Κυνηγετικές Πυρίτιδες Αρχείο

Status
Not open for further replies.
ΜG2 ένα κλικ πάνω από την 36αρα και το κυριότερο σταθερότατες.
Φέτος άλλαξε λέει και είναι ποιο προοδευτική , φέτος άλλαξε κοπή και θέλει άλλο καψούλια και τρίχες κατσαρές. Η MB είναι σίγουρες και σταθερές και δεν κολονουν.

ΜΒ 32 καλοκαιρι με ζεστη εχω το σεταπ με 686 καψουλι καλυκα κομενω στα 68,50 , 1,65 χ32 με GT 21 συγερωτηρα , κλεισμενο με 5 σταδια και κλεισμενο στα 56,50 οχταστερο , η εσαστερο , και τον χειμωνα , τα ιδιο , μονο που αλαζω ειναι το καψουλι , η cx2000 η 616 , απο 7αρια μεχρη 9αρια νουμερο σκαγιων

Τι γνώμη έχετε για την (Πολωνικής καταγωγής) αν δν κάνω λάθος,πυρίτιδα Kuropatwa...;;
Αν κάποιος την έχει δουλέψει παλιότερα τη γνώμη έχει σχηματίσει.....;;
Είναι ιδανική για ζεστό καιρό ή αντέχει να ριχτεί και με κρύο...;;;
Από πόσα γραμμάρια σκάγια έως πόσα μπορεί να ριχτεί;;;
Και με τη δοσολογία....;;; :)
Cheddite 12/70/12 cx2000 kuropatwa 1.7x32 n.9 aquila 22 η Ηλιόπουλος 22 κλείσιμο στα 57.8-58 το δουλεύω 3 χρόνια κι είμαι πολύ ευχαριστημένος.στην αρχή το έφτιαχνα στο 1.75 με 686 αλλά είδα καλύτερες καταβολές με το 1.7 και cx2000...

Cheddite 12/70/12 cx2000 kuropatwa 1.7x32 n.9 aquila 22 η Ηλιόπουλος 22 κλείσιμο στα 57.8-58 το δουλεύω 3 χρόνια κι είμαι πολύ ευχαριστημένος.στην αρχή το έφτιαχνα στο 1.75 με 686 αλλά είδα καλύτερες καταβολές με το 1.7 και cx2000...
Ευχαριστώ Βαγγέλη

Kαλησπερα σε όλους , καθώς έψαχνα καινούργια φυσίγγια έβλεπα τα χαρακτηριστικα τους . Αυτό που σίγουρα δεν είμαι γνώστης είναι οι τύποι της πυρίτιδας. Σύμφωνα με αυτά που διάβασα κατέληξα οτι με τα δεδομένα που κυνηγάω πάπιες σε υγρασία και κρύο (βαλτους , ποταμια) οι καταλυροτεροι τύποι είναι οι παρακάτω . Ξαναλέω σύμφωνα με αυτα που διάβασα , μπορεί να είναι και εντελώς ακατάλληλες . Για αυτό λοιπόν μπορείτε να μου πείτε αν όντως ειναι καλές αυτές για τις συνθήκες που ανέφερα?

M92S - για κρύο και έντονα καιρικά φαινόμενα
MBx36 - για εποχή Οκτώβριο Νοέμβριο και μισα Δεκεμβρίου
PSB-2 απο Σεπτέμβρη μεχρι νοεμβριο
εισαι ιδιογομωτης?ολες δουλευουν για της συνθηκες που θες αναλογα το στησιμο που μπορεις να κανεις.αμα θες του εμποριου βρες φυσιγγι με m92s γιατι αναγκαστηκα θα το εχουν κανει δυνατο και θα μεινεις ικανοποιημενος.γενικα παντως και η 3 δουλευουν εξαιρετικα.

Λόγο του ότι ανέφερε πριν ο @nikos smprk την πυρίτιδα SOKOL τη γνώμη έχετε εσείς οι παλιοί μπαρουτοκαπνισμένοι ιδιογομωτές για αυτές τις δίδυμες πυρίτιδες...;;;
Γέμιζε και ο πατέρας μου παλιά με Sokol Πολωνίας π.χ. κ θυμάμαι μέχρι πρότεινος να μου λέει καλά λόγια....ακόμη ακόμη και ένας πρώιν κυνηγός (γειτονάς μου) που γέμιζε με αυτή, ακόμα πίνει νερό στο όνομά της..!!

Θυμάστε πληροφορίες για αυτές...;;
Λητουργούσαν καλά σε κρύο ή ήταν παντός καιρού..;;;;

Λόγο του ότι ανέφερε πριν ο @nikos smprk την πυρίτιδα SOKOL τη γνώμη έχετε εσείς οι παλιοί μπαρουτοκαπνισμένοι ιδιογομωτές για αυτές τις δίδυμες πυρίτιδες...;;;
Γέμιζε και ο πατέρας μου παλιά με Sokol Πολωνίας π.χ. κ θυμάμαι μέχρι πρότεινος να μου λέει καλά λόγια....ακόμη ακόμη και ένας πρώιν κυνηγός (γειτονάς μου) που γέμιζε με αυτή, ακόμα πίνει νερό στο όνομά της..!!

