H A0 είναι φοβερή πυρίτιδα αλλά δεν την έχω δουλέψει.
Μελλοντικά και όταν πάω στο αστέρι σίγουρα θα την χρησιμοποιήσω!
μαζευω οπως ειπα, μηνα/μηνα τα υλικα, και αφηνω στο τελος την μηχανη, σαν πιο <βαρια> οικονομικα.H A0 είναι φοβερή πυρίτιδα αλλά δεν την έχω δουλέψει.
Διονύση μπήκες απ' ευθείας στα βαθιά με την sipe...μαζευω οπως ειπα, μηνα/μηνα τα υλικα, και αφηνω στο τελος την μηχανη, σαν πιο <βαρια> οικονομικα.
Σκεφτομαι να παρω μια Λασκας300. και να ξεμπερδευω
Τωρα για ρέλι, μου ειπαν οι περισσοτεροι εδω, αλλα και πεντασταδιακή οπως αποδίδει καλυτερα![]()
Χρώστα χάρη που δν υπάρχει GP....Καλημέρα παιδιά...αυτές τις μέρες θα παραγγείλω πυρίτιδα για το 16αρι...
Να πάρω μόνο ( 1kg) sipe? Η να πάρω. Και κάποια άλλη? Π.χ Α1/ psb1?
Για καλοκαίρι ( πολύ χλωμό το βλέπω φέτος το κυνήγι τρυγονιου) με αυξημένες θερμοκρασίες, μήπως είναι καλύτερα μια άλλη εκτός της sipe?![]()
Συγνώμη, πιάστηκα αδιάβαστος... Ποιά ειναι η ελληνική συμβολή;απάντηση: "φτιάξαν την ΤΕCΝΑ και με ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΒΟΛΗ"![]()
Φίλε μου δεν το γλυτώνεις το γράψιμο γι'αυτό ξεκίνα με μια σύντομη περίληψη.την νιτρογλυκερίνη τι την έκαναν για να "αντιμετωπίσει" το ψύχος;;;
απάντηση: "φτιάξαν την ΤΕCΝΑ και με ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΒΟΛΗ"
(ωχ, ωχ μόλις αντιλήφθην ότι βάζω μπουρλότο στη συζήτηση και δεν έχω χρόνο να γράφω κατεβατά απαντήσεις )
ε,ε,ε, καλά ήμουν σίγουρος ότι θα έπαιρνες Σίπε!!!!Ευχαρηστω Γιωργο για την απαντηση...
Δεν κρατιομουνα, και πηρα 1/2 kg (αυθεντικη συσκευασια) sipe, + 1/2 kg (Aυθεντικη συσκευασια) AO.![]()
Συνηθως οταν με ρωτανε, τα ιδια λεω και γω, αλλα οταν φτασω στο σταδιο παραγγελιας, κανω ακριβως το αντιθετοε,ε,ε, καλά ήμουν σίγουρος ότι θα έπαιρνες Σίπε!!!!
σαν να σου είπα: "άσε την φερραρι για αργότερα, μάθε πρώτα να οδηγείς αλφα ρομέο"
και δεν φτάνει που πήρες την φερράρι, πήρες και την ΛΑΜΠΟΡΓΚΙΝΙ Α0 να τις ζευγαρώσεις!!!!
πως τα κατάφερες έτσι α, μπρε παιδί;
Άντε με το καλό και με την (ΑΓΑΠΗΜΈΝΗ ΜΟΥ) - HONDA NSX - tecna
πέραν της πλάκας, άκουσε μια φορά τι σΕ λέω, διάλεξε και πάρε MIA από αυτές:
Α1, D20, PSB1 (όπως πολύ σωστά σου είπε ο φίλος Τάκις)
χμμμ μάλλον καλύτερα PSB1 λόγω πλήρους ζελατινοποίησης, βέβαια η Α1 είναι αγαπημένη μου αλλά περί ορέξεως..........
Μην πάρεις πολλές μπαρούτες θα χαθείς, θα μπερδευτείς άσχημα
PSB1 Ή Α1 ΚΑΙ σίπε και ΤΕΛΟΣ! (όπως λέει και ο φίλος freeman)
ξεκινάς με την μονοβασική , δοκιμάζεις!!!!!
