Κυνηγετικές Πυρίτιδες Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Την εχετε δοκιμάσει αξίζει??Γτ θυραμα είναι αυτή για τσίχλα?
Πολύ ευκολοδούλευτη, καθόλου ιδιότροπη, καλή συνεργασία με ογκομετρικά, ιδανική για κάποιον που ξεκινάει και σταθερή από τη δικιά μου εμπειρία.
Τσιχλοπυρίτιδα.

Εχω ακουσει οτι ειναι η Α1 σε αλλο χρωμα........ Την βγαζει η nobel sport για λογαριασμο της cheditte........
ΕΧει τα ιδια setup με την Α1.. ...
Δεν γνωριζω τι ισχυει.........
Ας απαντησουν εκεινοι που γνωριζουν.....
Όχι δεν έχουν σχέση

Πολύ ευκολοδούλευτη, καθόλου ιδιότροπη, καλή συνεργασία με ογκομετρικά, ιδανική για κάποιον που ξεκινάει και σταθερή από τη δικιά μου εμπειρία.
Τσιχλοπυρίτιδα.
Σύμφωνο με 1000 ...η ποιο σταθερή από λοτ σε Λοτ από τα φυηνομπαρουτα

Εχω ακουσει οτι ειναι η Α1 σε αλλο χρωμα........ Την βγαζει η nobel sport για λογαριασμο της cheditte........
Χαρακτηριστικά πιο γρήγορη η Aquila,τουλάχιστον στα στησίματα που την είχα δοκιμάσει(ίδιο φορτίο).

Χαρακτηριστικά πιο γρήγορη η Aquila,τουλάχιστον στα στησίματα που την είχα δοκιμάσει(ίδιο φορτίο).
Ποιο γρηγορη η Aquila, διοτι ειναι λιγοτερο ελαστικη απο την Α1 κ αν την ζωρισεις με σκληρα βυσματα, πατημα η φορτωμα στη γόμωση, τοτε νευριαζει...θεωρώ.....;)

Ακριβώς όπως τα λες είναι.

Πόσοι βγήκαν τρελοί???? Από αυτούς. Αστο
Και το ωραίο αυτή που βγήκαν τρελοί, κάποιοι είχαν την γνώση, να γεμίζουν 3,5 άρια. Αλλά εκεί, όχι δεν ξέρουν, δεν έχουν πάει σχολείο, είναι τρελοί. Τι να πεις.

Υπάρχουν 4 Aquila και 2 Α1.
Δεν νομίζω ότι έχουν σχέση οι πυρίτιδες.

Gm3 και granular είναι η ίδια πυρίτιδα.
Μήπως τις μπερδεύεις με αυτές ή την Α1 της vectan με την Α1 της NSI ... H Vectan αγοράστηκε από την NSI, η cheddite δεν νομίζω.

Υπάρχουν 4 Aquila και 2 Α1.
Δεν νομίζω ότι έχουν σχέση οι πυρίτιδες.

Gm3 και granular είναι η ίδια πυρίτιδα.
Μήπως τις μπερδεύεις με αυτές ή την Α1 της vectan με την Α1 της NSI ... H Vectan αγοράστηκε από την NSI, η cheddite δεν νομίζω.
Ερωτηση κανω προς τους γνωριζοντες........
Δεν μπερδευω κατι........
Εχει γραφτει και εδω μεσα οτι η cheditte δεν παραγει πυριτιδες.........
Τις παραγει για λογαριασμο της η nobel sport .........
Γι αυτο λενε καποιοι πως η granular ειναι gm3 και η aguilla A1 η drago d20 κλπ...
Προσωπικα δεν ξερω αν ισχυει κατι απο αυτα.......

Ο Μιτσομπενελας ηξερε τι ελεγε, αλλα καποιος ΥΠΕΡ-ιδιογομωτης γνωστός μεχρι πρώτινος, τον εβγαζε τρελο....

Aυτα προφανως για μενα τα λες.....Αλλά εγω ξερεις που τα γραφω ολα αυτα....
Και τα γραφω γιατι παντα μιλουσα και μιλαω με αποδειξεις και ΟΧΙ λογια του αερα !!!
Το ΥΠΕΡ κρατησε το για σενα....
Ωστοσο εαν μπορεσω και θυμηθω πως ανεβαζουν φωτο.... θα σου θυμησω ποιος ειμαι...

Εαν δεν μπορεσω να ανεβασω φωτο ''ΔΟΚΙΜΕΣ - ΔΙΑΤΡΗΣΗΣ -σελιδα 56 ...θα δεις ποιος ειμαι...

