Τις ελιες ποτε δεν τις ποτιζαν Απο τη αρχαιοτητα .Επισης ποτε οι ελιες δεν ηταν γεματες καθε χρονο .Μηπως καπου καναμε λαθος .Π.Χ. Στη Μανη εχουν ελιες πανω στα κατσαβραχα .
Εμεισ εδώ καμενασ ποτέ δεν πότιζε τησ ελιεσΤις ελιες ποτε δεν τις ποτιζαν Απο τη αρχαιοτητα .Επισης ποτε οι ελιες δεν ηταν γεματες καθε χρονο .Μηπως καπου καναμε λαθος .Π.Χ. Στη Μανη εχουν ελιες πανω στα κατσαβραχα .
Παντα υπηρχαν περιοδοι ανομβριας .Αλλαξανε οι εποχες αλλαξαμε και εμεις Εδω στις αυλες φυτευαν τρανταφιλιες που αντεχουν και θελουν λιγο νερο και μοσκοβολαγε ο τοπος Τωρα βαζουν γκαζον που θελει πολυ ποτισμα Ασε που εδω γυρω εχουν φτιαξει ενα σωρο πισινες σε βιλες και ξενοδοχεια .Δεν ποτίζαμε ποτέ, όμως οι εποχές έκαναν τον κύκλο τους κανονικά. Τώρα δυστυχώς, δεν γίνεται αυτό.
Τριανταφυλλιές και γεράνια .Παντα υπηρχαν περιοδοι ανομβριας .Αλλαξανε οι εποχες αλλαξαμε και εμεις Εδω στις αυλες φυτευαν τρανταφιλιες που αντεχουν και θελουν λιγο νερο και μοσκοβολαγε ο τοπος Τωρα βαζουν γκαζον που θελει πολυ ποτισμα Ασε που εδω γυρω εχουν φτιαξει ενα σωρο πισινες σε βιλες και ξενοδοχεια .
Τις ελιες ποτε δεν τις ποτιζαν Απο τη αρχαιοτητα .Επισης ποτε οι ελιες δεν ηταν γεματες καθε χρονο .Μηπως καπου καναμε λαθος .Π.Χ. Στη Μανη εχουν ελιες πανω στα κατσαβραχα .
έχουν αλλάξει η εποχές τώρα αν δεν ποτίζεις το έχασες το παιχνίδι στης βρώσιμες ελιές πως θα πάρεις παραγωγή στην πράσινη ελιά που μαζεύεται νωρίς και πρέπει να είναι μεγάλη γιατί δεν έχει την τιμή της μαύρης αλλά και για να έχεις και μεγάλες μαύρες μετά από αυτές που θα αφήσεις επάνω. Στης λαδοελιες δεν σε ενδιαφέρει αν το νερό γιατί της μαζεύεις μαύρες όταν έχουν λαδώσει Νοέμβριο με Δεκέμβριο.Εμεισ εδώ καμενασ ποτέ δεν πότιζε τησ ελιεσ
Για θυμηστε μου την σοκολ στο 1,70 δεν είπαμε?Με τις πυρίτιδες να ασχοληθούμε παίδες!!![]()
Εγώ που έχω λίγη κ τη μέτρησα στο 1,7-32 με cx2000 κ 22αρη βύσμα δίνει 360-370... Πάει μπάλα...Για θυμηστε μου την σοκολ στο 1,70 δεν είπαμε?
Για θυμηστε μου την σοκολ στο 1,70 δεν είπαμε?
Παλι καλα υπάρχει λίγη ακόμαΕγώ που έχω λίγη κ τη μέτρησα στο 1,7-32 με cx2000 κ 22αρη βύσμα δίνει 360-370... Πάει μπάλα...
1.70 ×30 Άρη στα 57.40mm....ρουκέτα!!Εγώ που έχω λίγη κ τη μέτρησα στο 1,7-32 με cx2000 κ 22αρη βύσμα δίνει 360-370... Πάει μπάλα...
Θα τη δοκιμάσω, δεν την έχω πάει κάτω από τα 32... 32 κ 33 την έχω δοκιμάσει...1.70 ×30 Άρη στα 57.40mm....ρουκέτα!!
Για εκεί την θέλω και εγώ.Θα τη δοκιμάσω, δεν την έχω πάει κάτω από τα 32... 32 κ 33 την έχω δοκιμάσει...
Στα 30 δουλευει καλά και η psb 5 με v zero 23 στο 1,47 ΆρηΘα τη δοκιμάσω, δεν την έχω πάει κάτω από τα 32... 32 κ 33 την έχω δοκιμάσει...