Κυνηγετικές Πυρίτιδες Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Από αυτές που είπες νομίζω η Α1 θα σε καλύψει στα 30 εως 33 γρ. Δε ξέρω αν στήνεται στα 28 γιατί δεν την έχω δοκιμάσει εκεί.
Και θα είναι μια χαρά κυνηγετικές γομωσεις φιλικές. ;)
Στα 28γρ η Α1 με σπαρκ δηνη ρεστα

Έχω 5 πυρίτιδες Τόλη....η Α1 κ η Aquila είναι σε parking αναμονής....τις πείρα από σπόντα.
Κυρίως όμως δουλεύω τη Sipe,τη GP
Πρόσφατα πήρα κ τη CH6 που είναι νέα στα χέρια μου και την ψάχνω λίγο
σιγά-σιγά και ίσως γίνει ο αντικαταστάτη της GP διότι ο Κένταυρος ΔΕΝ....:rolleyes::rolleyes:

Καλημερα Κωστή μου!!! Αυτη η CH6 που εχεις.....ειναι πολυ καλη μπαρουτι. Αντικατεστησε την jk6 την
δουλευει ενας πολυ καλος μου φιλος.....και βγαζει απιστευτες τουφεκιες.....μου εχει ''βγαλει'' τα ματια με τις
δοκιμες του....την δουλευει με τις δοσολογιες της jk6 ( αν θυμαμαι καλα ).....εαν θελεις σεταπ δοκιμασμενα
πες μου....να τον ρωτησω και να σου δωσω φιλε!!! ;)

Στα 28γρ η Α1 με σπαρκ δηνη ρεστα

Καλημερα κουζουλε.....και την παναγιά διπλα σου....και για τις ταρζανιές που κανεις.....γιατι εσυ ακομα κάνεις!!!
Ακου....εχω ασπρα μαλλια.....αλλα και τα δικα σου γκριζάρισαν......λοιπον.....τα σεταπ δεν ειναι κρατικα
μυστικα.....τι θα κανουμε....θα τα παρουμε μαζι μας στον ταφο.....δινε σεταπ στον κοσμο ( ασφαλη ) για να
βοηθησεις.....να μην εχουν οι καινουργιοι ιδιογομωτες τις ιδιες αγωνιες που ειχαμε εμεις οταν δοκιμαζαμε
σεταπ. Αυτα.....απο εναν καλο σου φιλο!!!! :)

Καλημερα Κωστή μου!!! Αυτη η CH6 που εχεις.....ειναι πολυ καλη μπαρουτι. Αντικατεστησε την jk6 την
δουλευει ενας πολυ καλος μου φιλος.....και βγαζει απιστευτες τουφεκιες.....μου εχει ''βγαλει'' τα ματια με τις
δοκιμες του....την δουλευει με τις δοσολογιες της jk6 ( αν θυμαμαι καλα ).....εαν θελεις σεταπ δοκιμασμενα
Εκεί έχω σκοπό να την δοκιμάσω Νικόλα...;)
Με τις δοσολογίες της JK6 έχω σκοπό να την πάω...;)
Βέβαια ακόμη δν βρείκα ελεύθερο χρόνο να την επεξεργαστώ καλά, αλλά θα την βρω.
Αν δυσολευτώ κάπου, θα σου πω.
Ως τώρα έχω σετάρη 1 διασποράς για μπεκάτσα με έλικα που θεού θέλοντος θέλω να το ρίξω στη μπεκάτσα και ένα setup στα 31gr με Νο:8,5 που με 3* στα 30m τρύπησε ένα μεταλλικό τενεκέ πέρα της συγκέντρωσης που είχε.....:oops::oops:

Εκεί έχω σκοπό να την δοκιμάσω Νικόλα...;)
Με τις δοσολογίες της JK6 έχω σκοπό να την πάω...;)
Βέβαια ακόμη δν βρείκα ελεύθερο χρόνο να την επεξεργαστώ καλά, αλλά θα την βρω.
Αν δυσολευτώ κάπου, θα σου πω.
Ως τώρα έχω σετάρη 1 διασποράς για μπεκάτσα με έλικα που θεού θέλοντος θέλω να το ρίξω στη μπεκάτσα και ένα setup στα 31gr με Νο:8,5 που με 3* στα 30m τρύπησε ένα μεταλλικό τενεκέ πέρα της συγκέντρωσης που είχε.....:oops::oops:

