Εγω ξερω το εξηςΜύλος έγινε πάλι η συζήτηση!!!
Δεν χρειάζονται προσωπικές αντιπαραθεσεις...
Όλοι έχουμε την ιστορία μάς...την κρατάμε και αν κερδίσουμε και κάτιτι απο την εμπειρία που μάς έδωσε...Καλό είναι...
Κάθομαι και συζητάω με την 12χρονη κόρη μου και ακούω με μεγάλη προσοχή τις σκέψεις τής...
Καθημερινά ζύγιζω αυτα που ακούω και βλέπω και αναθεωρώ πράγματα...θα ήμουν ηλίθιος αν δεν το κάνα (για μενα αναφέρομαι, δεν υπονοώ κάτι για κανέναν)
Συζητάμε (πολιτισμένα)...σεβομαστε την αποψη του άλλου...προβληματιζόμαστε με την αντίθετη άποψη...κρατάμε αυτά που νομίζουμε σωστά...
Κρίμα είναι να (ξανά) χαλάμε το κλίμα...
Αυστηρα για τον κοσμο που περνεη μονο αγοραστα φυσιγγια και δεν εχει παρα μονο γενικες γνωσεις ιδιογομωσης
Παλια το κοστος φυσιγγιων δεν ηταν τοσο μεγαλο για μα σε αποτρεπει απο δοκιμες.επερνες δοκιμαζες δεν σου ηταν φυσιγγι καλο το αφηνες στην ακρη και επερνες αλλο
Πηγαινε για γαμους
Τα θηραματα ηταν πολλα το ιδιο και οι ευκαιριες
Εαν καποιο φυσιγγι σου εκοβε καλα σε συγκεκριμενο καιρο το εβαζες μονο εκει
Ειχες δηλαδη το χειμωνιατικο και το καλοκαιρινο καη αναλογα το θηραμα σου ειχες μια γκαμα φυσιγγιων να σε καλυπτουν
Παμε στο σημερα
Μεγαλη γκαμα φυσιγγιων πολλες πληροφοριες μεγαλο το κοστος τους και λιγα τα θηραματα και οι ευκαιριες
Υπαρχει λοιπον τροπος Κυριως σε οτι αφορα τα 34-36+ γραμαρια
Που τα ριχνουμε σε ευγενη θηραματα(και τι δεν ειναι ευγενες θηραμα πλεον σημερα)
Καποιος χωρις να ανοιξει φυσιγγι
Γνωριζοντας μονο την πυριτιδα και το βαρος σκαγιων και την εμφραξη)
Να γνωριζει εαν θα του παει καλα στις πληστες συνθηκες;
Ωστε να αποφυγει αστοχες αγορες;
Ξερω ρωταω κατι πολυ δυσκολο
Αλλα ας πουμε με απλα λογια
Τι μας κανει να αγορασουμε ενα φυσιγγι με βαση τα πιο πανω;