Κυνηγετικές Πυρίτιδες Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μύλος έγινε πάλι η συζήτηση!!!
Δεν χρειάζονται προσωπικές αντιπαραθεσεις...
Όλοι έχουμε την ιστορία μάς...την κρατάμε και αν κερδίσουμε και κάτιτι απο την εμπειρία που μάς έδωσε...Καλό είναι...

Κάθομαι και συζητάω με την 12χρονη κόρη μου και ακούω με μεγάλη προσοχή τις σκέψεις τής...
Καθημερινά ζύγιζω αυτα που ακούω και βλέπω και αναθεωρώ πράγματα...θα ήμουν ηλίθιος αν δεν το κάνα (για μενα αναφέρομαι, δεν υπονοώ κάτι για κανέναν)

Συζητάμε (πολιτισμένα)...σεβομαστε την αποψη του άλλου...προβληματιζόμαστε με την αντίθετη άποψη...κρατάμε αυτά που νομίζουμε σωστά...

Κρίμα είναι να (ξανά) χαλάμε το κλίμα...
Εγω ξερω το εξης
Αυστηρα για τον κοσμο που περνεη μονο αγοραστα φυσιγγια και δεν εχει παρα μονο γενικες γνωσεις ιδιογομωσης
Παλια το κοστος φυσιγγιων δεν ηταν τοσο μεγαλο για μα σε αποτρεπει απο δοκιμες.επερνες δοκιμαζες δεν σου ηταν φυσιγγι καλο το αφηνες στην ακρη και επερνες αλλο
Πηγαινε για γαμους
Τα θηραματα ηταν πολλα το ιδιο και οι ευκαιριες
Εαν καποιο φυσιγγι σου εκοβε καλα σε συγκεκριμενο καιρο το εβαζες μονο εκει
Ειχες δηλαδη το χειμωνιατικο και το καλοκαιρινο καη αναλογα το θηραμα σου ειχες μια γκαμα φυσιγγιων να σε καλυπτουν

Παμε στο σημερα
Μεγαλη γκαμα φυσιγγιων πολλες πληροφοριες μεγαλο το κοστος τους και λιγα τα θηραματα και οι ευκαιριες

Υπαρχει λοιπον τροπος Κυριως σε οτι αφορα τα 34-36+ γραμαρια
Που τα ριχνουμε σε ευγενη θηραματα(και τι δεν ειναι ευγενες θηραμα πλεον σημερα)
Καποιος χωρις να ανοιξει φυσιγγι
Γνωριζοντας μονο την πυριτιδα και το βαρος σκαγιων και την εμφραξη)
Να γνωριζει εαν θα του παει καλα στις πληστες συνθηκες;
Ωστε να αποφυγει αστοχες αγορες;

Ξερω ρωταω κατι πολυ δυσκολο
Αλλα ας πουμε με απλα λογια
Τι μας κανει να αγορασουμε ενα φυσιγγι με βαση τα πιο πανω;

Εγώ πιστεύω ότι ότι μπαρούτι και να είναι, όσα γραμμάρια και να είναι από 24 έως 52 άμα δεν το δοκιμάσουμε για εκεί που θέλουμε δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα, είναι όλα γενικά πολύ ρευστά.

Εγω ξερω το εξης
Αυστηρα για τον κοσμο που περνεη μονο αγοραστα φυσιγγια και δεν εχει παρα μονο γενικες γνωσεις ιδιογομωσης
Παλια το κοστος φυσιγγιων δεν ηταν τοσο μεγαλο για μα σε αποτρεπει απο δοκιμες.επερνες δοκιμαζες δεν σου ηταν φυσιγγι καλο το αφηνες στην ακρη και επερνες αλλο
Πηγαινε για γαμους
Ειχες δηλαδη το χειμωνιατικο και το καλοκαιρινο καη αναλογα το θηραμα σου ειχες μια γκαμα φυσιγγιων να σε καλυπτουν

Παμε στο σημερα
Μεγαλη γκαμα φυσιγγιων πολλες πληροφοριες μεγαλο το κοστος τους και λιγα τα θηραματα και οι ευκαιριες

Που τα ριχνουμε σε ευγενη θηραματα(και τι δεν ειναι ευγενες θηραμα πλεον σημερα)

Καταρχήν εμπιστεύεσαι φυσίγγια που έχεις ρίξει και σου "πάνε"...
Σε καινούρια αγορά τσεκάρεις για αλλαγές και εαν υπάρχουν...αναγκαστικά ξαναδοκιμάζεις...

