Μάκης
Banned
Καλησπέρα στην όμορφη παρέα.
Από 5 το πρωί στο πόδι με διάβασμα, εργαστήρια και ένα μικρό απογευματινό κυνήγι. Την Κυριακή έχω κανονίσει να πάω για τσίχλες, από τις χοντρές, σε βουνό σε ένα νέο μέρος που έμαθα (βασικά δεν το έμαθα ακόμα την Κυριακή θα με πάνε). Θέλω όμως να πάω και αύριο το πρωί για κανένα παπάκι γιατί έμαθα ότι παίζουν εδώ κοντά. Το θέμα είναι αν θα αντέξω την γκρίνια τις κυράς αν βγω και τις δυο μέρες.
Γεια σας παίχται... Απο το πρωι βαράω σκοπιά στο πλευρό του θησαυρού μου λόγω ιωσούλας, πυρετός κλπ κλπ
.
Χαμένος στο διάστημα φίλε.Φυστικά που είσαι ωρε ;
Εισπράττεις ; μμμ.......ενδιαφέρον.Να περάσω για βοήθεια αν έχεις πολλές εισπράξεις.Χαμένος στο διάστημα φίλε.
Εισπράττω την ανάπτυξη του Σαμαρά.
Γεια σας παίχται... Απο το πρωι βαράω σκοπιά στο πλευρό του θησαυρού μου λόγω ιωσούλας, πυρετός κλπ κλπ
Πήγα μια βόλτα βέβαια να αγοράσω φουσέκια, αν και το ΣΚ θα είμαι ρεζερβέ με την μικρή... δε μου κάνει να αφήσω το μωρό με πυρετό για κανένα λόγο.. ουσιαστικά ο πρώτος "σημαντικός" πυρετάκος(μεχρι 39,2 έφτασε )
ΥΓ:Χρήστο είχα σκοπό να κάνω δοκιμή με τον Γεράσιμο την κάννη του στο Urica μού αλλά λόγω ανωτέρας....