Κυνηγετικές Πυρίτιδες Αρχείο

Status
Not open for further replies.
ΟΧΙ....Σκετη θα την δουλεψω στην αρχη Μητσαρα!!!
μονο στα 50-52 γρ μονη της, η sp8 που γεμιζει η νομπελ τα 10 βολα της ειναι για αυτες τις δουλειες αλλα δεν υπαρχει ακομα τι σου ειπε ποτε θα ερθει ? αν και εγω βλεπω οτι με την ssb θα κανω την δουλεια μου για αυτα τα γρ.

Δεν ξερει ποτε θα ερθει η SP8.
Η παραγγελια ειναι κρατημενη....οταν ερθει και την παραλαβω θα σε ενημερωσω,
Ακομα δεν εψαξες την ισπανιδα καλα και το γυρισες στις Γαλλιδες !! Οι σπανιολες ειναι πιο "θερμες" και εχουν και πολυ καλες συγγεντρωσεις που σου αρεσουν !!!!

Δύο ερωτήσεις έχω :
1) Γνωρίζει κανείς τι πυρίτιδα είναι; (αγορασμένη πριν το 95)
View attachment 32141View attachment 32142
Πιθανολογω C7 ή Sidna με υπαρξη δισκων αλλης πυριτιδας. Δεν φαινεται για μιξη, μαλλον στο δοχειο που υπηρχε η μια, απο λαθος μπηκε και η αλλη. Τα δισκακια φαινονται πολυ λιγα στον αριθμο για να επηρρεαζουν, αλλα και παλι δε μπορεις να εισαι σιγουρος

Ηλία η g3000 αν την ψάξεις και την τσιμπήσεις είναι καλύτερη από την mb32 τις είχα και τις 2 δουλέψει πολύ και η g3000 παίζει από 28 έως 34 γρ εύκολα .
Ερώτηση Γιάννη αν ξέρεις ή οποίος γνωρίζει ας απαντήσει.. τη g3000 γιατί δεν την γεμίζουν σε μεγαλύτερα γραμμάρια σκάγια? Δεν βρίσκω κάποιο φυσέκι στα 36-38-40 γραμμάρια με αυτή τη μπαρούτι..

Γιατί δεν είναι για πολλά ζόρια αντιδράει άσχημα αλλά μέχρι 34 μπορείς δεν ανήκει στην κατηγορία που μπορεί να αποδοσει σε μεγάλα φορτία σκαγιων .
Μήπως την έχεις δοκιμάσει στα 35gr Γιάννη;;;
Αγριεύει λες;;;

Ερώτηση Γιάννη αν ξέρεις ή οποίος γνωρίζει ας απαντήσει.. τη g3000 γιατί δεν την γεμίζουν σε μεγαλύτερα γραμμάρια σκάγια? Δεν βρίσκω κάποιο φυσέκι στα 36-38-40 γραμμάρια με αυτή τη μπαρούτι..
Γιατι δεν υπαρχει λογος..να παει εκει...υπαρχουν αλλες για αυτην την δουλεια

Status
Not open for further replies.
Back