Σε φυσίγγι που αγοράζεις για πρώτη φορά...ελέγχεις μάκροσκοπικά για την ποιότητα και την ομοιομορφία του φυσιγγίου (κλείσιμο, πάτημα συγκεντρωτήρα κ.λ.π)..."σφάζεις" και κανένα να τσεκάρεις τα εσώψυχα του...
Δοκιμάζεις εννοείται συγκέντρωση-διατρηση και κατόπιν σε θήραμα...
Και αν όλα πάνε καλά παίρνεις όσο μεγαλύτερη ποσότητα μπορείς από την ίδια παρτίδα...

Δυστυχώς...χωρίς δοκιμές...τίποτα δεν είναι δεδομένο...

Εγω ξερω το εξης
Πηγαινε για γαμους

Παμε στο σημερα

Στην θέση αυτή έχουν βρεθεί όλοι και αυτοί που τώρα γεμίζουν,η πρώτη μου επιλογή θα ήταν ένα φυσίγγι που δεν θα χρειάζεται να προσαρμοστώ εγώ επάνω του ανεξάρτητα από τα γρ αυτό που στις συνήθεις απόστασεις με βοηθάει να είμαι πάνω στο θήραμα με προσκοπευση οικία στον τρόπο που ρίχνω, τώρα για ποιο δύσκολους καιρούς θα πήγαινα σε κάτι που το καλοκαίρι πχ το είχα δοκιμάσει και μου σκορπούσε πάλι όμως έχοντας ως γνώμονα να τεργιαζουμε ανεξάρτητα από γρ ,στοκαρεις έναν σεβαστό αριθμό και από τα δύο και προσπαθείς όσο το δυνατόν να τα συνηθίσεις.

Ελάττωσε τις ταινίες.
Αυτά που ακούς από το τηλέφωνο τα έχω ζήσει.
Και στο φινάλε για λειόκανο cal12 γράφουμε, όχι για μασούρια στο λατομείο.
Δεν θα βγαλεις ακρη φιλε αυτος ξερει και εχει δει τα παντα πανω στο κυνηγι μαλον με μπολικο LSD !!! Γιατι αμφηβαλω αν πηγαινει πουθενα για κυνηγι !!

Εγώ πιστεύω ότι ότι μπαρούτι και να είναι, όσα γραμμάρια και να είναι από 24 έως 52 άμα δεν το δοκιμάσουμε για εκεί που θέλουμε δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα, είναι όλα γενικά πολύ ρευστά.
Με τα διβασικα μπαρουτια έχεις ελάχιστες πιθανότητες να φας φόλα σε νορμάλ γρ.

Πολλά εμπορικά κυκλοφορούσαν με τέκνα και κρεμούσαν στο νησί ,το στήσιμο είναι Γιάννη που κάνει την διαφορά. όπως λένε τα παιδιά ποιο πάνω ,έχουν μια σταθερότητα αυτά με διβασικη αλλά όταν έρθει η ώρα τους και αυτά παραδίδουν.γνωμη μου είναι πως ότι και να δουλέψεις στα δύσκολα θέλεις μπαρ ,τα 650 είναι λίγα ,τα όπλα αντέχουν πολλά παραπάνω .
Νησι- υγρασία - θέλεις μπαρ ! Σωστός

Έλα στη πραγματικοτητα γιατί απέχεις δυστυχώς.Αυτη είναι η διαφορά ότι εγώ τα έχω δει στη πράξη εσύ σε ταινία δε χρειάζεστε κάτι άλλο και στη ταινία μάλλον είναι και λάθος αυτού που έχεις δει εγώ δε έχω δει την ίδια ούτε σε ταινία το έχω δει το έχω δει το 1998 από κοντά καταλαβαίνεις λοιπόν ποιος είναι του σινεμά .Καλή συνέχεια

Ευτυχως που υπαρχεις και ΕΣΥ !!! :cool:
Τσαμπα χαλας φαια ουσια ομως....Υπαρχουν και ανεπιδεκτοι μαθησεως .....αυτο το γνωριζεις !!!;)

26 Αυγούστου θα έρθουν οι πρώτες πυρίτιδες. Μέσα στο Σεπτέμβριο κι άλλες. Εμένα έτσι με πληροφόρησαν.
Τώρα αν μου είπαν μπαρούφες θα δούμε, 20 μέρες έμειναν.
Εγώ πάντως άδεια ΔΕ βγάζω αν δεν έρθουν πυρίτιδες αβέρτα, όχι μια-δυο.

Status
Not open for further replies.
Back