Θυμάστε πληροφορίες για αυτές...;;
Λητουργούσαν καλά σε κρύο ή ήταν παντός καιρού..;;;;
Κώστα θρυλική η σοκολ .........φοβερά φυσίγγια ......... πέρδικες,φάσες,πάπια,δε χάριζε ........έχω ρίξει άπειρα φυσίγγια από 32 ως 34γραμμαρια με Πολωνιας και 33-33,5-35με την kuropatva!!!!!! Τσάντης,Γρήγορατος,biana,hercules,Μαπακής οι κατασκευαστές.........

Θυμάσαι δοσολογίες....;; :oops:
Παλιά τις φόρτωναν δηλαδή κάργα αυτές Βαγγέλη..;;
Θυμάμαι δύο Η μία ήταν 1.70Χ32 και η άλλη 1,85Χ33,5 Μαύρος θάνατος!!!!!!! Με συγκεντρωτηρα και αστεροειδες κλείσιμο........ Όλες οι πυρίτιδας παλιότερα ηταν περισσότερο ελαστικές και ειδικά με μάλλινη (επειδή δεν υπήρχαν Κουβέιτ) περνάν πολύ φόρτωμα........ Σκέψου ότι ρελιαστο jk6 με μάλλινη και ρελι γέμιζα 2,10Χ34 για κρύο 2,20Χ33 και 2,00Χ38γραμμαρια, με χαρτάκι,μάλλινη και 4χιλιοστα φελο και ρελι με χαρτονακι αλλά σκληρό δεν βρίσκω τέτοια τώρα......... Παραπλήσια γομωση είχε και η Α1 ........ Βεββαια δεν υπήρχαν και τα σημερινά μεσα και η πληροφόρηση και έχω αρκουμουνα στις οδηγίες του κατασκευαστή και στα κυνηγετικά περιοδικά......... Ο παππούς μου που με έκανε κυνηγο από πολύ μικρό .......είχε άλλη φιλοσοφία.......μιάμιση φορά την αναλογία σε πυρίτιδα και σκάγια ........ μπουρλοτιέρης.......χόρτασε με σκάγια να σε χορτάσω κυνήγι έλεγε........δεν έχει ανάγκη Βαγγέλη,κοίτα κλειδιά που έχει...........Παρ όλα αυτά δεν ανατιναχτικαμε......... Γέμιζε περισσότερο με mullirite.......2,20X όσα σκάγια πάρει........έκανε πατέντες με πίτουρο αντί για τάπα μάλλινη.......... Τα παπιά πάντως τα έφερνε σε καρότσι από τη λίμνη..........

Last edited:
Καλησπέρα!. Δεν γνωρίζω εάν είναι το σωστό topic, αλλά θα το γράψω εδώ!. Σήμερα άνοιξα 3 φυσίγγια Ιταλικής εταιρίας (το όνομα δεν το αναφέρω για ευνόητους λόγους) διαφορετικά σε νούμερο (8&9) και σε ονομασία με 32 και 30,5 γραμ σκάγια!. Δεν μπορώ όμως να καταλάβω ποια πυρίτιδα έχουν, είναι η ίδια όπως την βλέπω, το χρώμα της είναι περίπου μεταξύ μπλέ και γκρί? είναι σιέλ με ένα τόνο του γκρί? πάντως είναι μικρά τετράγωνα κομμάτια!. Θα την ανέβαζα στο Forum αλλά δεν ξέρω πώς ανεβαίνουν οι φωτογραφίες!. Εάν γνωρίζει κάποιος....

Καλησπέρα!. Δεν γνωρίζω εάν είναι το σωστό topic, αλλά θα το γράψω εδώ!. Σήμερα άνοιξα 3 φυσίγγια Ιταλικής εταιρίας (το όνομα δεν το αναφέρω για ευνόητους λόγους) διαφορετικά σε νούμερο (8&9) και σε ονομασία με 32 και 30,5 γραμ σκάγια!. Δεν μπορώ όμως να καταλάβω ποια πυρίτιδα έχουν, είναι η ίδια όπως την βλέπω, το χρώμα της είναι περίπου μεταξύ μπλέ και γκρί? είναι σιέλ με ένα τόνο του γκρί? πάντως είναι μικρά τετράγωνα κομμάτια!. Θα την ανέβαζα στο Forum αλλά δεν ξέρω πώς ανεβαίνουν οι φωτογραφίες!. Εάν γνωρίζει κάποιος....
Οπως πηγαινεις και γραφεις το μηνυμα λιγο πιο κατω δειχνει ενα συνδετηρα και γραφει Attach files πατα επανω και θα μπεις στα αρχεια του κινητου σου ή του υπολογιστη σου οπου και θα διαλεξεις οποια θες (αν θυμαμαι καλα μεχρι 5 φωτο)! Πηγαινε στις παρουσιασεις φυσιγγιων να τα βαλεις...

Τη γνώμη έχετε για την πυρίτιδα Α0...;;;
Όσοι τι γεμίζεται έχετε παρητηρήσει καλύτερα αποτελέσματα στο κρύο ή την υγρασία..;;;;
Επίσης σηκώνει εύκολα bar αν την πατήσεις....;;;;
Σας ρωτάω επιδεί πείρα 250gr τις προάλλες για δοκιμή.... .sarcastic. ...(τη SIPE δν την αλλάζω βέβαια)....my man.

Status
Not open for further replies.
Back