Κυνηγετικές Πυρίτιδες Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπερα εχει καποιος εμπειρια με την ssb150 την καινουρια να μου πει την δοσολογια που δινει στο σαιτ η μαξαμ 2,5χ 50 με τι συγγεντρωτηρα βγαινει σωστα η ογκομετρια
Αν σε βοηθάει απο βλητικο σταθμο: 2,25x46 καλυκας 76mm fiocchi 616 B&P Z2m15 ν2,5 385m/s. Pmax 885 bar. Αστέρι 6 στα 63mm. Η ίδια γομωση με 684και gualandi sg 14- 377- 752.

Δεν πηραζει θέλει πίεση αυτή μην το φοβάσαι εγώ την έχω πάει και 2,65 με 48
2,65 Θα δοκιμασω αυριο με 10 βολια 12/0 που ειναι 47 γραμμαρια με το αλευρι για να το κανω 420 μ/δ απο τα 410 πυ βγαζω με τα 2,5,θελει και σκληρα αμορτισερ? εσυ κλεινεις οπως εμεις εδω η με τον αμερικανικο τροπο ?? αρελιαστα δηλαδη !!

Last edited:
Είναι απο δοκιμές σε πολύ αξιόπιστο βλητικο σταθμό του 2017 με ssb*150.
Λευτερη θα ειναι με την πιο παλια η οποια ηταν τελειως διαφορετικη. στο σαιτ την εδινε το ανωτερο 2,20 με 36 γρ ατσαλινα ενω τωρα την δινει 2,45χ36 και2,10 χ40 και δοσολογιες για μολυβδηνα εχω και απο την παλια και δεν εχει καμια σχεση φιλε

Νικο ειναι απο το σαιτ της μαξαμ αρα με το δικο της το καψουλι θα ειναι

Δημητρη εχω ψλο μπερδευτει λιγο....ποιο πανω ο Λευτερης δινει καλυκα Φιοκι με 616-2,25Χ46 ....
και την γομωση με 684. - 684 με 616 ειναι η μερα με την νυχτα σε ισχυ.
Ποιο κατω δινει 2,25Χ48 με 684.
Οταν λες το δικο της καψουλι εννοεις UEE ??

Λευτερη θα ειναι με την πιο παλια η οποια ηταν τελειως διαφορετικη. στο σαιτ την εδινε το ανωτερο 2,20 με 36 γρ ατσαλινα ενω τωρα την δινει 2,45χ36 και2,10 χ40 και δοσολογιες για μολυβδηνα εχω και απο την παλια και δεν εχει καμια σχεση φιλε

Δημητρη ποιο ΛΟΤ εχεις και δουλευεις τωρα ??

Δημητρη ποιο ΛΟΤ εχεις και δουλευεις τωρα ??
Νικο για να τα ξεκαθαρισεις στο μυαλοσου και να μην μπερδευομαστε η ssb πριν 5-6 χρονια ηταν τελειως διαφορετικο υλικο ηταν νομιζω και πρωτοβγαλμενη τοτε, ειχα παρει τοτε και εχω ακομα αφου δεν μπορεσα να βρω κατι να με ικανοποιησει, τοτε ηταν ποροδες, τωρα την εχουν ζελατινοποιησει και εχει διαφορετικο σχημα ,τωρα δεν μπορω να σου πω λοτ ειμαι εκτως το βραδυ οταν γυρισω σπιτι θα σου πω ,αλλα την πηρα πριν 5 μερες απο κενταυρο και θα σου πω και τις ακριβες 3 δοσολογιες που εδηνε τοτε στο σαιτ της η μαξαμ και μπες και τωρα στο σαιτ να δεις διαφορες !! Ναι το καψουλι της ειναι το uee g100 υσχηρο καψουλι σαν το 688 ολα τα μπαρουτια της με αυτο καγονται καλιτερα

Δημητρη εχω ψλο μπερδευτει λιγο....ποιο πανω ο Λευτερης δινει καλυκα Φιοκι με 616-2,25Χ46 ....
και την γομωση με 684. - 684 με 616 ειναι η μερα με την νυχτα σε ισχυ.
Ποιο κατω δινει 2,25Χ48 με 684.
Οταν λες το δικο της καψουλι εννοεις UEE ??
Εγω παντος σε 47 γρ. Δραμια την βαζω το uee και δεν νομιζω να μπορει το 684 να καψει καλα πυριτιδες της μαξαμ .

