Αφού το είπαν θα φέρουν, μετά το Πάσχα ποιας χρονιάς είναι το θεμα

Μετά το Πάσχα θα έρθουν.... γίνει με πυριτιδες θα φέρουν τπτ?? Μετά το Πάσχα είχαν πει αλλά τπτ δεν βλέπω
Έχουμε σεταπ για μαύρη ; Έχω κάτι κροτίδες για σφάξιμοΔεν καβανζονσες από βαρελοτα??? Κακός![]()
![]()
https://www.france24.com/en/live-ne...-powder-shortage-to-supply-shells-for-ukraineΚαλημέρα παιδιά έχει μάθει κανείς τπτ θα γίνει με πυριτιδες θα φέρουν τπτ?? Μετά το Πάσχα είχαν πει αλλά τπτ δεν βλέπω
Άμα βάλω μαύρη βλέπω να σκοτώνω τα πουλιά με το κλείστρο και όχι με τα σκάγια χαχα .
Το κλείστρο κάνει πίσωΆμα βάλω μαύρη βλέπω να σκοτώνω τα πουλιά με το κλείστρο και όχι με τα σκάγια χαχα .
Από ότι φαίνεται οι πρώτες ύλες έχουν πάει όλες για τον πόλεμο, υποθέτω οτι θα συγκαταλέγεται και η νιτρογλυκερίνη, περίεργο μου φαίνεται να υπάρχει πλέον τέτοια μεγάλη εξάρτηση απο την Κίνα σε ένα τέτοιο ζήτημα, μήπως δεν είναι βιώσιμη η παραγωγή αυτών των υλικών σε μεγάλες ποσότητες στην ευρώπη ; Ποιός ξέρει; Όπως και να έχει ειναι δεδομένο οτι και φέτος θα υπάρχει έλλειψη.Αφού το πρόβλημα είναι η εύρεση Νιτοκυτταρίνης, γιατί δε προχωράνε σε παραγωγή διβασικών οπως Sipe & S4 που έχει σχεδόν 50% Νικτρογλυκερίνη, αλλά τουναντίον λένε ότι δεν θα τις ξαναπαράξουν ποτέ; Με τις διβασικές θα έκαναν οικονομία στην Νιτροκυτταρίνη.
Όχι μόνο φέτος ????Από ότι φαίνεται οι πρώτες ύλες έχουν πάει όλες για τον πόλεμο, υποθέτω οτι θα συγκαταλέγεται και η νιτρογλυκερίνη, περίεργο μου φαίνεται να υπάρχει πλέον τέτοια μεγάλη εξάρτηση απο την Κίνα σε ένα τέτοιο ζήτημα, μήπως δεν είναι βιώσιμη η παραγωγή αυτών των υλικών σε μεγάλες ποσότητες στην ευρώπη ; Ποιός ξέρει; Όπως και να έχει ειναι δεδομένο οτι και φέτος θα υπάρχει έλλειψη.
Άρα αν το ΝΑΤΟ πάει σε πόλεμο με την Κίνα, η Κίνα θα πρέπει να μας προμηθεύει με υλικά για να φτιάχνουμε την πυρίτιδα μας εναντίον τους ώστε να είναι fair play ο πόλεμος. Ελπίζω οι Κινέζοι να είναι τίμιοι και να μη μας αδικήσουν στον πόλεμο.Από ότι φαίνεται οι πρώτες ύλες έχουν πάει όλες για τον πόλεμο, υποθέτω οτι θα συγκαταλέγεται και η νιτρογλυκερίνη, περίεργο μου φαίνεται να υπάρχει πλέον τέτοια μεγάλη εξάρτηση απο την Κίνα σε ένα τέτοιο ζήτημα, μήπως δεν είναι βιώσιμη η παραγωγή αυτών των υλικών σε μεγάλες ποσότητες στην ευρώπη ; Ποιός ξέρει; Όπως και να έχει ειναι δεδομένο οτι και φέτος θα υπάρχει έλλειψη.
Για εμάς που θέλουμε μικροποσότητες δεν ξέρω αν θα ξανανοίξει η αγορά.Όχι μόνο φέτος ????
Εάν ισχύσει αυτό ιδιογομωση τέλος... εκτός εάν ανοίξει κανένας λάθρα δρόμος που το θεωρώ πιθανό μόλις τελειώσει ο Βλαδίμηρος με τους Ουκρανούς!Για εμάς που θέλουμε μικροποσότητες δεν ξέρω αν θα ξανανοίξει η αγορά.
Για τις βιομηχανίες φυσιγγίων είναι αλλιώς
Ο μόνος λόγος να μην ισχύσει είναι η μείωση τής πελατείας...εγώ για παράδειγμα θα κόψω την κατανάλωση σε σκοπευτήριο (ήδη έχω αρχίσει να το κάνω)και ενδεχομένως να περιορίσω το κυνήγι τσίχλας η και να το κόψω ακόμα,και να αντικατασταθεί από φασα μπεκάτσα λαγό ώστε να διαρκέσουν τά λίγα υλικά που έχω όσο γίνεται περισσότερο!Πες μου για ποιον λόγο να ΜΗΝ ισχύσει.
Για λαθραία εισαγωγή το βλέπω απίθανο.
Και ο λόγος είναι ότι οποίο κατάστημα ήταν λίγο πιο 'χαλαρο' όπως είδες το έκλεισαν και τους πήγαν δεμένους χειροπόδαρα.
Εννοείται ότι εύχομαι να βγω λάθος.