Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημερα σε ολους

Απο τι ώρα εισαι ξύπνιος ρε Πανούτσο;;;;;.fff.

3;30 αλητάμπουρα και κιουριλέ μπαχαλιάρη από την πόλη, ήτοι σίτυ...
Ητο ανήσυχη η θυγατέρα μου και εγω ως άρμοζε έκαμα τις δέουσες ενέργειες προκειμένου να ησυχάσει το μικρό...
Σε λίγο σκέφτομαι να πεταχτώ μέχρι το σπίτι του Σιλιβίστρα να βάλω στο φούλ Τερλέγκα.violin. δια να τον εξυπνήσω και αυτόν και να βγεί στο μπαλκόνι του να με"καλημερίσει" με τις πρέπουσες τιμές....victory..cofee..badboys.

Σε λίγο σκέφτομαι να πεταχτώ μέχρι το σπίτι του Σιλιβίστρα να βάλω στο φούλ Τερλέγκα.violin. δια να τον εξυπνήσω και αυτόν και να βγεί στο μπαλκόνι του να με"καλημερίσει" με τις πρέπουσες τιμές....victory..cofee..badboys.

Προσεχε γιατι θα φας πεντάρια πυρκαλ.hit..,,,,,.

3;30 αλητάμπουρα και κιουριλέ μπαχαλιάρη από την πόλη, ήτοι σίτυ...
Ητο ανήσυχη η θυγατέρα μου και εγω ως άρμοζε έκαμα τις δέουσες ενέργειες προκειμένου να ησυχάσει το μικρό...
Σε λίγο σκέφτομαι να πεταχτώ μέχρι το σπίτι του Σιλιβίστρα να βάλω στο φούλ Τερλέγκα.violin. δια να τον εξυπνήσω και αυτόν και να βγεί στο μπαλκόνι του να με"καλημερίσει" με τις πρέπουσες τιμές...
.victory..cofee..badboys.

Να σου πετάξει κανένα παπί στο κεφάλι...

Πιστεύω να ακούσατε για το τι χαμό έκανε στην Αρτα .Πλημμύρισαν τα πάντα ξεχείλισαν ποτάμια ,αναγκάζονται να ανοίξουν το φράγμα με ότι συνέπειες αυτό έχει αλλά το κυριότερο μου με συγκλόνισε πραγματικά ήταν η κατάρρευση του ιστορικού και μοναδικού σε μέγεθος μονότοξου γεφυριού της Πλάκας.Με 40 μέτρα άνοιγμα και 20 ύψος. Νοιώθω ότι έχασα κομμάτι από τη ζωή μου. Συνέχεια το επισκεπτόμουνα γιατί ήταν πράγματι κάτι μοναδικό με μεγάλη σημασία για την περιοχή.

2011-8-mar.jpg

APAXThetaOS29OKT201116.jpg

• Like
Reactions: DrV
Πιστεύω να ακούσατε για το τι χαμό έκανε στην Αρτα .Πλημμύρισαν τα πάντα ξεχείλισαν ποτάμια ,αναγκάζονται να ανοίξουν το φράγμα με ότι συνέπειες αυτό έχει αλλά το κυριότερο μου με συγκλόνισε πραγματικά ήταν η κατάρρευση του ιστορικού και μοναδικού σε μέγεθος μονότοξου γεφυριού της Πλάκας.Με 40 μέτρα άνοιγμα και 20 ύψος. Νοιώθω ότι έχασα κομμάτι από τη ζωή μου. Συνέχεια το επισκεπτόμουνα γιατί ήταν πράγματι κάτι μοναδικό με μεγάλη σημασία για την περιοχή.

2011-8-mar.jpg

APAXThetaOS29OKT201116.jpg

Δημήτρη μόλις το έμαθα και στεναχωρήθηκα πολύ. Κρίμα...
Άρτα: Κατέρρευσε από την κακοκαιρία το ιστορικό γεφύρι της Πλάκας

Last edited:
Πέρα από την ένταση της κακοκαιρίας φαίνεται και η πλήρης αδιαφορία της δήθεν πολιτείας για την συντήρηση αυτών των μοναδικών μνημείων .
Όταν τα ΔΙΣ... έρεαν κάποιοι κοίταζαν μόνο πως θα τα μοιράσουν στους ημέτερους για να φάνε κι αυτοί "μεζέ ".
Ποιος νοιάστηκε ποτέ πραγματικά; η τοπική αυτοδιοίκηση ; οι βουλευτές ; το υπουργείο ; ΚΑΝΕΝΑΣ !

καλησπέρα σας
κρίμα πολύ κρίμα για το γεφύρι της Πλάκας
η λύπη μου είναι μεγάλη όπως η ευαισθησία μου για τέτοια αξιοθέατα μνημεία
:(

Status
Not open for further replies.
Back