καταλήγεις σε 2-3 γεμισιές (που θα σε καλύψουν απόλυτα σχεδόν σε όλα στα κυνήγια που ξέρω ότι κάνεις)
μετά πιάνεις την Σίπε = άλλες 2-3 γεμισιές και δεν χρειάζεσαι άλλη
με 4-6 τύπους φυσιγγίων είσαι ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΛΥΜΜΕΝΟΣ
την Α0 άστην να την γεμισουΜΕ αργότερα για ζόρικες καταστάσεις.... (πληθυντικός καθόλου τυχαίος χαρ, χαρ (σατανικό γέλιο))
καλά τα γράφω αλλά τζάμπα τα γράφω αφού το ξέρω ότι θα κάνεις τα ίδια λάθη που έκανα κι εγώ μέχρι να καταλήξεις σε 2-3 μπαρούτες...... ταμάχι = αρρώστια![]()
Ο Ιταλός Καθηγητής (μου διαφεύγει το όνομά του) που έφτιαξε την Tecna, είχε ως βασικό σύμβουλό του τον Γ. Βλαχόπουλο ο οποίος και όρισε τις βασικές προδιαγραφές...Συγνώμη, πιάστηκα αδιάβαστος... Ποιά ειναι η ελληνική συμβολή;
σύντομη περίληψη περί τίνος θέματος;Φίλε μου δεν το γλυτώνεις το γράψιμο γι'αυτό ξεκίνα με μια σύντομη περίληψη.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων ...
Μέφαγες!!! Τελικα, πηρα 1/2 κιλο sipe, και 1/2 κιλο psb1ε,ε,ε, καλά ήμουν σίγουρος ότι θα έπαιρνες Σίπε!!!!
σαν να σου είπα: "άσε την φερραρι για αργότερα, μάθε πρώτα να οδηγείς αλφα ρομέο"
και δεν φτάνει που πήρες την φερράρι, πήρες και την ΛΑΜΠΟΡΓΚΙΝΙ Α0 να τις ζευγαρώσεις!!!!
πως τα κατάφερες έτσι α, μπρε παιδί;
Άντε με το καλό και με την (ΑΓΑΠΗΜΈΝΗ ΜΟΥ) - HONDA NSX - tecna
πέραν της πλάκας, άκουσε μια φορά τι σΕ λέω, διάλεξε και πάρε MIA από αυτές:
Α1, D20, PSB1 (όπως πολύ σωστά σου είπε ο φίλος Τάκις)
χμμμ μάλλον καλύτερα PSB1 λόγω πλήρους ζελατινοποίησης, βέβαια η Α1 είναι αγαπημένη μου αλλά περί ορέξεως..........
Μην πάρεις πολλές μπαρούτες θα χαθείς, θα μπερδευτείς άσχημα
PSB1 Ή Α1 ΚΑΙ σίπε και ΤΕΛΟΣ! (όπως λέει και ο φίλος freeman)
ξεκινάς με την μονοβασική , δοκιμάζεις!!!!!
καταλήγεις σε 2-3 γεμισιές (που θα σε καλύψουν απόλυτα σχεδόν σε όλα στα κυνήγια που ξέρω ότι κάνεις)
μετά πιάνεις την Σίπε = άλλες 2-3 γεμισιές και δεν χρειάζεσαι άλλη
με 4-6 τύπους φυσιγγίων είσαι ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΛΥΜΜΕΝΟΣ
την Α0 άστην να την γεμισουΜΕ αργότερα για ζόρικες καταστάσεις.... (πληθυντικός καθόλου τυχαίος χαρ, χαρ (σατανικό γέλιο))
καλά τα γράφω αλλά τζάμπα τα γράφω αφού το ξέρω ότι θα κάνεις τα ίδια λάθη που έκανα κι εγώ μέχρι να καταλήξεις σε 2-3 μπαρούτες...... ταμάχι = αρρώστια![]()
Φίλε μου Βίκτορα το έχω ξεπεράσει προ καιρού αυτό το στάδιο......Συνηθως οταν με ρωτανε, τα ιδια λεω και γω, αλλα οταν φτασω στο σταδιο παραγγελιας, κανω ακριβως το αντιθετο
Φίλε την υγεία μας να χουμε και θα δοκιμάσουμε πολλες!!! Ξεκινά με τη psb και μετά θα βρεις και τη sipe. Αν έχεις και βοήθεια θα μάθεις και πιο γρήγορα.Μέφαγες!!! Τελικα, πηρα 1/2 κιλο sipe, και 1/2 κιλο psb1![]()
Εύγε νέε μου,Μέφαγες!!! Τελικα, πηρα 1/2 κιλο sipe, και 1/2 κιλο psb1![]()
Δεν την είχε θα την φέρει την Πέμπτη. Έτσι, την άλλαξα με psb1Εύγε νέε μου,
και την Α0 την γύρισες πίσω ή παραγγελία έκανες;
H NSI που είναι Ιταλική εταιρεία την παράγει. Τι εννοείς ακριβώς;Αν δεν κάνω λάθος η Tecna δεν είναι Ιταλική.
Οι υπόλοιπες της NSI παράγονται στην Ιταλία δηλαδή; Τι καθορίζει την εθνικότητα μιας πυρίτιδας;Ειναι Τecna που παραγεται στο εργοστασιο της Explosia στην Τσεχια. Πανω γραφει Tecna-Lovex. Ψαχνοντας στο ιντερνετ βρισκεις και Sipe-Lovex