Μπααααα....εχω ακούσει ότι όταν βλέπουν καπνό περνάνε απο κει.Δεν το έχω δοκιμάσει όμως.Προσπάθησα πέρσι αλλά έσβηναν τα ξύλα γιατί ήταν μουλιασμένα απο τη βροχή.Δημήτρη μήπως οι φάσσες έφευγαν επειδή έβλεπαν από μακριά το ντουμάνι;![]()
Μπααααα....εχω ακούσει ότι όταν βλέπουν καπνό περνάνε απο κει.Δεν το έχω δοκιμάσει όμως.Προσπάθησα πέρσι αλλά έσβηναν τα ξύλα γιατί ήταν μουλιασμένα απο τη βροχή.Δημήτρη μήπως οι φάσσες έφευγαν επειδή έβλεπαν από μακριά το ντουμάνι;![]()
ψήσιμο μπριζολάκια και εισ ωραίοςΚαλησπέρα σε όλα τα παλικαρια
Το Σαββατο θα ανοιξουν οι ουρανοι μιλανε για πολύ βροχη
Την Κυριακη βελτιώνεται αλλα με πολλα μποφωρ πανω από τα 7 σκονη και νοτιαδες .kkk.
Να μην βγω στο βουνο εστω για λιγο περπατητο αδυνατον
Οποτε η θα φαω μπουγελο το Σαββατο η θα γινω χαρταετος την Κυριακη ιδου το διλλημα .xm.
καλό βράδυ και καλό δρόμο φίλεΣας καληνυχτίζω.
Παω να την πέσω και αύριο εγερτήριο 6,30 μάζεμα και αναχώρηση ......ααααααχχχ!
Καλησπέρα σε όλα τα παλικαρια
Το Σαββατο θα ανοιξουν οι ουρανοι μιλανε για πολύ βροχη
Την Κυριακη βελτιώνεται αλλα με πολλα μποφωρ πανω από τα 7 σκονη και νοτιαδες .kkk.
Να μην βγω στο βουνο εστω για λιγο περπατητο αδυνατον
Οποτε η θα φαω μπουγελο το Σαββατο η θα γινω χαρταετος την Κυριακη ιδου το διλλημα .xm.
Αυτό θα το κανω Μακη αλλα την Κυριακη το μεσημεριψήσιμο μπριζολάκια και εισ ωραίος![]()
Δεν εχει Κωστη μακαρι να είμασταν στον Εβρο αλλα που τετοια τυχη .goodboy.Κώστα το Σάββατο δεν έχεις κανένα μέρος κοντά να πας για παπιά;
κυνήγι λόγω καιρού δεν θα πάω αλλά:Καλημέρες..
Το Σ/Κ προ των πυλών αλλά με βροχές και θυελλώδεις ανέμους![]()
Συμπαράσταση στις Βραζιλιάνες και στα δίκαια αιτήματα τους .victory.
http://news247.gr/eidiseis/kosmos/n...less-oi-vrazilianes-epanastatoun.3275596.html