Psb02 sp την έχει δοκιμάσει κάποιος να μας πει γνώμες.
Η ανοικτή είναι η παλια και η σκούρα η καινούργιαView attachment 89085
Η δεξιά είναι Psb-1 η καινούργια.
Η αριστερή ποια είναι; Την έβγαλα από Navaro cal 20 στο 1,33. Είναι ποιο σκούρα αλλά ίδια σε μέγεθος.
Παίζει και καμιά PSB2 από καινούργια παρτίδα...View attachment 89085
Η δεξιά είναι Psb-1 η καινούργια.
Η αριστερή ποια είναι; Την έβγαλα από Navaro cal 20 στο 1,33. Είναι ποιο σκούρα αλλά ίδια σε μέγεθος.
Δεν νομίζω Σπύρο τα φυσίγγια είναι αρκετό καιρό αγορασμένα! Μάλλον η παλιά PSB-1 είναι.Παίζει και καμιά PSB2 από καινούργια παρτίδα...
Εγώ που έχω psb1 την νέα είναι σκούρα.Μάλλον ανάποδα Ηλία! Η νέα είναι η άσπρη! Η "bianco" που λένε οι γείτονες!
Post in thread 'Κυνηγετικές Πυρίτιδες' https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Κυνηγετικές-Πυρίτιδες.2043/post-999817
Αυτή είναι ροζ αν άλλαξε τώρα δεν ξέρωΠαίζει και καμιά PSB2 από καινούργια παρτίδα...
Εχω σχεδον κανα κιλο .Την ανταλασω με καποιο παλιο κουτι που μου λειπει .Φέτος θα δουλεψο μόνο διπλής,μιας και έχω κάμποσες,+ αμερικανες όπου τος έχω μεγάλη αδυναμία.σε σοβαρά πολη σεταπ μόνο h-kor 800 που για μένα είναι η βασίλισσα όλων.απο 28γρ μέχρι 56 σε magnum μια για ολα
Τί σου λείπει από κουτιά;Εχω σχεδον κανα κιλο .Την ανταλασω με καποιο παλιο κουτι που μου λειπει .
Στειλε μου π.μ.Τί σου λείπει από κουτιά;
Δοσε φοτο από το κουτί που θεςςςςςςΕχω σχεδον κανα κιλο .Την ανταλασω με καποιο παλιο κουτι που μου λειπει .
Για το 28αρι είναι μανα καημένη,1,10χ22 με 686 σε70αρι καλυκα,αστέρι στα 60mm.Psb02 sp την έχει δοκιμάσει κάποιος να μας πει γνώμες.
Καλησπέρα που θα βρούμε την πυρίτιδα που ανέφερες φίλε μουSsb150 maxam και θα τα ξεχασεις ολλα απο 35 γρ μεχρι 55