Τι να καταλαβεις με το Boito κ την 390.Το ιδιο φιλε....νορμαλ πραγματα...
Ιδιως με την 390 εριχνα 34γρ κ νομιζα οτι εριχνα με φλομπερ.
Ειναι καθαροαιμο παπιοτουφεκο
Τι να καταλαβεις με το Boito κ την 390.Το ιδιο φιλε....νορμαλ πραγματα...
Εσύ πήρες το boito για όπλο δοκιμών μου φαίνεται![]()
Ναι καλά ... αχρωμίωτες και @@ριές.Αυτο το οπλο δεν το ''ξερω'' Βασιλη....Προσπαθω να δω τι ''βγαζει''.....την Α390 την κοιταει με τα
κυαλια ομως....και ας εχει αχρωμιωτες καννες φιλε!!!![]()
Ναι καλά ... αχρωμίωτες και @@ριές.
Σιγά μην το πίστεψες ποτέ![]()
Να σου πω τι πιστεύω Νίκο.Βασιλη μου....εγω ξερω....Στους αλλους που πινουν νερο στο ονομα των αχρωμιωτων να το πεις...![]()
Σωστό και το βαθούλωμα αν και δεν το έχω πάθει ποτέ.Αν χτυπησεις τη καννη καπου κ κανει βαθουλωμα την ξαναφερνεις πανευκολα, αν το οπλο εχεις σκοπο να το κρατησεις χρονια δεχεται τροποποιησης , ο gundoctor παλιοτερα ελεγε κ για ρεγουλαρισμα αλλα δεν ξερω αν κανει καποιος κατι τετοιο στην ελλαδα .
Λενε οτι η καννη φταχνει πατινα εσωτερικα κατι που τη βελτιωνει βλητικα, προσωπικα οσες κανες εχω δοκιμασει απο πολυτουφεκισμενα οπλα ειχαν 2 χαρακτηριστικα καθαριζαν ευκολα κ ειχαν στρωτες κατανομες οποτε μαλλον η φημη για την πατινα ισχυει για ολες τις καννες
Το πλεονεκτημα τις αχρωμιοτης καννης η αντωχη στις οξυδωσεις.
Συμπερασμα ο αφρατος κω@@ς θελει κ μεταξωτο βρακι![]()
Βάλε μας άλλες φωτιές τώρα.Εγω το σκεφτηκα ......και ειπα να το γυρισω λιγο στο ''αντρικό''....
View attachment 32136
Ζητησα και την SP8 αλλα για την ωρα δεν υπαρχει.
Να δω τι ψαρια θα πιασω και με αυτην...![]()
Βάλε μας άλλες φωτιές τώρα.
3 βαθουλωματα στην κατω καννη 1 στην πανω το οπλο θα ηταν αχρηστο τωραΣωστό και το βαθούλωμα αν και δεν το έχω πάθει ποτέ.
Στα + της αχρωμίωτης ...
Αν το πάθεις με χρωμιωμένη, για αποχρωμίωση + επισκευή δεν ξέρω αν συμφέρει να δώσεις τα χρήματα ή να πάρεις καινούργια ...
Πόσο πάει το μαλλί για αποχρωμίωση παίδες ;;;
Φαινεται να ειναι 2 πυριτιδες μαζι 1 σε τετραγωνα κ μια στρογγυληΔύο ερωτήσεις έχω :
1) Γνωρίζει κανείς τι πυρίτιδα είναι; (αγορασμένη πριν το 95)
View attachment 32141View attachment 32142
Ότι πρεπει για 15 δράμια τον 8.6 χιλιοστων!!Εγω το σκεφτηκα ......και ειπα να το γυρισω λιγο στο ''αντρικό''....
View attachment 32136
Ζητησα και την SP8 αλλα για την ωρα δεν υπαρχει.
Να δω τι ψαρια θα πιασω και με αυτην...![]()
Ότι πρεπει για 15 δράμια τον 8.6 χιλιοστων!!
Δύο ερωτήσεις έχω :
1) Γνωρίζει κανείς τι πυρίτιδα είναι; (αγορασμένη πριν το 95)
View attachment 32141View attachment 32142
ΘΑ ξεκινησεις τα υποαλεργικα υποστρωματα Νικο ??Λες για καλυκες 12/89....οκ συμφωνουμε....
Αλλα θα ξεκινησω απο 12/76....απλα και ταπεινα.....το ζητημενο δεν ειναι για την ωρα οι 12/89......άλλα
πραγματα ψαχνω....με αυτην την πυριτιδα.....σε βολια και σε χοντρα σκαγια.
Νικο Δοκίμασε σε καλυκα 12/76 ... Κόψιμο στα 73mm και κλείσιμο με ρελι στα 67.5mmΛες για καλυκες 12/89....οκ συμφωνουμε....
Αλλα θα ξεκινησω απο 12/76....απλα και ταπεινα.....το ζητημενο δεν ειναι για την ωρα οι 12/89......άλλα
πραγματα ψαχνω....με αυτην την πυριτιδα.....σε βολια και σε χοντρα σκαγια.
Νικο Δοκίμασε σε καλυκα 12/76 ... Κόψιμο στα 73mm και κλείσιμο με ρελι στα 67.5mm
ΘΑ ξεκινησεις τα υποαλεργικα υποστρωματα Νικο ??