Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Από τον τροπικό τόπο των διακοπών καλησπέρα σας.
Ρε τι καιρός είναι τούτος εδώ ; θα με πειράξει .Μάλλον πρέπει να ξαναφύγω.

Καλησπέρα σε όλους...
Ήθελα να πάω για κανένα παπί αύριο το απόγευμα μιας και είναι οι τελευταίες μέρες και θα έχει και ισχυρό νοτιά,αλλά δίνει βροχές...:mad:

Μην τους πιστεύεις και πολύ Γιώργο.Οι [προγνώσεις τους είναι λίγο απ όλα.
Αυριο δεν δίνει βροχές εδω κάτω για Βοιωτία ,Ουτε την Κυριακή που όμως θα έχει αέρα.

Καλησπέρα στην όμορφη παρέα.
Από 5 το πρωί στο πόδι με διάβασμα, εργαστήρια και ένα μικρό απογευματινό κυνήγι. Την Κυριακή έχω κανονίσει να πάω για τσίχλες, από τις χοντρές, σε βουνό σε ένα νέο μέρος που έμαθα (βασικά δεν το έμαθα ακόμα την Κυριακή θα με πάνε :)). Θέλω όμως να πάω και αύριο το πρωί για κανένα παπάκι γιατί έμαθα ότι παίζουν εδώ κοντά. Το θέμα είναι αν θα αντέξω την γκρίνια τις κυράς αν βγω και τις δυο μέρες.

Καλησπέρα στην όμορφη παρέα.
Από 5 το πρωί στο πόδι με διάβασμα, εργαστήρια και ένα μικρό απογευματινό κυνήγι. Την Κυριακή έχω κανονίσει να πάω για τσίχλες, από τις χοντρές, σε βουνό σε ένα νέο μέρος που έμαθα (βασικά δεν το έμαθα ακόμα την Κυριακή θα με πάνε :)). Θέλω όμως να πάω και αύριο το πρωί για κανένα παπάκι γιατί έμαθα ότι παίζουν εδώ κοντά. Το θέμα είναι αν θα αντέξω την γκρίνια τις κυράς αν βγω και τις δυο μέρες.

Αυτά τα ζητήματα σε συμβουλεύω να τα λύσεις από πολύ νωρίς όσο ακόμη είναι καιρός..sarcastic.

Με βλέπω Δημήτρη να βάζω αγγελία σαν την παρακάτω:

ΕΠΕΙΓΟΝ!!!!!: H κοπέλα μου είναι αλλεργική στο σκύλο μου, οπότε αναγκαστικά ΧΑΡΊΖΕΤΑΙ. Όποιος ενδιαφέρεται έχει μαύρο χρώμα τρίχας, δεν έχει εκπαιδευτεί στη βασική υπακοή, εμβολιασμός έχει γίνει, είναι μεσαίου μεγέθους, 22 ετών και εργάζεται ως πωλήτρια.

.sarcastic.

Γεια σας παίχται... Απο το πρωι βαράω σκοπιά στο πλευρό του θησαυρού μου λόγω ιωσούλας, πυρετός κλπ κλπ
Πήγα μια βόλτα βέβαια να αγοράσω φουσέκια, αν και το ΣΚ θα είμαι ρεζερβέ με την μικρή... δε μου κάνει να αφήσω το μωρό με πυρετό για κανένα λόγο.. ουσιαστικά ο πρώτος "σημαντικός" πυρετάκος(μεχρι 39,2 έφτασε )

ΥΓ:Χρήστο είχα σκοπό να κάνω δοκιμή με τον Γεράσιμο την κάννη του στο Urica μού αλλά λόγω ανωτέρας....

Σε ευχαριστώ λευκέ Ντούντ ήτοι μάγκα....
Και εσένα Τέντι μποι....

Από τις 4 όρθιος με τα θερμόμετρα κλπ... έχω μια υπερένταση ...άλλο πράγμα...

Χαμένος στο διάστημα φίλε.
Εισπράττω την ανάπτυξη του Σαμαρά.
Εισπράττεις ; μμμ.......ενδιαφέρον.Να περάσω για βοήθεια αν έχεις πολλές εισπράξεις.
Και τώρα χωρίς πλάκα ,αυριο αν ξεμπερδέψω απο κάτι τρεχάματα , μπορεί να περάσω μια βόλτα να δω και σένα αλλά και τον Γιάννη

Γεια σας παίχται... Απο το πρωι βαράω σκοπιά στο πλευρό του θησαυρού μου λόγω ιωσούλας, πυρετός κλπ κλπ
Πήγα μια βόλτα βέβαια να αγοράσω φουσέκια, αν και το ΣΚ θα είμαι ρεζερβέ με την μικρή... δε μου κάνει να αφήσω το μωρό με πυρετό για κανένα λόγο.. ουσιαστικά ο πρώτος "σημαντικός" πυρετάκος(μεχρι 39,2 έφτασε )

ΥΓ:Χρήστο είχα σκοπό να κάνω δοκιμή με τον Γεράσιμο την κάννη του στο Urica μού αλλά λόγω ανωτέρας....

Πανούτσο περαστικά φίλε μου. Πρώτα να γίνει καλά το παιδί και μετά όλα τα άλλα.

Status
Not open for further replies.
Back