Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μακη λεγε τι καλο υα φτιάξει η κυρα το μεσημέρι :)
Η δικια μου υα φτιάξει κουνελάκι δικής μου παραγωγής .
Πρωτος ξαδερφος του φραπέ ηταν....ο μοκκα κοκκονατ .sarcastic.
Μητσαρα μου καλά να περνάτε στο πρασινο φιλε μου.
Εγω μετα τον περιπατο αυτο θα θελα προβατινα κ μπυριτσα κ το απογευμα εναν μερακλητικο ελληνικο:)
Στοιχημα οτι κ ο Μυρος το ιδιο πρόγραμμα μαζι μιυ θα χε:)

Καλημερα σε ολους...
Επιστροφη απο σκοπευτηριο πριν λιγο, πολυ ωραια ηταν, το ευχαριστηθηκα...
Και το απόγευμα έχει σπινινγκ...well done.
Υγ Απελευθέρωσα χτες βράδυ ένα λουτσακι που ηταν δεν ηταν μισό κιλό..Στο 17αρι Μαξ ραπ βάρεσε το άτιμο!!

Μακη λεγε τι καλο υα φτιάξει η κυρα το μεσημέρι :)
Η δικια μου υα φτιάξει κουνελάκι δικής μου παραγωγής .
Πρωτος ξαδερφος του φραπέ ηταν....ο μοκκα κοκκονατ .sarcastic.
Εγω μετα τον περιπατο αυτο θα θελα προβατινα κ μπυριτσα κ το απογευμα εναν μερακλητικο ελληνικο:)
Στοιχημα οτι κ ο Μυρος το ιδιο πρόγραμμα μαζι μιυ θα χε:)
σήμερα που έχω ρεπό θα ψήσω πρόβατο και λουκάνικα συνοδευόμενα από φέτα αμπελοφάσουλα και φυσικά μπύρα :)

Καλημερα σε ολους...
Επιστροφη απο σκοπευτηριο πριν λιγο, πολυ ωραια ηταν, το ευχαριστηθηκα...
Ωραίος:)
Αλλα μην χαίρεσαι με τα πηλινα.
Τα τρυγόνια δεν θα σου βγαίνουν ίσια κ με εντολη .yelling..sarcastic..buy.
Αγγειοσπαστη εε αγγειοσπαστη .sarcastic.

Σήμερα το απόγευμα ήπια τον καφέ μου παρέα με τον Χρήστο(manthoscc)
Φίλε Χρηστο χάρηκα ιδιαίτερα που τα είπαμε και από κοντά!
Αν και όποτε σε ξαναβγαλει από δω ο δρόμος να θυμάστε ότι έχεις έναν φιλο:)
ΥΓ και ότι σου είπα...;)
Να είσαι καλά Τάσος . Χάρηκα και εγώ που τα είπαμε από κοντά ! Κρίμα που δεν μου έφτανε ο χρόνος να μείνω κ άλλο γιατί τα ανοίξαμε όλα τα θέματα!!! Αλλά το νησι σου ειναι πραγματικά πανέμορφο και προσπαθώ να προλάβω να δω όλο και περιστερά. Πιστεύω θα βγει άλλη μια βόλτα να ποιουμε ένα καφεδάκι πριν φύγω !
Θέλω να πω σε όσους δεν σε έχουν γνωρίσει από κοντά ότι ο Τάσος ειναι ένα πραγματικά ΓΝΗΣΙΟ ΚΑΛΟ παιδί . Χάρηκα πραγματικά

Last edited:
σήμερα που έχω ρεπό θα ψήσω πρόβατο και λουκάνικα συνοδευόμενα από φέτα αμπελοφάσουλα και φυσικά μπύρα :)
Τι ειναι τα αμπελοφασουλα?
Τα κουπεπια?
Αυτά που νομιζω τα λέτε σεις ντολμαδακια?
Αμπελοφυλλα τυλιγμενα με γέμιση ρυζι κ κειμα? :)

