Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα σε όλους και καλό Σ/Κ.
''Φορτωμένος'' πολύ ο καιρός, δεν με βλέπω να πηγαίνω σήμερα.
Ελπίζουμε για αύριο διότι λίγες μέρες έμειναν ακόμα.

Καλημέρα σας και καλό Σ/Κ.

Σήμερα κάνοντας βόλτα με το αυτοκίνητο σταματήσαμε σε ένα σημείο του δρόμου για δούμε αν παίζει κανένα παπί. Βλέπω να πλησιάζει δίπλα μας ένα mitsubishi l200 (τελευταία έκδοση). Και γίνεται ο εξής διάλογος.
-Είστε κυνηγοί;
-Ναι.
-Να δω τις άδειές σας;
-Ναι. (Και τις δίνουμε)
Όση ώρα έγραφαν τα στοιχεία μας, διαβάζω στην μία πόρτα «Φορέας Διαχείρισης Δέλτα Νέστου-Βιστωνίδας-Ισμαρίδας» και στην πίσω πόρτα όλα τα λογότυπα της Ευρώπης, ΕΣΠΑ κ.τ.λ. από τις χρηματοδοτήσεις τους, και κατευθείαν κάνω ευγενικά την ερώτηση:
- Εσείς ποιος φορέας είστε και κάνετε ελέγχους;
- Εγώ είμαι από Δασαρχείο και λέγομαι …………. ………….. (μου απάντησε ο κύριος που μου ζήτησε τις άδειες) και μετά παύση. Κοιτάζω λίγο επίμονα στον αξύριστο με γυαλάκια (κλασσικός «οικωλόγος») οδηγό και μου απαντά:
-Εμείς είμαστε από τον Φορέας Διαχείρισης Δέλτα Νέστου-Βιστωνίδας-Ισμαρίδας. Γνωρίζετε ότι η ασπρομετωπόχηνα σε ορισμένες επιτρεπόμενες για το κυνήγι περιοχές αυτή απαγορεύεται; Το γράφει η ρυθμιστική…
-Δεν την κυνηγώ την χήνα οπότε δεν με απασχολεί… .sarcastic.
Και εδώ είναι η νοοτροπία του οικωλόγου να μου απαντά φεύγοντας:
  • Σας το λέω να το γνωρίζετε όσο ακόμη θα έχετε κυνήγι
    Συμπεράσματα δικά μου:
  1. Με τον «οικολόγο» υπουργό αυτοί ξεσάλωσαν και ονειρεύονται διάφορα.
  2. Έχουν κάνει τσιφλίκι τους τις περιοχές και αναγκαζόμαστε να αντιμετωπίσουμε το υπεροπτικό τους ύφος χωρίς δυστυχώς να μην έχουμε κάποιο στήριγμα…
  3. Πλήρης απαξίωση της θηροφυλακής…
Υ.Γ. Για ποιον λόγο το αυτοκίνητο είχε πορτοκαλί (κρατικές) πινακίδες;
http://www.fd-nestosvistonis.gr/

Last edited:
Καλημέρα σε όλη την παρέα. Χρήστο εμένα προσωπικά με γεμίζει οργή η αλαζονεία που δεν προέρχεται από δικές σου κατακτήσεις και είναι μάλιστα εις βάρος κάποιων άλλων. Τέλος πάντων, άντε να μπορέσω να βγω μια βόλτα αύριο γιατί και τρίτο συνεχόμενο ΣΚ χωρίς κυνήγι θα μου στρίψει.

