P
PANOUTSOS
O αγαπημένος αηδός και ραψωδός του Μήλεση μάγκαι... ήτο και γκρούπυ του Boy George....
Πού είσαι Πρέκα;;; Πάς δια εργασίαν;;;καλημέρα σας
χαρά και εργασία
καλά να περνάτε![]()
ναι φίλε μου αύριο έχω ρεπόΠού είσαι Πρέκα;;; Πάς δια εργασίαν;;;
Καλημερα σε ολους
Απο τι ώρα εισαι ξύπνιος ρε Πανούτσο;;;;;![]()
Καλή δουλειά Δήμο Βερύκιε....ναι φίλε μου αύριο έχω ρεπό![]()
Σε λίγο σκέφτομαι να πεταχτώ μέχρι το σπίτι του Σιλιβίστρα να βάλω στο φούλ Τερλέγκα.violin. δια να τον εξυπνήσω και αυτόν και να βγεί στο μπαλκόνι του να με"καλημερίσει" με τις πρέπουσες τιμές....victory..badboys.
3;30 αλητάμπουρα και κιουριλέ μπαχαλιάρη από την πόλη, ήτοι σίτυ...
Ητο ανήσυχη η θυγατέρα μου και εγω ως άρμοζε έκαμα τις δέουσες ενέργειες προκειμένου να ησυχάσει το μικρό...
Σε λίγο σκέφτομαι να πεταχτώ μέχρι το σπίτι του Σιλιβίστρα να βάλω στο φούλ Τερλέγκα.violin. δια να τον εξυπνήσω και αυτόν και να βγεί στο μπαλκόνι του να με"καλημερίσει" με τις πρέπουσες τιμές...
.victory..badboys.
Πιστεύω να ακούσατε για το τι χαμό έκανε στην Αρτα .Πλημμύρισαν τα πάντα ξεχείλισαν ποτάμια ,αναγκάζονται να ανοίξουν το φράγμα με ότι συνέπειες αυτό έχει αλλά το κυριότερο μου με συγκλόνισε πραγματικά ήταν η κατάρρευση του ιστορικού και μοναδικού σε μέγεθος μονότοξου γεφυριού της Πλάκας.Με 40 μέτρα άνοιγμα και 20 ύψος. Νοιώθω ότι έχασα κομμάτι από τη ζωή μου. Συνέχεια το επισκεπτόμουνα γιατί ήταν πράγματι κάτι μοναδικό με μεγάλη σημασία για την περιοχή.
![]()
![]()