Νικο για να τα ξεκαθαρισεις στο μυαλοσου και να μην μπερδευομαστε η ssb πριν 5-6 χρονια ηταν τελειως διαφορετικο υλικο ηταν νομιζω και πρωτοβγαλμενη τοτε, ειχα παρει τοτε και εχω ακομα αφου δεν μπορεσα να βρω κατι να με ικανοποιησει, τοτε ηταν ποροδες, τωρα την εχουν ζελατινοποιησει και εχει διαφορετικο σχημα ,τωρα δεν μπορω να σου πω λοτ ειμαι εκτως το βραδυ οταν γυρισω σπιτι θα σου πω ,αλλα την πηρα πριν 5 μερες απο κενταυρο και θα σου πω και τις ακριβες 3 δοσολογιες που εδηνε τοτε στο σαιτ της η μαξαμ και μπες και τωρα στο σαιτ να δεις διαφορες !! Ναι το καψουλι της ειναι το uee g100 υσχηρο καψουλι σαν το 688 ολα τα μπαρουτια της με αυτο καγονται καλιτερα

ΟΚ...αν μπορεσεις γραψε ΛΟΤ....πριν 2 μηνες την πηρα απο Κενταυρο....αλλα βλεπω ΛΟΤ 2218/16....ΑΝ ειναι
''φολα''.....να παρω αλλο λοτ....
Σε ευχαριστω πολυ Δημητρη!!!

Εγω παντος σε 47 γρ. Δραμια την βαζω το uee και δεν νομιζω να μπορει το 684 να καψει καλα πυριτιδες της μαξαμ .

Δραμια εβγαλα καλα...με ΤΕΚΝΑ και MG2 -9βολο 11/0 με V1,5-442m/s και 10βολο με 437μ/δ. δεν θα
ψαχτω με αυτην ..

Δραμια εβγαλα καλα...με ΤΕΚΝΑ και MG2 -9βολο 11/0 με V1,5-442m/s και 10βολο με 437μ/δ. δεν θα
ψαχτω με αυτην ..
9 βολο με την mg2 μπορεις να παρεις 460 μ/δ τοσο εχω παρει εγω στο 10βολο 440 εισαι καλα στο 10 βολο 12/0 πηρα με την ssb σημερα κιολας το πρωι το εριξα ,430μ/δ ειναι πολυ καλα και αν δινει χαμηλα μπαρ οπως φαινεται απο τα γραφομενα στο σαιτ ειναι πλεονεκτημα

Αυτά που έγραψα είναι απο το βιβλίο του G. Bordin < caricare> του 2018. Είναι καταξιωμένος βλητικος και διαθέτει εναν απο τους πλέον σύγχρονους και εξοπλισμένους βλητικους σταθμούς για ολα τα διαμετρηματα απο 6mm c f εως 12/89. Στα ατσαλινα την έχει απο 2, 20x32 με 684 μέχρι 2, 00x34 με 688.

Αυτά που έγραψα είναι απο το βιβλίο του G. Bordin < caricare> του 2018. Είναι καταξιωμένος βλητικος και διαθέτει εναν απο τους πλέον σύγχρονους και εξοπλισμένους βλητικους σταθμούς για ολα τα διαμετρηματα απο 6mm c f εως 12/89. Στα ατσαλινα την έχει απο 2, 20x32 με 684 μέχρι 2, 00x34 με 688.
Δεν αφησβητω τα λεγομενα σου φιλε απλα σου λεω πως παλιοτερα ηταν διαφορετικη απο οτι τωρα δεν ξερω ποτε αλαξε αλλα ουτε στο βιβλιο μας λεει τι λοτ ειναι η συγγεκριμενη ασε που δεν μπορει η μαξαμ να δινει τοσο επικινδινες δοσολογιες , θα .μιλαμε για 1500++ μπαρ στο 2,7χ32 σε 12/76 ατσαλινα 2000 μπαρ ;;;

Status
Not open for further replies.
Back