Κυνηγετικές Πυρίτιδες Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Για όσους περιμένουν πυρίτιδες, μη περιμένετε άδικα καλά Χριστούγεννα, άμα έχετε βρεί κανένα κατάστημα που έχει κάτι πέρα απο PSB ας το αναφέρει κανείς.
Έμαθες κάτι φίλε μου??

Όσοι έχουν παραμείνει δύο κομματές να γνωρίζουν πώς οι διογόμωση φτάνει στο τέλος και από θέμα υλικών και αποθέμα τιμών επομένως ξεκινάτε να διαλέγετε ένα ωραίο εμπορικό φυσικάκι άσχετα τιμής και τελείωσε ιστορία χωρίς άγχοι
Τετια χαρά δεν θα την δουνε.δεν παν να μην ξαναφέρουν τηποτα το ειδιο μου κάνει

Επηδη ξέρω τη θα γινόταν φορτοσα,2 ζωές δεν της κεο σε ευγενή θυραματα πάντα.στα υπόλοιπα απλός δεν θα πηγενο.αλα εμπορίου στο όπλο μου εγώ δεν βάζω καλύτερα μην παο ποτέ μου.και αυτό ος τσαμπουκα,δεν θα κάνουν αυτοί οτη θελουν

Επηδη ξέρω τη θα γινόταν φορτοσα,2 ζωές δεν της κεο σε ευγενή θυραματα πάντα.στα υπόλοιπα απλός δεν θα πηγενο.αλα εμπορίου στο όπλο μου εγώ δεν βάζω καλύτερα μην παο ποτέ μου.και αυτό ος τσαμπουκα,δεν θα κάνουν αυτοί οτη θελουν
Το κυνήγι δεν είναι μόνο ιδιογωμοση φίλε είναι και πολλά αλλα

Ναι αλά μεχρει ένα σημείο,μετά αρχιζη κοροϊδία και εκμετάλλευση εγώ αυτά δεν τα ανεχομε
Η εποχές που ζούμε είναι πολύ μαύρες και πολύ φωβαμε θα έρθουν και τα χειρότερα,δεν γινόταν να μην πληγεί και αυτός ο τροπος ζωής πάνε να μας βαλουν σε κλουβιά . το κυνήγι είναι μια διέξοδο για εμάς ....από εκεί και πέρα ο καθένας πράττει ότι νομίζει

Έμαθες κάτι φίλε μου??
Δεν έμαθα κάτι καινούργιο αυτά που ήξερα απλά να επιβεβαιώσω αν ήταν παραμύθια ότι θα φέρουν μετά το Πάσχα, επικοινώνησα με 4 καταστήματα, προσωπική μου εκτίμηση απίθανο να φέρουν φέτος από ότι καταλαβαίνω psb και drago μόνο απο το Σεπτέμβριο-οκτώβριο και άμα ! Πάω να αγοράσω έτοιμα και τέλος. Όποιος θέλει παίρνει 2-3 τηλέφωνα να καταλάβει τι παίζει, τα ίδια λένε όλοι.

Για μερικούς το κυνήγι είναι μόνο ιδιογωμοση αν και δεν πιστεύω πως θα τελειώσει ούτε αυτή ούτε το κυνήγι μια φάση είναι θα περάσει εμπορίου ασπιρίνες δεν βάζω για κανένα λόγο με ότι έχουμε θα πορευτούμε ,δεν υπάρχει λόγος να είμαστε απαισιόδοξοι και όσοι δεν έκαναν κάβα και με αυτά τα υλικά που κυκλοφορούν αν ψαχτουν δουλειά θα γίνει μιλάω πάντα για φυσίγγια υδρόβιων.

Αφου τωρα βρισκουν και σπρωχνουν ολη την παραγωγη τους αλλου λογικο ειναι αυτο που γινεται...ολα ειναι προσφορα και ζητηση...αν λεω αν σταματουσαν οι πολεμοι που υφιστανται κυριως ουκρανια και παλαιστινη που θα διοχετευαν την παραγωγη τους?τοτε ισως να αλλαζαν παλι τα πραγματα...
Αυτους το μονο που τους ενδιαφερει ειναι να μας εχουν ελεγχομενους και να μαζευουν το χρημα...

Αφου τωρα βρισκουν και σπρωχνουν ολη την παραγωγη τους αλλου λογικο ειναι αυτο που γινεται...ολα ειναι προσφορα και ζητηση...αν λεω αν σταματουσαν οι πολεμοι που υφιστανται κυριως ουκρανια και παλαιστινη που θα διοχετευαν την παραγωγη τους?τοτε ισως να αλλαζαν παλι τα πραγματα...
Αυτους το μονο που τους ενδιαφερει ειναι να μας εχουν ελεγχομενους και να μαζευουν το χρημα...
Δεν είναι ο πόλεμος ο λόγος που δεν έχουμε πυρητιδες.....αυτά είναι αστεία για μικρά παιδιά... Η πολύ διαφήμιση στην Ιδιογωμοση μέσο σάιτ έκανε τα μεγάλα κεφάλια να πάρουν μέτρα γιατί έχαναν μερίδιο...όποιος θέλει καταλαβαίνει

Δεν είναι ο πόλεμος ο λόγος που δεν έχουμε πυρητιδες.....αυτά είναι αστεία για μικρά παιδιά... Η πολύ διαφήμιση στην Ιδιογωμοση μέσο σάιτ έκανε τα μεγάλα κεφάλια να πάρουν μέτρα γιατί έχαναν μερίδιο...όποιος θέλει καταλαβαίνει
Ναι αλλα εγω βλεπω οτι και στην ιταλια οι τιμες ξεφυγαν...οποτε δεν ειναι Ελληνικο το φαινομενο...

ο χασάπης την έκανε την τριπλά σε όλους.
και βέβαια υπήρχε στην φάση και ο χρήσιμος ηλίθιος.

Παίζει ρόλο και αυτό το πρόβλημα είναι ότι οι πρώτες ύλες έρχονται από Κίνα και η ΕΕ έχει επιβάλει εμπάργκο σε πολλά αγαθά από εκεί, επίσης αμφιβάλλω ότι οι Κινέζοι μπορούν να καλύψουν τη ζήτηση πλέον.

Status
Not open for further replies.
Back