Κυνηγετικές Πυρίτιδες Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Άρα αν το ΝΑΤΟ πάει σε πόλεμο με την Κίνα, η Κίνα θα πρέπει να μας προμηθεύει με υλικά για να φτιάχνουμε την πυρίτιδα μας εναντίον τους ώστε να είναι fair play ο πόλεμος. Ελπίζω οι Κινέζοι να είναι τίμιοι και να μη μας αδικήσουν στον πόλεμο.
μαρεση πος σκεφτεσε κινα ινδια βραζιλια τουρκια γιουζζνα αφρικα εινε οι χορες του μελοντος που θα φτιανουν πραματα κανενας αλος

Και η PSB 5 η καινούργια ομόλογο ότι είναι Εξαιρετική. Το έχω κάψει ως τώρα ενάμιση κιλό στο σκοπευτήριο και έχω εξαιρετικές εντυπώσεις. Έχω άλλο 1 kg να γεμίσω για το σκοπευτήριο και καλά είναι.39 € δεν πληρώνω άλλο από δωδεκάμισι ευρώ να την πληρώνω 39 € πάει πολύ. Για τα κυνήγια μου είμαι κομπλέ.
Για σκοπευτηριο, πως τη στήνεις Νικο;;;

Για όσους περιμένουν πυρίτιδες, μη περιμένετε άδικα καλά Χριστούγεννα, άμα έχετε βρεί κανένα κατάστημα που έχει κάτι πέρα απο PSB ας το αναφέρει κανείς.
Όσοι έχουν παραμείνει δύο κομματές να γνωρίζουν πώς οι διογόμωση φτάνει στο τέλος και από θέμα υλικών και αποθέμα τιμών επομένως ξεκινάτε να διαλέγετε ένα ωραίο εμπορικό φυσικάκι άσχετα τιμής και τελείωσε ιστορία χωρίς άγχοι

Status
Not open for further replies.
Back