Καμια!!Εγώ υποστηρίζω ακράδαντα πως δν έχουν καμία διαφορά μεταξύ τους.
Καμια!!Εγώ υποστηρίζω ακράδαντα πως δν έχουν καμία διαφορά μεταξύ τους.
Καλημερα παιδια.Να προτιμησω αυθεντικη συσκευασια (ειναι λιγο ακριβοτερη) ή συσκευασμενη?![]()
Σιγουρα.Διαφορα εχεις δει Νικο?Tα 5ευρω επιπλεον στην τιμη της μπαρουτης .....στα 400 φυσιγγια που θα γεμισεις....νομιζω οτι
ειναι ενα ''τιποτα''.....ετσι το βλεπω εγω.....Εσυ αποφασιζεις....![]()
θελει να στειλουμ φωτοτυπια αστυν ταυτοτητα, και αδεια κατοχης κυν, οπλου? ετσι διαβασα στο idiogomosi.com...Tα 5ευρω επιπλεον στην τιμη της μπαρουτης .....στα 400 φυσιγγια που θα γεμισεις....νομιζω οτι
ειναι ενα ''τιποτα''.....ετσι το βλεπω εγω.....Εσυ αποφασιζεις....![]()
Ο φοβος φυλαει τα ερμα δηλαδη...Καμια αποδειξη υπαρχει?Ποτε δεν ξερεις.........![]()
Σιγουρα.Διαφορα εχεις δει Νικο?
θελει να στειλουμ φωτοτυπια αστυν ταυτοτητα, και αδεια κατοχης κυν, οπλου? ετσι διαβασα στο idiogomosi.com...
Ναι έτσι γίνετε...πάρε ένα κιλό σίπε οποια συσκευασία θες... Σε ότι αφορά το λοτ πιστεύω η σίπε είναι σταθερή πυρίτιδα,αλλά ούτως η άλλως θα κάνεις δοκιμές για να φτιάξεις αυτό που θες οπότε η λοτ του 19 η λοτ του 20 πάρεις το ίδιο κανει...θελει να στειλουμ φωτοτυπια αστυν ταυτοτητα, και αδεια κατοχης κυν, οπλου? ετσι διαβασα στο idiogomosi.com...
Ρε μανια με την Sipe!!!Αν πω ναι θα ειναι ψεματα....το ιδιο και αν πω οχι..... με λιγα λογια δεν την ''εψαξα'' σε αποδοση οσο επρεπε....
Με σιγουριά ομως σου λεω....οτι σφραγισμενη εχει αλλο ογκο. Να στο ''σπασω'' σε ψιλα για να το καταλαβεις
καλυτερα. Το αυθεντικο μετραρι της SIPE με την ΜΗ σφραγισμενη γεμιζει στο 1,5 γραμμαριο.
Στην σφαγισμενη γεμιζει στο 1,65 φιλε!!!!
Ρε μανια με την Sipe!!!
Καλησπέρα Νίκο! Αυτό σημαίνει ότι μιλάμε για άλλη πυρίτιδα....... Αφού δεν ταιριάζουν και τα διάφορα setup με την μία η την άλλη λόγω διαφορετικής ογκομετριας...... Πια από τις δύο ταιριάζει με την παλιά σε όγκο????? Μήπως αυτή που παίρνουμε χύμα είναι άλλο λοτ από αυτό που αναφέρεται στη συσκευασία????? Μήπως παλιότερο????? Διάβαζα ότι στην καινούργια είπε άλλαξε η κοπή,το μέγεθος των φυλιδιων. Αυτό εξηγεί τον διαφορετικό όγκο στην καινούργια,αλλά θα έπρεπε το ίδιο να συμβαίνει και με την χύμα. Δεν ξέρω ,σηκώνω τα χέρια ψηλά........Αν πω ναι θα ειναι ψεματα....το ιδιο και αν πω οχι..... με λιγα λογια δεν την ''εψαξα'' σε αποδοση οσο επρεπε....
Με σιγουριά ομως σου λεω....οτι σφραγισμενη εχει αλλο ογκο. Να στο ''σπασω'' σε ψιλα για να το καταλαβεις
καλυτερα. Το αυθεντικο μετραρι της SIPE με την ΜΗ σφραγισμενη γεμιζει στο 1,5 γραμμαριο.
Στην σφαγισμενη γεμιζει στο 1,65 φιλε!!!!
Τα βάρη γομωσης που με ενδιαφέρουν, τουλάχιστον για την ώρα, είναι από 30 έως 33-34!Για όλους τους καιρούς και όλα τα θηράματα ναι. Αλλά όχι για όλα τα βάρη γομώσεων! Όχι πάνω από 35 και με πολύ προσοχή τα36 γραμμάρια σε χοντρά σκάγια και ρελιαστό κλείσιμο. Και όχι για πολύ ελαφριά όπλα λόγο κλωτσιάς!
Και μαζί με την Τεκνα είσαι καλυμένος από 28 έως μάγκνουμ γομώσεις και σε όλα τα διαμετρήματα.
Καλησπέρα Νίκο! Αυτό σημαίνει ότι μιλάμε για άλλη πυρίτιδα....... Αφού δεν ταιριάζουν και τα διάφορα setup με την μία η την άλλη λόγω διαφορετικής ογκομετριας...... Πια από τις δύο ταιριάζει με την παλιά σε όγκο????? Μήπως αυτή που παίρνουμε χύμα είναι άλλο λοτ από αυτό που αναφέρεται στη συσκευασία????? Μήπως παλιότερο????? Διάβαζα ότι στην καινούργια είπε άλλαξε η κοπή,το μέγεθος των φυλιδιων. Αυτό εξηγεί τον διαφορετικό όγκο στην καινούργια,αλλά θα έπρεπε το ίδιο να συμβαίνει και με την χύμα. Δεν ξέρω ,σηκώνω τα χέρια ψηλά........
Σκέφτομαι να πάρω μια πυρίτιδα για 28 έως 30 γραμμαρια .Ποια προτείνετε; Κατά προτίμηση μονοβασικη....
Υπαρχει διαθέσιμη Νίκο ξέρεις; Τι έχεις δει στα σεταπ σου; Εύκολη η δύσκολη;Στρατο θα επαιρνα την ΑS φιλε.