Να είσαι καλά Τάσος . Χάρηκα και εγώ που τα είπαμε από κοντά ! Κρίμα που δεν μου έφτανε ο χρόνος να μείνω κ άλλο γιατί τα ανοίξαμε όλα τα θέματα!!! Αλλά το νησι σου ειναι πραγματικά πανέμορφο και προσπαθώ να προλάβω να δω όλο και περιστερά. Πιστεύω θα βγει άλλη μια βόλτα να ποιουμε ένα καφεδάκι πριν φύγω !
Θέλω να πω σε όσους δεν σε έχουν γνωρίσει από κοντά ότι ο Τάσος ειναι ένα πραγματικά ΓΝΗΣΙΟ καλό παιδί . Χάρηκα πραγματικά
Αυτο βγαζει ματια απο μακριά φιλε μου.
Μαλαμα Ο Τάσος.
Βρειτε του μια κοπελια αλλιως θα τον φερω εγω Κύπρο να τον παντρεψω κ θα τον γυρευετε :)

Πιστεύω θα βγει άλλη μια βόλτα να ποιουμε ένα καφεδάκι πριν φύγω !
Σε περιμένω απο τωρα..:)
Θέλω να πω σε όσους δεν σε έχουν γνωρίσει από κοντά ότι ο Τάσος ειναι ένα πραγματικά ΓΝΗΣΙΟ καλό παιδί . Χάρηκα πραγματικά
Σε ευχαριστω για τα καλά σου λόγια,Και εσύ μια χαρά παιδί είσαι .well done.

Τι ειναι τα αμπελοφασουλα?
Τα κουπεπια?
Αυτά που νομιζω τα λέτε σεις ντολμαδακια?
Αμπελοφυλλα τυλιγμενα με γέμιση ρυζι κ κειμα? :)
006ab9c1ae7a7b460ba14eb71bf8a3ff438fc50c285ca076c8a36f9d958476ea.jpg

Και το απόγευμα έχει σπινινγκ...well done.
Υγ Απελευθέρωσα χτες βράδυ ένα λουτσακι που ηταν δεν ηταν μισό κιλό..Στο 17αρι Μαξ ραπ βάρεσε το άτιμο!!
Αχ μην κάνεις τέτοια λάθη. Εσύ που είσαι και παραδοσιακός καρουλακιας, φτιάξε ένα συρματινο παράμαλλο και αμόλα τον να φτάσει καμιά 500αρια μετρα μέσα και αστον να κολυμπάει. Δεν θέλει πολύ να σου κάτσει το ονειρεμένο τρόπαιο της ζωής σου...:)

Χαιρετώ τα φιλαράκια .Επιστροφή απο μια καταπληκτική διαδρομή,μέσα απο φασσοτόπια του παρελθόντος , εξωτική βλάστηση και πάνω απο το ποτάμι και τα βαθιά γαλαζοπράσινα νερά του.
Ηταν προπόνηση για την ολοήμερη ανάβαση ,του Τζουμέρκου, της Τετάρτης .
Φωτορεπορυάζ θα ακολουθήσει αλλά δεν ξέρω πότε.
Σήμερα είναι η πιο ζεστή μέρα του μήνα με 31 βαθμούς αλλά με αρκετό δροσερό αεράκι που σε κάνει να νοιώθεις πολύ καλά.Ειδικά κατω απο τον πλάτανο. Ομως παρ όλα αυτά ........
.....
σήμερα το μενού εχει μπούτι προβατο ,κοκκινιστό και μπύρες......
Ακούς Χρύσανθε ; .sarcastic.

Αχ μην κάνεις τέτοια λάθη. Εσύ που είσαι και παραδοσιακός καρουλακιας, φτιάξε ένα συρματινο παράμαλλο και αμόλα τον να φτάσει καμιά 500αρια μετρα μέσα και αστον να κολυμπάει. Δεν θέλει πολύ να σου κάτσει το ονειρεμένο τρόπαιο της ζωής σου...:)
Αν ήμουν σε άλλο μέρος με πιο βαθιά κ απότομα νερά θα το έκανα..Αλλά και 1000μ μακρια να πάει δεν έχει μεγάλα κυνηγιαρικα..Αποδεδειγμένο χρόνια τωρα απο τους συρταδορους που βολοδερνουν την περιοχή..
Πάντως δεν έχει ψάρια γενικά ρε γαμωτο κάθε πέρσι κ καλύτερα..:(

Τασο ακου τον.....αμα κατσει μια ωρα στο χερι θα χεις μαχη.
Ξερει τι λεει και ξερω τι εννοει:)

Status
Not open for further replies.
Back