Οτι χρειαστεις σφύρα κλεφτικα.....ειναι πολυ καλο παιδι ...πρωτα απ'ολα....και πολυ καλος ιδιογομωτης οτι τον
ρωτησουμε θα μας το πει φιλε!!! :)

ΑL, GP, F2 ειναι υλικα αρκετα προσεγμενα και σταθερα στο χρονο. Μετανοιωνω που δε φορτωσα οταν μπορουσα, να εχω. Τελος παντων, ευχομαι καποια στιγμη να ξεκολλησουν οι ειαγωγεις απο τις ομολογουμενως καλες πυριτιδες που ηδη εισαγονται, και να εμπλουτισουν τη γκαμα και με αλλες.

Νίκο έχει το ίδιο εύρος με την JK6?

Στο site της cheditte δίνει δύο εκδόσεις, x32 και x36 αλλά δεν έχω καταλάβει αν αναφέρεται σε δύο διαφορετικές πυρίτιδες ή σε δοσολογίες για την ίδια πυρίτιδα. Αν είναι δύο πυρίτιδες ποιά χρησιμοποιεί ο φίλος σου; Χρωματικά πάντως και σαν σχήμα μοιάζει με την jk6.

ΑL, GP, F2 ειναι υλικα αρκετα προσεγμενα και σταθερα στο χρονο. Μετανοιωνω που δε φορτωσα οταν μπορουσα, να εχω. Τελος παντων, ευχομαι καποια στιγμη να ξεκολλησουν οι ειαγωγεις απο τις ομολογουμενως καλες πυριτιδες που ηδη εισαγονται, και να εμπλουτισουν τη γκαμα και με αλλες.
Είχα κι εγώ σκοπό να στοκάρω GP. ....αλλά δν πρόλαβα......Πιστεύω πως αν μαζευτούν κάποια άτομα στο προσεχείς μέλλον να ζητήσουν κάποιες από αυτές στον Κένταυρο, πιστεύω να τις φέρει,αν όχι και τις τρεις....

Στο site της cheditte δίνει δύο εκδόσεις, x32 και x36 αλλά δεν έχω καταλάβει αν αναφέρεται σε δύο διαφορετικές πυρίτιδες ή σε δοσολογίες για την ίδια πυρίτιδα. Αν είναι δύο πυρίτιδες ποιά χρησιμοποιεί ο φίλος σου; Χρωματικά πάντως και σαν σχήμα μοιάζει με την jk6.

Καλησπερα Γερασιμε . Ειναι μεγαλου ογκου...μοιαζει με την παλια πυριτιδα....αργοτερα ή αυριο θα
σου βαλω φωτο της πυριτιδας.

Έχω 5 πυρίτιδες Τόλη....η Α1 κ η Aquila είναι σε parking αναμονής....τις πείρα από σπόντα.
σιγά-σιγά και ίσως γίνει ο αντικαταστάτη της GP διότι ο Κένταυρος ΔΕΝ....:rolleyes::rolleyes:
Καλημέρα Κώστα επειδή αυτόν τον καιρό δοκιμάζω την Α1 θα σου γράψω μερικά σεταπ ......
688 1,60x32 SG22 No9-10 68,50-57,20
Cx2000 1,65x33No6 SG19 57,70
(Αυτό λογικά πηγαίνει και 1,70 γιατί στο 1,65 μου έδωσε συγκέντρωση 68% με 3*)
12/67 686 1,70x32 GT18 No7 56
12/67 686 1,70x33 SG17 No7 56²

Επίσης ξέχασα να γραψω
Α1 cx2000 1,65x32 free shot No8 57,40 πολύ ωραία κατανομή ανοιχτή μεν (στα 36,50 μέτρα 3* τσοκ 54%)αλλά χωρίς κενά.

Ο λογος που δε στοκαρα ηταν οτι μαζευα πολλες για παρομοια βαρη, ενω ουσιαστικα μονο την ΜΒ κυνηγαω. Φετος ελεγα να δοκιμασω πιο πολυ την AL αλλα δε μου εγινε η χαρη.
Καλημέρα η AL μου άρεσε πάρα πολύ ......τη δοκίμασα σε πέρδικα ως εξής 616 1,65x32,5 No 7 nicel SG 22 58,00
Πραγματικά εξαιρετικό φυσίγγια με ωραία συγκέντρωση και σκότωμα τα!!

Status
Not open for further replies.
Back