην ελλάδα δεν έχουν άδεια εμπορείας αυτη τη στιγμή, επίσης δεδομένο οτι η κυνηγετική περίοδος τελειώνει δε βιάζονται να κάνουν εισαγωγές αν μπορούν να κάνουν κιόλας

Παναγιώτη, στον κένταυρο που ρώτησα μου είπε μετά το Πάσχα, και ότι μπορεί να λείπουν και κάποιες πυριτηδες , να μην έρθουν όλες.
Τον Οκτώβριο είχα πάρει τον κένταυρο μου είπε μετά τα Χριστούγεννα θα φέρουν και τώρα λέει μετά το Πάσχα καλά πάμε ούτε αυτοί δεν ξέρουν

Τον Οκτώβριο είχα πάρει τον κένταυρο μου είπε μετά τα Χριστούγεννα θα φέρουν και τώρα λέει μετά το Πάσχα καλά πάμε ούτε αυτοί δεν ξέρουν
Παναγιώτη, πήρα PSB1 δύο κιλά, καλή είναι Πέρση που είχα ρίξει στα υδρόβια σε απογευματινό, και σε τσίχλες στα μπασιματα, καλά τα πήγε. Κάτι παίζει με της πυριτηδες, τώρα τι είναι αυτό, μόνο αυτή το ξερουν.

Το θέμα είναι σε τι τιμές θα έρθουν όταν έρθουν ... Γιατί κάτι μου λέει πως όλο αυτό γίνεται για αυτόν ακριβώς τον λόγο .
Γιώργο, και η τιμή να ήταν ο λόγος, δεν θα κολλούσαν, θα έφερναν και θα ήταν φαρμάκι σε τιμές, πάλι θα περνάμε, γιατί και στοκ να έχεις κάποια στιγμή θα τελειώσει, εγώ βέβαια μιλάω για διβασικες γιατί αυτές με καίνε, και αυτές έλειψαν πρώτες και μετά ακολούθησαν και οι άλλες, το θέμα είναι ότι αυτή η ιστορία έχει ξεκινήσει εδώ και ένα χρόνο, τώρα βέβαια έχει παραγινη, υπομονή και θα δούμε τη σκαρώνουν. Αλλά ότι και να γίνει και να μην έρθουν, και έχουμε περιορισμένες όπως τώρα, πάλι θα βγάλουμε άκρη με αυτές που θα υπάρχουν.

Status
Not open for further replies.
Back