Κυνηγετικές Πυρίτιδες Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μου είπαν από τον Λανάρα ότι μάλλον θα φέρει ο Μαυρούλης πυρίτιδες αλλά προτεραιότητα θα έχουν οι τοπικοι φασόν κατασκευαστές φυσιγγίων και ότι περισσέψει θα πάει για ιδιογομωτές. Δηλαδή με την αβεβαιότητα που υπάρχει στις εισαγωγές πυρίτιδας σιγά μην αφήσουν οι τοπικοί κατασκευαστές διαθέσιμη πυρίτιδα για τους ιδιογομωτές εκτός και αν φέρουν τόνους πυρίτιδας. Δύσκολα τα πράγματα.

Μου είπαν από τον Λανάρα ότι μάλλον θα φέρει ο Μαυρούλης πυρίτιδες αλλά προτεραιότητα θα έχουν οι τοπικοι φασόν κατασκευαστές φυσιγγίων και ότι περισσέψει θα πάει για ιδιογομωτές. Δηλαδή με την αβεβαιότητα που υπάρχει στις εισαγωγές πυρίτιδας σιγά μην αφήσουν οι τοπικοί κατασκευαστές διαθέσιμη πυρίτιδα για τους ιδιογομωτές εκτός και αν φέρουν τόνους πυρίτιδας. Δύσκολα τα πράγματα.
Δεν θα έρθουν .. ότι έρχεται τώρα θα κρατιέται από τους μεγάλους για τα δικά τους

Όσοι έχουν θέμα με τη καρδιά, σας παρακαλώ να μη το διαβάσετε!
@Thalis θέλω να φανείς δυνατός....
Οι υπόλοιποι του νομού Ηλείας...
Τι να πω????
Ζωή σε σάς!

https://www.protothema.gr/greece/ar...nato-tou-kai-anakalupsan-kanoniko-oplostasio/
305 κιλά πυρίτιδας .love.

Και εμείς ξεροσταλιάζουμε 🥹

Μπράβο του πάντως! Άξιος! Να ταφεί Δημοσία δαπάνη!

Όσοι έχουν θέμα με τη καρδιά, σας παρακαλώ να μη το διαβάσετε!
Αυτον ηθελα να τον εχω παππου.
Και φαινεται να ηταν νοικοκυρης, βλεπω τα οπλα σε βαλιτσες.
Επισης, ηταν προνοητικος και πηρε πυριτιδα να εχει στα γεραματα του...οχι σαν εμας.

Κυκλοφορήσε, Ιταλία μεριά, TECNA lot 2024 σε μισοκιλες εργοστασιακές συσκευασίες...
Τιμη γύρω στο 80αρι βέβαια, αλλά, δείχνει επάρκεια σε πολλά μαγαζιά...

Εδώ (μάλλον) όλα δείχνουν ότι η κρίση στις πυρίτιδες είναι περισσότερο τεχνιτή...αλλιώς θα υπήρχαν αντίστοιχες μισοκιλες συσκευασίες για ιδιογομωτές...

Εδώ (μάλλον) όλα δείχνουν ότι η κρίση στις πυρίτιδες είναι περισσότερο τεχνιτή...αλλιώς θα υπήρχαν αντίστοιχες μισοκιλες συσκευασίες για ιδιογομωτές...
Πιθανότατα,η κατάσταση είναι μια πολύ βολική πρόφαση για να χτυπηθεί η ιδιογομωση.

Πιθανότατα,η κατάσταση είναι μια πολύ βολική πρόφαση για να χτυπηθεί η ιδιογομωση.
Εκείνο που δεν καταλαβαίνω βρε Γιάννη...τόσο μεγάλο ποσοστό του κυνηγετικού πληθυσμού είναι οι ιδιογομωτές στην Ελλάδα;

Τόσο "ζημιά" κάνουν στο έτοιμο φυσίγγιο;

Εγώ πιστεύω ότι πουλώντας υλικά...και στην τιμή που τα δίνουν...πιο πολύ κέρδος έχουν, παρά το κόστος παραγωγής έτοιμου φυσίγγιου...

Δεν νομιζω οτι τους ενοχλει η ιδιογομωση σαν ιδιογομωση γεροντα

Απλα τεχνητα δημιουργουν καταστασεις που στρεβλωνουν την αγορα ωστε να καθιερωθουν πολυ μεγαλυτερες τιμες και να γινουν αποδεκτες.

Οταν σε αφηνουν να περιμενεις κατι πως και πως με τεχνητη ελειψη( μειωμενη ναι μεν παροχη πρωτης υλης αλλα τεχνητη μακροχρονη απουσια απο την αγορα) οταν σου παρουσιαστει δεν θα σκεφτεις πηρε πολυ πανω η τιμη
Θα πεις παρτο γιατι δεν ξερεις ποτε θα ξαναβρεις)

Οποταν θα ερθουν μειωμενες ποσοτητες
Θα παρουν πρωτα οι βιομηχανιες
Και οσο μεινει θα παει στους ιδιογομωτες με πολυ ψηλο κερδος

Αυτο δικαιολογει περαλληλα και την περαιτερω αυξηση στα ετοιμα φυσιγγια

Εκείνο που δεν καταλαβαίνω βρε Γιάννη...τόσο μεγάλο ποσοστό του κυνηγετικού πληθυσμού είναι οι ιδιογομωτές στην Ελλάδα;

Τόσο "ζημιά" κάνουν στο έτοιμο φυσίγγιο;

Εγώ πιστεύω ότι πουλώντας υλικά...και στην τιμή που τα δίνουν...πιο πολύ κέρδος έχουν, παρά το κόστος παραγωγής έτοιμου φυσίγγιου...
Η ιδιογομωση,όπως και άλλες δραστηριότητες που κάνουμε εμείς, οδηγεί σε γνωστικό επίπεδο.
Δεν είναι μόνο η αγορά πρώτων υλών.
Όταν πχ,κάποιος ιδιογομωτης,αρχίσει να μετράει ,να ζυγίζει και να φέρνει σε σύγκριση ένα εργοστασιακό με ένα ιδιογομωμενου φυσιγγι και να ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙ τα αποτελέσματα,συνήθως,δεν θα "κερδίζει"το εργοστασιακό.
Εν ολίγοις,χαλάει την πιάτσα.
Βάζει τους καταναλωτες η κάποιους από αυτούς στην διαδικασία αναζήτησης και σύγκρισης.
Δεν συμβαίνει καθ'ολοκληρια.
Αν γεμίζεις φυσίγγια,επαγγελματικά,θα ήθελες αυτό το "αγκάθι" ?
Στο κάτω κάτω,2-3 εισαγωγείς πρώτων υλών υπάρχουν στην Ελλάδα.
Θα πέσουν έξω αν σταματήσει η ιδιογομωση?

Όταν πχ,κάποιος ιδιογομωτης,αρχίσει να μετράει ,να ζυγίζει και να φέρνει σε σύγκριση ένα εργοστασιακό με ένα ιδιογομωμενου φυσιγγι και να ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙ τα αποτελέσματα
Και δεν φτάνει αυτό, κοινοποιεί και το "σφάξιμο" του εργοστασιακού με ότι αυτό συνεπάγεται. Τόσο μυαλό θέλει πια;;;;

Status
Not open for further replies.
Back