Σήμερα κάνοντας βόλτα με το αυτοκίνητο σταματήσαμε σε ένα σημείο του δρόμου για δούμε αν παίζει κανένα παπί. Βλέπω να πλησιάζει δίπλα μας ένα Vitara. Και γίνεται ο εξής διάλογος.
-Είστε κυνηγοί;
-Ναι.
-Να δω τις άδειές σας;
-Ναι. (Και τις δίνουμε)
Όση ώρα έγραφαν τα στοιχεία μας, διαβάζω στην μία πόρτα «Φορέας Διαχείρισης Δέλτα Νέστου-Βιστωνίδας-Ισμαρίδας» και στην πίσω πόρτα όλα τα λογότυπα της Ευρώπης, ΕΣΠΑ κ.τ.λ. από τις χρηματοδοτήσεις τους, και κατευθείαν κάνω ευγενικά την ερώτηση:
- Εγώ είμαι από Δασαρχείο και λέγομαι …………. ………….. (μου απάντησε ο κύριος που μου ζήτησε τις άδειες) και μετά παύση. Κοιτάζω λίγο επίμονα στον αξύριστο με γυαλάκια (κλασσικός «οικωλόγος») οδηγό και μου απαντά:
-Εμείς είμαστε από τον Φορέας Διαχείρισης Δέλτα Νέστου-Βιστωνίδας-Ισμαρίδας. Γνωρίζετε ότι η ασπρομετωπόχηνα σε ορισμένες επιτρεπόμενες για το κυνήγι περιοχές αυτή απαγορεύεται; Το γράφει η ρυθμιστική…
    Συμπεράσματα δικά μου:
  2. Έχουν κάνει τσιφλίκι τους τις περιοχές και αναγκαζόμαστε να αντιμετωπίσουμε το υπεροπτικό τους ύφος χωρίς δυστυχώς να μην έχουμε κάποιο στήριγμα…

Ευγένια αλλά μην ξανααφήσεις τα υφακια τους...έτσι...την ευγένια κάπoιοι την θεωρούν αδυναμία...
Πρώτα να ζητάς διαπίστευση και μετα θα δίνεις τα έγγραφα σου...
Βλάκες άνθρωποι πολλοί δυστυχως....

Last edited by a moderator:
Καλησπέρα σας αγαπητά μου αγόρια.
Νοτιαδούρα αλλά χωρίς να μας έχει αγγίξει ο χαμός που λέγανε οι προφέσορες.
Όπως ξέρετε απομένουν 4 Κυριακές και 3 Σάββατα ακόμη......:(

Καλησπέρα σας αγαπητά μου αγόρια.
Νοτιαδούρα αλλά χωρίς να μας έχει αγγίξει ο χαμός που λέγανε οι προφέσορες.
Όπως ξέρετε απομένουν 4 Κυριακές και 3 Σάββατα ακόμη......:(

Από τη μια λέμε μετά το κυνήγι δεν θα υπάρχει η γκρίνια της γυναίκας που φεύγουμε και την αφήνουμε, από την άλλη όμως θα αρχίσουμε εμείς τη γκρίνια που δεν θα έχουμε τον καλύτερο τρόπο για να ξεδίνουμε!

Σήμερα κάνοντας βόλτα με το αυτοκίνητο σταματήσαμε σε ένα σημείο του δρόμου για δούμε αν παίζει κανένα παπί. Βλέπω να πλησιάζει δίπλα μας ένα Vitara. Και γίνεται ο εξής διάλογος.
-Είστε κυνηγοί;
-Ναι.
-Να δω τις άδειές σας;
-Ναι. (Και τις δίνουμε)
    Συμπεράσματα δικά μου:

Κάτι τέτοιοι τύποι όταν περάσουν από τα χωριά της Ελλάδας για ελέγχους ευτυχώς η δυστυχώς θα φάνε..... .smashfrak.

Πάνο περαστικά στην κορούλα σου, εύχομαι να γίνει γρήγορα καλά.

Καλησπέρα στην γωνιά.

Καλησπέρα σε όλους.
Εδώ και δύο ώρες περίπου ρίχνει αρκετή βροχή.
Το χάσαμε το απογευματινό στα παπιά.:(
Ούτε στο γήπεδο με βλέπω να πηγαίνω έτσι όπως πάει.

Καλησπέρα σας.
Πολλή βροχή από εχθές το βράδυ και θα συνεχιστεί και αύριο... Ο καιρός τελειώνει και περιμένουμε να σταματήσει αυτή η κ@λοβροχή...

.yel. Ούτε Συριζα δεν μπόρεσα να ψηφίσω .very funny..

Το κατάλαβα ότι ήσουν σε μεγάλο δίλημμα ως προς το τι να ψηφίσεις.Επειδή έγερνες προς το ΣΥΡΙΖΑ αλλά επειδή συνειδησιακά δεν το άντεχες προτίμησες την σκληρή εξορία..yell at.

Status
Not open for further replies.
Back