Attachments

• εικόνα_Viber_2023-11-05_12-42-48-525.jpg
    εικόνα_Viber_2023-11-05_12-42-48-525.jpg
    177 KB · Προβολές: 87
  • εικόνα_Viber_2024-08-19_14-50-13-172.jpg
    εικόνα_Viber_2024-08-19_14-50-13-172.jpg
    189,6 KB · Προβολές: 87
  • εικόνα_Viber_2024-08-19_14-51-01-613.jpg
    εικόνα_Viber_2024-08-19_14-51-01-613.jpg
    163,9 KB · Προβολές: 86
  • εικόνα_Viber_2024-08-19_14-51-11-425.jpg
    εικόνα_Viber_2024-08-19_14-51-11-425.jpg
    182 KB · Προβολές: 79
  • εικόνα_Viber_2024-08-19_14-51-56-174.jpg
    εικόνα_Viber_2024-08-19_14-51-56-174.jpg
    184,9 KB · Προβολές: 86
ΑΝΕΒΑΣΕ και καποιες δικες σου δοκιμες να τις καμαρωσουμε...κυρ. Κωστας μας.... !!!
Μπορεσα και ανεβασα και καποιες προσφατες...
Να θείε μας,....παρε μια επίκαιρη λόγο έναρξης αύριο, ιδια
"ΣΑΝ ΤΙΣ ΔΙΚΙΕΣ ΣΟΥ... 🙃
Screenshot_20240819-202806_Gallery.jpgScreenshot_20240819-202707_Gallery.jpg
Screenshot_20240819-195926_Gallery.jpg

Last edited:
Να θείε μας,....παρε μια επίκαιρη λόγο έναρξης αύριο, ιδια
"ΣΑΝ ΤΙΣ ΔΙΚΙΕΣ ΣΟΥ... 🙃
View attachment 90149View attachment 90150
View attachment 90148

Bρηκες ''αγιο''.....να αναψεις λαμπαδα...:D
Τα φυσιγγι που βγαζεις τα ξερω....εγω στα δοκιμαζα και τα μετραγα... Καπου εχω και καποιες αποτυπωσεις...
των φυσιγγιων σου...
Καμια σχεση με αυτο που ανεβασες...
Αυτο το 80 δεν καταλαβα τι ειναι...????
Δωσε σεταπ εαν δεν ''φοβασαι και εισαι σιγουρος γιάυτο που ανεβασες'' ...και εαν βγαλει αυτα που παρουσιασες...τοτε θα σε παραδεχτω !!!

Bρηκες ''αγιο''.....να αναψεις λαμπαδα...:D
Τα φυσιγγι που βγαζεις τα ξερω....εγω στα δοκιμαζα και τα μετραγα... Καπου εχω και καποιες αποτυπωσεις...
των φυσιγγιων σου...
Καμια σχεση με αυτο που ανεβασες...
Αυτο το 80 δεν καταλαβα τι ειναι...????
Δωσε σεταπ εαν δεν ''φοβασαι και εισαι σιγουρος γιάυτο που ανεβασες'' ...και εαν βγαλει αυτα που παρουσιασες...τοτε θα σε παραδεχτω !!!
Καποια μπορει να τα εχεις, απο κει κ μετα, δεν εχεις κανενα σεταπ μου...κι οσα σεταπ εχεις, τα εχεις κανει λογο αρκετου ελευθερου χρονου που δισθετεις, εγω, αν διαθεσω χρονο, θαδιξω πολλα, αλλα ΔΕΝ εχω ελευθερο χρονο....κ αυτο που βλεπεις παρακατω, ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ, οσο κ αν χτυπας το πισινο σου κατω....
Εχω κι αυτο, σου αρεσει...;;;

Screenshot_20240819-220412_Gallery.jpgScreenshot_20240819-220404_Gallery.jpgScreenshot_20240819-220429_Gallery.jpg

Μονος σου ελεγες ξανα κ ξανα, πως αν στρωσω κωλο κατω, βγαζω αγγελους, να καποιοι αγγελοι λοιπον, επιδη "με προκαλείς" αλλιως θα παρεμενα σιωπιλος κ ταπεινος...σεταπ ΔΕ βαζω...
Κι επιδη στα γραφω ηρεμα κ χωρις να θελω αντιπαραθεση, σκεψου οτι μπορει να ημουν ο εγγονός σου κ να μη συνεχιζεις να μου μιλας ετσι, αλλα εσυ εχεις ορεξη.....εγω σαν πιο σοφός, ΟΧΙ................καλα να εισαι κυρίως κι ας λες οτι θελεις...βερεσε τα ακουω...και μερικα μελοι εδω, ξερουν τι ανθρωπος ειμαι...
Καλο βραδυ κ.Νικο μας!!

Status
Not open for further replies.
Back