Να δω ποιος θα πρώτοπρολάβειΜόνο της nsi θα έρθουν και όχι όλες.
Να δω ποιος θα πρώτοπρολάβειΜόνο της nsi θα έρθουν και όχι όλες.
Εδω κι 1 χρονο παμε απο 3μηνο σε 3μηνο.....αν ερθουν πυριτιδες B&P μη τις περιμενουμε κατω απο 50€/500gr κ ποσο μαλλον απο καταστημα οπου λειτουργεί μονοπώλειο....απο τη στιγμή που οι PSB εφτασαν ηδη στα 35€ Μ.Ο....εγώ ρώτησα για πυρίτιδες BP) Ιούνιο, ίσως και Σεπτέμβριο.
Και πέρσι τα ίδια μου είπε ....μην ρωτάτε απλά ξεχαστε τοΣε σημερινή επικοινωνία με Κένταυρο μου είπε ότι αναμένονται πυρίτιδες (εγώ ρώτησα για πυρίτιδες BP) Ιούνιο, ίσως και Σεπτέμβριο. Πάντως η PSB2 SPECIAL κοντεύει να τελειώσει.
Δεν φταίει ο Γιώργος αυτά του λένε οι εισαγωγείςΕδω κι 1 χρονο παμε απο 3μηνο σε 3μηνο.....αν ερθουν πυριτιδες B&P μη τις περιμενουμε κατω απο 50€/500gr κ ποσο μαλλον απο καταστημα οπου λειτουργεί μονοπώλειο....απο τη στιγμή που οι PSB εφτασαν ηδη στα 35€ Μ.Ο....
Πάει αυτή η τιμή, στα 37- 39 ευρώ το μισό κιλό. Έχει αυτή την στιγμή. Για ρίξε μια ματιά στη σελίδα του. Ρε τους μαφιόζους ποτέ προλαβαίνουν και κάνουν αύξηση.οι PSB εφτασαν ηδη στα 35€ Μ.Ο....
Πραγματικά. Αν θυμάμαι καλά κάτω από 20 ευρώ έκανε το μισόκιλο πριν δύο χρόνια η csb5. Κάπου στα 16-17 ευρώ την είχα πάρει. Έχουν ξεφύγει οι τιμές.Πάει αυτή η τιμή, στα 37- 39 ευρώ το μισό κιλό. Έχει αυτή την στιγμή. Για ρίξε μια ματιά στη σελίδα του. Ρε τους μαφιόζους ποτέ προλαβαίνουν και κάνουν αύξηση.
13,50 ε ή 16.50 ε , καπου εκει.....Αν θυμάμαι καλά κάτω από 20 ευρώ έκανε το μισόκιλο πριν δύο χρόνια η csb5. Κάπου στα 16-17 ευρώ την είχα πάρει...
Και η psb1 ,τσίμπησε 2 €..39 euro η psb5????
Πολύ δύσκολο το βλέπω και εγώ!!!Πολύ θα ήθελα να δω αν έρθουν μετά το Πάσχα πυρητιδες
Και η psb1 ,τσίμπησε 2 €..
Πολύ θα ήθελα να δω αν έρθουν μετά το Πάσχα πυρητιδες
Και η psb1 ,τσίμπησε 2 €..
Να υποθέσω ότι ακολουθούν τις τιμές και τα φυσίγγια....Σε Ιταλία η psb1 100€ το κιλό,σε sipe,s4,tecna,με σταγονόμετρο και αν την βρουν 150€ το κιλό το λιγότερο.φανταζεστε εδώ οοοταν έρθουν
ΑκριβώςΝα υποθέσω ότι ακολουθούν τις τιμές και τα φυσίγγια....
Θα είναι τεράστιο πλήγμα για την ελληνική οικογένεια .
Γενικά η γεωργία έχει μπει σε σκοτεινό δρόμο. Αυτό που λέμε κλιματική αλλαγή έχει επιρρεασει πάρα πολύ τον αγροτικό τομέα. Ο κόσμος φωνάζει και έχει δίκιο, ότι το λάδι είναι ακριβό. Όμως δεν υπάρχει λάδι. Εγώ από 15 στρέμματα έκανα 300 κιλά λάδι, από 2 τόνους που έκανα αλλά χρόνια. Το λέω για να καταλάβει ο κόσμος που δεν έχει σχέση με τον αγροτικό τομέα τι συμβαίνει. Και δεν είναι μόνο η Ελλάδα έτσι. Και δεν είναι μόνο οι ελιές. Φέτος και τα σταφύλια θα έχουν πρόβλημα και τα βερίκοκα. Δεν ξέρω αν διορθώνονται τα πράγματα. Δηλαδή όταν λέμε δεν έκανε χειμώνα, αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα. Δεν επιρρεαζει αυτό μόνο το κυνήγι ή την έλλειψη νερού. Και το κρύο παίζει το ρόλο του.
Ούτε ως παραγωγοί, ως καταναλωτές και ως κράτος προστατέψαμε, ενδιαφερθήκαμε και σεβαστήκαμε την ελιά και το λάδι...Θα είναι τεράστιο πλήγμα για την ελληνική οικογένεια .
Το λάδι δεν είναι απλός καρπός, είναι χρυσάφι για την ελλαδα.
Ελλάδα...