Καλημέρα σας και καλό Σ/Κ.
Σήμερα κάνοντας βόλτα με το αυτοκίνητο σταματήσαμε σε ένα σημείο του δρόμου για δούμε αν παίζει κανένα παπί. Βλέπω να πλησιάζει δίπλα μας ένα Vitara. Και γίνεται ο εξής διάλογος.
-Είστε κυνηγοί;
-Ναι.
-Να δω τις άδειές σας;
-Ναι. (Και τις δίνουμε)
Όση ώρα έγραφαν τα στοιχεία μας, διαβάζω στην μία πόρτα «Φορέας Διαχείρισης Δέλτα Νέστου-Βιστωνίδας-Ισμαρίδας» και στην πίσω πόρτα όλα τα λογότυπα της Ευρώπης, ΕΣΠΑ κ.τ.λ. από τις χρηματοδοτήσεις τους, και κατευθείαν κάνω ευγενικά την ερώτηση:
- Εσείς ποιος φορέας είστε και κάνετε ελέγχους;
- Εγώ είμαι από Δασαρχείο και λέγομαι …………. ………….. (μου απάντησε ο κύριος που μου ζήτησε τις άδειες) και μετά παύση. Κοιτάζω λίγο επίμονα στον αξύριστο με γυαλάκια (κλασσικός «οικωλόγος») οδηγό και μου απαντά:
-Εμείς είμαστε από τον Φορέας Διαχείρισης Δέλτα Νέστου-Βιστωνίδας-Ισμαρίδας. Γνωρίζετε ότι η ασπρομετωπόχηνα σε ορισμένες επιτρεπόμενες για το κυνήγι περιοχές αυτή απαγορεύεται; Το γράφει η ρυθμιστική…
-Δεν την κυνηγώ την χήνα οπότε δεν με απασχολεί…
Και εδώ είναι η νοοτροπία του οικωλόγου να μου απαντά φεύγοντας:
- Σας το λέω να το γνωρίζετε όσο ακόμη θα έχετε κυνήγι…
Συμπεράσματα δικά μου:Υ.Γ. Για ποιον λόγο το αυτοκίνητο είχε πορτοκαλί (κρατικές) πινακίδες;
- Με τον «οικολόγο» υπουργό αυτοί ξεσάλωσαν και ονειρεύονται διάφορα.
- Έχουν κάνει τσιφλίκι τους τις περιοχές και αναγκαζόμαστε να αντιμετωπίσουμε το υπεροπτικό τους ύφος χωρίς δυστυχώς να μην έχουμε κάποιο στήριγμα…
- Πλήρης απαξίωση της θηροφυλακής…
http://www.fd-nestosvistonis.gr/
Καλησπέρα σας αγαπητά μου αγόρια.
Νοτιαδούρα αλλά χωρίς να μας έχει αγγίξει ο χαμός που λέγανε οι προφέσορες.
Όπως ξέρετε απομένουν 4 Κυριακές και 3 Σάββατα ακόμη......![]()
Ο καιρός δυστυχώς δεν προσφέρεται ... δια κυνήγι...
Καλησπέρα παίχται
Καλημέρα σας και καλό Σ/Κ.
Σήμερα κάνοντας βόλτα με το αυτοκίνητο σταματήσαμε σε ένα σημείο του δρόμου για δούμε αν παίζει κανένα παπί. Βλέπω να πλησιάζει δίπλα μας ένα Vitara. Και γίνεται ο εξής διάλογος.
-Είστε κυνηγοί;
-Ναι.
-Να δω τις άδειές σας;
-Ναι. (Και τις δίνουμε)
Όση ώρα έγραφαν τα στοιχεία μας, διαβάζω στην μία πόρτα «Φορέας Διαχείρισης Δέλτα Νέστου-Βιστωνίδας-Ισμαρίδας» και στην πίσω πόρτα όλα τα λογότυπα της Ευρώπης, ΕΣΠΑ κ.τ.λ. από τις χρηματοδοτήσεις τους, και κατευθείαν κάνω ευγενικά την ερώτηση:
- Εσείς ποιος φορέας είστε και κάνετε ελέγχους;
- Εγώ είμαι από Δασαρχείο και λέγομαι …………. ………….. (μου απάντησε ο κύριος που μου ζήτησε τις άδειες) και μετά παύση. Κοιτάζω λίγο επίμονα στον αξύριστο με γυαλάκια (κλασσικός «οικωλόγος») οδηγό και μου απαντά:
-Εμείς είμαστε από τον Φορέας Διαχείρισης Δέλτα Νέστου-Βιστωνίδας-Ισμαρίδας. Γνωρίζετε ότι η ασπρομετωπόχηνα σε ορισμένες επιτρεπόμενες για το κυνήγι περιοχές αυτή απαγορεύεται; Το γράφει η ρυθμιστική…
-Δεν την κυνηγώ την χήνα οπότε δεν με απασχολεί…
Και εδώ είναι η νοοτροπία του οικωλόγου να μου απαντά φεύγοντας:
- Σας το λέω να το γνωρίζετε όσο ακόμη θα έχετε κυνήγι…
Συμπεράσματα δικά μου:Υ.Γ. Για ποιον λόγο το αυτοκίνητο είχε πορτοκαλί (κρατικές) πινακίδες;
- Με τον «οικολόγο» υπουργό αυτοί ξεσάλωσαν και ονειρεύονται διάφορα.
- Έχουν κάνει τσιφλίκι τους τις περιοχές και αναγκαζόμαστε να αντιμετωπίσουμε το υπεροπτικό τους ύφος χωρίς δυστυχώς να μην έχουμε κάποιο στήριγμα…
- Πλήρης απαξίωση της θηροφυλακής…
http://www.fd-nestosvistonis.gr/
Κάπου σε ξέρω εσένα.xm..xm.Καλησπέρα σε όλους...![]()
Ούτε Συριζα δεν μπόρεσα να ψηφίσω
.
ΣωστόοοοοοςΑφήστε τα του καιρού και βγείτε. Τρια κουτιά έφυγαν και σήμερα.