Κυνηγετικές Πυρίτιδες Αρχείο

Status
Not open for further replies.
μια ερωτηση , τον χειμωνα γεμηζω την κρανουλαρ με cx2000 1,40χ30 με καλα αποτελεσματα , το καλοκαιρι μεσημερη με ζεστη θα ειναι το ιδιο καλα , η να βαλω 686 καψουλι , η 616 , η cx1000
Νίκο εγώ στο παραπάνω σεταπ δεν άλλαξα κάτι και δεν είδα διαφορά με την αλλαγή της θερμοκρασίας...

Προσωπικα δεν εχω δουλεψει τοσο το συγκεκριμενο. Γεμιζω μονο χαρτινα με μαλλινη, ενω τα πλαστικα με πλαστικο βυσμα. Παρολα αυτα απο οσα εχω διαβασει, αν βαλεις τετοιο ταπακι, η δοσολογια ειναι αυτη της πλαστικης εμφραξης, και οχι της μαλλινης, που συνηθως αυξανουμε καπως την πυριτιδα

έρχεται φίλος κυνηγός και ιδιογομωτής πρωί πρωί μου πετάει 3 σακουλάκια στο πάγκο και μου λέει πληρώνω ένα τζοκερ με αυτά ; .sarcastic.

η MB μου είπε είναι η παλιά η "απλή" δεν βγαίνει πλέον,,,ΣΟΚΟΛ Ρωσίας και ΣΟΚΟΛ Πολωνίας,,,οι διαφορές που βλέπω στις ΣΟΚΟΛ ειναι το χρώμα και το μέγεθος στα φυλλαράκια

IMG-20190309-103802.jpg

έρχεται φίλος κυνηγός και ιδιογομωτής πρωί πρωί μου πετάει 3 σακουλάκια στο πάγκο και μου λέει πληρώνω ένα τζοκερ με αυτά ; .sarcastic.

η MB μου είπε είναι η παλιά η "απλή" δεν βγαίνει πλέον,,,ΣΟΚΟΛ Ρωσίας και ΣΟΚΟΛ Πολωνίας,,,οι διαφορές που βλέπω στις ΣΟΚΟΛ ειναι το χρώμα και το μέγεθος στα φυλλαράκια

IMG-20190309-103802.jpg
Νομίζω πως διαφέρει κ στο χρώμα...Η SOKOL πολωνίας βλέπω πως χρυσαφίζει......

(Η έτσι είναι ή εγώ έχω αχρωματοψία)..sarcastic.

IMG-20190309-103802.jpg
Η mb32 βγενει Ακομα πεστου

όχι δεν έχει το χρώμα κεραμιδιού Βικ αλλά ο φίλος μου είπε πώς δεν πρόκειται για την Mb32 την τωρινή αλλά παλιά πυρίτιδα η οποία δεν βγαίνει πιια,,θα ρωτήσω λεπτομέριες και θα σας πω

IMG-20190309-103802.jpg
αφου δεν σου πεταξε τιποτα αλλο πανω στο παγκο παλι καλα!.sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back