Την έχω δουλέψει αυτή τη συνταγή κ στο 1,45 κ στο 1,5 σε πάγους... Λίγη σοκολ που έχω θέλω να κάψω σε τσιχλοφυσιγγα...Στα 30 δουλευει καλά και η psb 5 με v zero 23 στο 1,47 Άρη
Την έχω δουλέψει αυτή τη συνταγή κ στο 1,45 κ στο 1,5 σε πάγους... Λίγη σοκολ που έχω θέλω να κάψω σε τσιχλοφυσιγγα...Στα 30 δουλευει καλά και η psb 5 με v zero 23 στο 1,47 Άρη
Σε 67.5 καλυκα αυτο το 1.70×33/34 κ με 616...Sokol 1,70*33....1,70*34 ......με καρδαρα.....στα 30γρ είναι καλή για κανένα ορτύκι
ΚανονικαPsb5 39,€ που πάμε ρεεεεεε...άντε για ιδιογωμοση χάρηκα που σε γνώρισα
Μην εισαι τσιγκουνης.Psb5 39,€ που πάμε ρεεεεεε...άντε για ιδιογωμοση χάρηκα που σε γνώρισα
Ολλα δικαιολογίες είναι φίλε μου απλός εσχωκερδια παίζει ...αλλά εγώ δεν θα τους κανό την χάρη ας τα πάρουν από αλλονΜην εισαι τσιγκουνης.
Τι θα τα κανεις, μασουρια?
Ασχετο, αλλα οταν θελουν να σε κανουν να σταματησεις μια δραστηριοτητα χωρις να εκτεθουν απαγορευοντας την , απλα την κανουν δυσβαστακτη ωστε να την παρατησεις.
Αν ρίχνεις 20 ντουφεκες και έχεις 10/15 θηράματα τι άλλο θες ..... προιποθεσει να έχουμε θηράματαΠροβλέπω να γυρνάμε στην εποχή των πατεράδων-παππούδων μας, που μετρούσαν την κάθε ντουφεκιά
Αυτό δεν είναι και τοσο κακο
Προβλέπω να γυρνάμε στην εποχή των πατεράδων-παππούδων μας, που μετρούσαν την κάθε ντουφεκιά
Αυτό δεν είναι και τοσο κακο
Αν ρίχνεις 20 ντουφεκες και έχεις 10/15 θηράματα τι άλλο θες ..... προιποθεσει να έχουμε θηράματα
Πολυ ενδιαφερον