Κυνηγετικές Πυρίτιδες Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα παιδιά από αυτές τις πυρίτιδες που κυκλοφορούν τώρα πια είναι καλή για πέρδικα μπεκάτσα φάσσα για να αγοράσω??
Εάν θέλεις μέχρι 33 γραμμάρια η psb+1......
Από 34 και πάνω η psb+2........
Για 40 γραμμάρια η psb2 special.....
Όλες καλές.....

Μη τη φοβασαι....γενικα τις psb πυριτιδες.....
Ειναι μερικως ζελατινοποιημένες κ αντεχουν.
688 το καψούλι της....
Πάντως εγώ, όταν έψαχνα την PSB2 SPECIAL, τα καλύτερα αποτελέσματα τα πήρα με 616. Στην αρχή έκανα όλες τις δοκιμές με 688 αλλά δεν μου άρεσαν. Το 616 έδωσε τις καλύτερες βολές σε 12/70 αλλά και σε 12/76. Επαναλαμβάνω ότι μιλάω για την PSB2 SPECIAL.

Εγώ θα το κάνω και ξέρω πολλούς που θα το κάνουν και όντως δε με νοιάζει το κυνήγι, ένα χόμπι είναι, θα βρω δέκα άλλα χόμπι, δούλος εγώ δε γίνομαι.
Το κυνηγι είναι τρόπος και στάση ζωής αν το βλέπεις σαν χόμπι κακός

Πάντως εγώ, όταν έψαχνα την PSB2 SPECIAL, τα καλύτερα αποτελέσματα τα πήρα με 616. Στην αρχή έκανα όλες τις δοκιμές με 688 αλλά δεν μου άρεσαν. Το 616 έδωσε τις καλύτερες βολές σε 12/70 αλλά και σε 12/76. Επαναλαμβάνω ότι μιλάω για την PSB2 SPECIAL.
Το 616 της πάει τρελα και της 1

Δεν θα σε αμφισβητήσω, κατι θα ξερεις παραπανω αφου τη δουλεύεις!!!!

Από 34 έως 36 φτάνει?
Τα 36 γραμμάρια είναι η συνηθισμένη της γόμωση γεμίζεται όμως και στα 35 και στα 34 γραμμάρια......... Σίγουρα θα έχει περιθώρια μέχρι + δύο γραμμάρια δηλαδή 38........ όπως οι περισσότερες πυρίτιδες έχουν αυτή την ανοχή........ Μετά υπάρχει και η psb2 special.......

Τα 36 γραμμάρια είναι η συνηθισμένη της γόμωση γεμίζεται όμως και στα 35 και στα 34 γραμμάρια......... Σίγουρα θα έχει περιθώρια μέχρι + δύο γραμμάρια δηλαδή 38........ όπως οι περισσότερες πυρίτιδες έχουν αυτή την ανοχή........ Μετά υπάρχει και η psb2 special.......
Η psb2 sp ειναι απο τα 36 εως τα 45 γρ και το καψουλι τους ειναι το uee ολλα τα αλλα αλειφες

Από 34 έως 36 φτάνει?
στα θυραματα που θες δεν χρειάζονται παραπάνω γρ απο αυτα που αναφέρει ο Βαγγέλης ,γνώμη μου επέλεξε ενα συνκεκριμενο φορτιο ουτε τερμα ουτε πάτο 2 τύποι καψυλιου και 2 3 βυσματώσεις ανάλογα την περίσταση στοκαρε οσα υλικά μπορείς και δεν θες τίποτα αλλο.

να ρωτησω κατι,με psb2 των 36γρ οχι την sp, 12βολο 10/0 με βαρος 2,85 δηλαδη 34,2 και πρασινο gualandi g12 συγκεντρωτηρα ποσο μπορεισ να βαλεις πυριτιδα σε απλο καλυκα χωρις μπαφερ και αλευρι και ποσο με αυτα,πχ στα 34,2 βαζεις 1,85 και στα 34,2 συν 1,5σκονη βαζεις 1,88 ας πουμε η θα φυγει απο τα 800μπαρ ας πουμε με 616 και θα παρεις τουλαχιστον 420μ η οχι,ευχαριστω

Status
Not open for further replies.
Back