Αυτή κατά καιρούς είχε κάτι θέματα σταθερότητας. Για την άλλη δεν είχε ακουστή κατι
Πολύ ευκολοδούλευτη, καθόλου ιδιότροπη, καλή συνεργασία με ογκομετρικά, ιδανική για κάποιον που ξεκινάει και σταθερή από τη δικιά μου εμπειρία.Την εχετε δοκιμάσει αξίζει??Γτ θυραμα είναι αυτή για τσίχλα?
Όχι δεν έχουν σχέσηΕχω ακουσει οτι ειναι η Α1 σε αλλο χρωμα........ Την βγαζει η nobel sport για λογαριασμο της cheditte........
ΕΧει τα ιδια setup με την Α1.. ...
Δεν γνωριζω τι ισχυει.........
Ας απαντησουν εκεινοι που γνωριζουν.....
Ο μιτσομπενελας . Το έλεγε ....Και για την gm3 ακουγόταν.![]()
Σύμφωνο με 1000 ...η ποιο σταθερή από λοτ σε Λοτ από τα φυηνομπαρουταΠολύ ευκολοδούλευτη, καθόλου ιδιότροπη, καλή συνεργασία με ογκομετρικά, ιδανική για κάποιον που ξεκινάει και σταθερή από τη δικιά μου εμπειρία.
Τσιχλοπυρίτιδα.
Χαρακτηριστικά πιο γρήγορη η Aquila,τουλάχιστον στα στησίματα που την είχα δοκιμάσει(ίδιο φορτίο).Εχω ακουσει οτι ειναι η Α1 σε αλλο χρωμα........ Την βγαζει η nobel sport για λογαριασμο της cheditte........
Ο Μιτσομπενελας ηξερε τι ελεγε, αλλα καποιος ΥΠΕΡ-ιδιογομωτης γνωστός μεχρι πρώτινος, τον εβγαζε τρελο....Ο μιτσομπενελας . Το έλεγε ....
Ποιο γρηγορη η Aquila, διοτι ειναι λιγοτερο ελαστικη απο την Α1 κ αν την ζωρισεις με σκληρα βυσματα, πατημα η φορτωμα στη γόμωση, τοτε νευριαζει...θεωρώ.....Χαρακτηριστικά πιο γρήγορη η Aquila,τουλάχιστον στα στησίματα που την είχα δοκιμάσει(ίδιο φορτίο).
Ακριβώς όπως τα λες είναι.Εχω ακουσει οτι ειναι η Α1 σε αλλο χρωμα........ Την βγαζει η nobel sport για λογαριασμο της cheditte........
Δεν το νομίζω μ ακαρι η πληροφορίες μου να είναι λάθος.Εγώ ακούω ότι θα έρθουν μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου.
Πόσοι βγήκαν τρελοί???? Από αυτούς. ΑστοΟ Μιτσομπενελας ηξερε τι ελεγε, αλλα καποιος ΥΠΕΡ-ιδιογομωτης γνωστός μεχρι πρώτινος, τον εβγαζε τρελο....
Και το ωραίο αυτή που βγήκαν τρελοί, κάποιοι είχαν την γνώση, να γεμίζουν 3,5 άρια. Αλλά εκεί, όχι δεν ξέρουν, δεν έχουν πάει σχολείο, είναι τρελοί. Τι να πεις.Πόσοι βγήκαν τρελοί???? Από αυτούς. Αστο
Υπάρχουν 4 Aquila και 2 Α1.Εχω ακουσει οτι ειναι η Α1 σε αλλο χρωμα........ Την βγαζει η nobel sport για λογαριασμο της cheditte........
Ερωτηση κανω προς τους γνωριζοντες........Υπάρχουν 4 Aquila και 2 Α1.
Δεν νομίζω ότι έχουν σχέση οι πυρίτιδες.
Gm3 και granular είναι η ίδια πυρίτιδα.
Μήπως τις μπερδεύεις με αυτές ή την Α1 της vectan με την Α1 της NSI ... H Vectan αγοράστηκε από την NSI, η cheddite δεν νομίζω.
Ο Μιτσομπενελας ηξερε τι ελεγε, αλλα καποιος ΥΠΕΡ-ιδιογομωτης γνωστός μεχρι πρώτινος, τον εβγαζε τρελο....
ΘεόςΝα θείε μας,....παρε μια επίκαιρη λόγο έναρξης αύριο, ιδια
"ΣΑΝ ΤΙΣ ΔΙΚΙΕΣ ΣΟΥ...
View attachment 90149View attachment 90150
View attachment 90148
Να θείε μας,....παρε μια επίκαιρη λόγο έναρξης αύριο, ιδια
"ΣΑΝ ΤΙΣ ΔΙΚΙΕΣ ΣΟΥ...
View attachment 90149View attachment 90150
View attachment 90148
Καποια μπορει να τα εχεις, απο κει κ μετα, δεν εχεις κανενα σεταπ μου...κι οσα σεταπ εχεις, τα εχεις κανει λογο αρκετου ελευθερου χρονου που δισθετεις, εγω, αν διαθεσω χρονο, θαδιξω πολλα, αλλα ΔΕΝ εχω ελευθερο χρονο....κ αυτο που βλεπεις παρακατω, ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ, οσο κ αν χτυπας το πισινο σου κατω....Bρηκες ''αγιο''.....να αναψεις λαμπαδα...
Τα φυσιγγι που βγαζεις τα ξερω....εγω στα δοκιμαζα και τα μετραγα... Καπου εχω και καποιες αποτυπωσεις...
των φυσιγγιων σου...
Καμια σχεση με αυτο που ανεβασες...
Αυτο το 80 δεν καταλαβα τι ειναι...????
Δωσε σεταπ εαν δεν ''φοβασαι και εισαι σιγουρος γιάυτο που ανεβασες'' ...και εαν βγαλει αυτα που παρουσιασες...τοτε θα σε παραδεχτω !!!