Κυνηγετικές Πυρίτιδες Αρχείο

Status
Not open for further replies.
να ρωτησω κατι,με psb2 των 36γρ οχι την sp, 12βολο 10/0 με βαρος 2,85 δηλαδη 34,2 και πρασινο gualandi g12 συγκεντρωτηρα ποσο μπορεισ να βαλεις πυριτιδα σε απλο καλυκα χωρις μπαφερ και αλευρι και ποσο με αυτα,πχ στα 34,2 βαζεις 1,85 και στα 34,2 συν 1,5σκονη βαζεις 1,88 ας πουμε η θα φυγει απο τα 800μπαρ ας πουμε με 616 και θα παρεις τουλαχιστον 420μ η οχι,ευχαριστω
Δε νομίζω να ανέβεις πολύ σε bar. Γι' αυτά τα γραμμάρια ανέβα σε πυρίτιδα. Σκέψου ότι μπορείς να δουλέψεις 1,85 psb2 με 34 γραμμάρια σκάγια και είναι νορμάλ. Άρα τα δράμια θέλουν περισσότερη πυρίτιδα. Τι όπλο έχεις;

Ήσουν ευχαριστημένος??
Καλή ήταν ντεμιδουρα σαν την A1...
MB36 1.90X36 κύλινδρο ελικοιδες ΜΆΡΜΑΡΟ τα πουλια.. με πάγο 1.95
Αυτό που λές δεν ισχύει, κάτι δεν έκανες καλά.
Καλα ως γνωστόν δεν κάνω και τίποτα σωστά 😂😂

Δε νομίζω να ανέβεις πολύ σε bar. Γι' αυτά τα γραμμάρια ανέβα σε πυρίτιδα. Σκέψου ότι μπορείς να δουλέψεις 1,85 psb2 με 34 γραμμάρια σκάγια και είναι νορμάλ. Άρα τα δράμια θέλουν περισσότερη πυρίτιδα. Τι όπλο έχεις;
baikal ij54.το εχω ριξει με 1,88 χωρις σκονη,αλλα βαζοντας μπαφερ με φοβιζει

Ρελι ή αστεροειδές; Καψουλι; Με μπάφερ θα πάει στα 36γρ και το μπάφερ θα ανεβάσει λίγο τις πιέσεις. Τώρα για το όπλο σου θέλεις με χαμηλές πιέσεις.
μιχαλη αστερι με cx2000 στο 58,2 κλεισιμο πιστευεις ειναι οκ με πρασινο κοντο gualandi επειδη αντιστοιχα 14βολο 9/0 με βαρος 34,3 συν 1,7 μπαφερ και ψηλο sg με κομμενα 2 στεφανια εδωσε σε φιλο που το μετρησε με 1.88 852 bar με 58 κλεισιμο.αρα οσο και να κοψει πιεσεις ο πρασινος και να μη το σφιξω αποκλειεται να εχει κατω απο 740,ετσι πιστευω,αρα λογικα το κανω χωρις και 1,85

Last edited:

Η σοκολ αριστερά την είχα πάρει σε μεταλλικό 5κιλο ντενεκι και την άλλη από κόκκινο 100γρ

Jk6 sokol

Jk6

Αυτή την είχα πάρει για D.20
Παλεύω να βάλω σειρά αλλά δεν .. η παλιές είναι παντού 😅
Η D20 αν τις χτυπα το φως της ημερας, αυτο το χρωμα παιρνουν με τον καιρο...

Status
Not open for further replies.
Back